İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa bey fotoğrafınız ters durmasına dayanamadım. Küçük bir hizmet ve hediyem olsun.
Çok teşekkür ederim Mehmet Abi ben anlamıyorum pek o işlerden
Albatros 25 lira fiyatı.Kumaşı felan kaliteli tavsiye ederim.Tek kötü yanı bilmeyenler Trabzonspor ürünü oldugunu anlamıyor.Oda pek önemli degil bilen bilirTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 00:21."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
o forma değil , önünde armamız olan bi t shirtümüz arkasına ben yazdırdım bunu. formalarla ilgili başlıkta çokça dile getirmiştik beyaz formamızın detaylarının bordo olmasını istediğimizi. bu t shirtte bunu tasdik ettim bende şahsen. güzel duruyorBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu tısortu sıtede gordugum zaman cok beyenmıstım ılk once bunu alacaktım ama kesımlerı cok kotu ustumde cok kotu durdu bende bıze heryer trabzon yazılı tısortu aldım onun kesımı daha guselBen Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum