teşekkürler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
-
İlk olarak orkun kır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
AŞKINDAN SARHOŞUM.....Onur Recep Kivrak
Yorum
-
İlk olarak Zıpkıncı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bende çok isterdim formalı bir resim ama ne yazıkki hiç formam olmadı.Ya arkadaşlar bir forma almayı düşünüyorum şu çubuklu formadan kaç liradır fiyatı nedir ve nerden alabilirim.İzmirde magazasıda yok.İnternetten alayım dedim koskoca Trabzonsporun internet sitesinde çubuklu forması kalmamış bu nasıl iştir ya bir forma bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBinbir zahmetle aldığım formalarım.
Güzel koleksiyon...
Sivas , Antep , Es-es formaları nerden geldi oraya...?
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
İlk olarak Çetocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes Burdan Kona'ga Gidiyon Ykm Arkasına Gec Ordaki Sokakta Nıke Magazası Var Orda Vardı Xl
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel koleksiyon...
Sivas , Antep , Es-es formaları nerden geldi oraya...?
Es Es ve Antep formaları Mehmet Yılmaz'dan, Sivasspor forması da bir arkadaşın hediyesi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum