bende aldım forma ama resim koyamıyorum şimdilik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende daha forma alamadım mlum balıkesıre gelmedı. ama kısmetse buyuksehır macına geldıgımızde ts clup tırından almayı dusunuyoruz.
Yorum
-
İlk olarak hamsi3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar istanbulda bildiğiniz forma alabileceğimiz bir yer var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
Ts clup vardı Ordan alabilirsin kardeşim ama yinede sor sorustur
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin deilim ama cevahir de (mecidiyeköydeki alısveriş merkezi )
Ts clup vardı Ordan alabilirsin kardeşim ama yinede sor sorustur
Yorum
-
İlk olarak hamsi3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim kadarıyla orası geçen sene kapanmıştı. Olmadı haznedardaki Ts Club'a gidecegim. Orda varmış galiba ama bana çok ters yerde.
arkadasım sımdı sordum eed orası kapanmıs ya
haznedar da nerde var ki tam Olarak O kadar buyuk bı yer deıl ve
cok da iyi bi yerde oldugunu sanmıyorum ben haznedar da oturuyorum ama bılgıom yok bıze yakın yerde vardı orası da kapandıdıye bılıyorum
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasım sımdı sordum eed orası kapanmıs ya
haznedar da nerde var ki tam Olarak O kadar buyuk bı yer deıl ve
cok da iyi bi yerde oldugunu sanmıyorum ben haznedar da oturuyorum ama bılgıom yok bıze yakın yerde vardı orası da kapandıdıye bılıyorum
Yorum
-
geçen pazar günü onay şahinle turan şahin kıbrıstaydılar.karadeniz kültür derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel yayla şenliklerine katıldılar..
turan kardeşimde sitemize üyeymiş inşallah resmini habersiz siteye ekledim die kızmazGOKDENİZ KARADENİZ
---------61---------
Yorum
-
En son emreoztel61 tarafından düzenlendi; 09.10.2008, 10:59. Sebep: mavi formayıda aldımm onla daha foto cekilmeediiim
Yorum
-
Arkadaşlar formalar www.trabzonspor.com.tr den satılıyor. Kargo ücreti de yok. Ben öyle aldım.61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Yorum
-
bizimkiler el altından satılmıyor. doğrudan satılıyor. avni akerin karşısında Sadri Şener müzesinin karşısında adamlar rahat rahat satabiliyor. ama çakma olanlar satılıyor.
zaten anlayamıyorum kulüp sadece logo ve isim hakkını değpil renklerin aynı anda kullanım hakkınıda almıştı neden önlem alamıyorlar.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar formalar www.trabzonspor.com.tr den satılıyor. Kargo ücreti de yok. Ben öyle aldım.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum