Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma olmasada yeni tshirtumu aldım.Biraz yan olacak resim ama kusura bakmayın

Mustafa bey fotoğrafınız ters durmasına dayanamadım. Küçük bir hizmet ve hediyem olsun.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Yorum

• özür dileyerek soruyorum.bu siyah t-shirt'ün fiyatı neydi acaba?
      25 tl diye hatırlıyordum ama emin olmak istedim.en kısa zamanda ben de alacağım.
      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa bey fotoğrafınız ters durmasına dayanamadım. Küçük bir hizmet ve hediyem olsun.

Çok teşekkür ederim Mehmet Abi ben anlamıyorum pek o işlerden

Albatros 25 lira fiyatı.Kumaşı felan kaliteli tavsiye ederim.Tek kötü yanı bilmeyenler Trabzonspor ürünü oldugunu anlamıyor.Oda pek önemli degil bilen bilir
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Siparişi web sitesinden, Garanti Bankası kredi kartına 5 taksit şeklinde aldım. 4

Siparişi verdikten 3 gün sonrada elime ulaştı.
          En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 00:21.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• ula Ankarada çubuklu forma bulamıyorum İstanbuldan alıp yapıştırcam resmi
            YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• bari geçen senenin formasını yapayım
              YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• pazar günü çubuklu formamı aldım ins bugun yarın resmı ekleyecem..
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu hangi forma acaba bizim formaların yakası mavi değilmiydi

...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ben de tam bu formayı yeni aldım.sora ana sponsor türk telekom oldu.iyiki de erken almışım dedim
                        anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• o forma değil , önünde armamız olan bi t shirtümüz arkasına ben yazdırdım bunu. formalarla ilgili başlıkta çokça dile getirmiştik beyaz formamızın detaylarının bordo olmasını istediğimizi. bu t shirtte bunu tasdik ettim bende şahsen. güzel duruyor
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Resimleri nasil yükliyecegim??
                            HY67...

Yorum

• resimleri eklemedim ama 2 forma bi capri aldım. bu senelik kotamı doldurdum görevimi yerime getirdim.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu tısortu sıtede gordugum zaman cok beyenmıstım ılk once bunu alacaktım ama kesımlerı cok kotu ustumde cok kotu durdu bende bıze heryer trabzon yazılı tısortu aldım onun kesımı daha gusel
                                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X