yarın 3.tur uefa kura çekimi varmış . hangi kanal bilen varmı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar
Daraltma
X
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın 3.tur uefa kura çekimi varmış . hangi kanal bilen varmı
Yorum
-
.....
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimimiz son Haftalarda agir Antremanlar yapdi ve bugün elbette "agir bacaklari" vardi.
Ben bu yüzden cok Gool beklemedim, cok iyi Futbolda beklemedim.
Bu haksizlik olurdu.
Ama bu Rakipe karsi en az 4-5 cok iyi kombinasyon bekledim ama maalesef pek göremedim
Daha iyi olacakdir ve olmalidir.
Ama sagbek ve Forvet SART diyorum, Isimler önemli degil.
Kacan her Golden sonra FT bagirilmasi artik cekilecek gibi degil ve sahadaki Futbolculara yapilan bir Haksizlik. Yönetim ya FT yada onun kalitesinde birisini alip bu olaya artik son vermeli.
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın 3.tur uefa kura çekimi varmış . hangi kanal bilen varmıölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöksu nasıl oynadı hüseyin abi.
Maalesef sol kanatda oynadi büyük bir bölüm ve kendini haliyle gösteremedi. Sonra Yattara ile kisa süreli kanat degisdirdi ve daha etkili oldu.
Iyi yada kötü diye yorum yapilamaz bu mac icin ama su söylenebilir: Göksu istiyor, Göksu arzuluyor, Göksu calisiyor.
Tek eksigi GÜVEN ve Tecrübe, cocukcagiz Taraftarin arasinda cok "tedirgin", "Mazlum" ve "cekingen" (mac sonrasi kendini diger Futbolcular gibi kacip kurtaramadi). Zamanla Insallah cok iyi olacakdir.
1-2 Golde kacirdi ama hic önemi yok.
Ben yinede Göksu konusunda TD cok kizdim. Günlerdir "yok Göksuyu cok begeniyorum, yok Göksunun mücadelesine hayranim" diye yazilar okuduk. Eger gercekden TD bunlari dediyse, neden basdan oynatmadi?
TD korkmasin ve begendikleri Genclere SANS versin yahu, yoksa nasil kazanacagiz bu Cocuklari?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak iibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz 3. turdan mı katılıyoruz
Yok biz play offdan direk gircez, ön eleme filan oynamiyoruz yani bizi ilgilendirmiyor, GS ve FB icin önemli bu
Yorum
-
İlk olarak iibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz 3. turdan mı katılıyoruzI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Maçın sonucunun oynanan futbolun hiçbir önemi yok Hoca sistemi yerleştirmeye çalışıyor asıl sınavımız Standard Liege ile bu takımın savunma hattı fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu ve bize göre daha oturmuş bir takım tek forvetli sistemin işleyip işlemediği hakkında bu maçta fikir sahibi olabiliriz.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi nerde o günler, eline okadar büyük bir imkan gelmis o ne yapiyor gitsin tabi öyle adam lazim degil bize, gicik kapmaya basladim ona zaten, kolunada yapisdirmis hemen dövmeyi
Yahu sen zatan ufak tefek birseysin, bari gitde biraz kaslarini calisdir, biraz güclen yahu. Sen böyle ciliz halinle nasil büyük maclari cikaracaksin?
Ha böyle gücsüz kalacagim diyorsan, en azindan deli gibi kosda bari öyle göze bat ama o da yok
Alan dahi ikili mücadelelerde daha kuvvetli, en azindan kazanamadigi mücadelelerde Faul kazandiriyor ama Barisda o da yok.
Kolundaki dövmede herhalde Gökhan abisine özentisindendir, havali havali durma konusundada en az onun gibi basariliRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok biz play offdan direk gircez, ön eleme filan oynamiyoruz yani bizi ilgilendirmiyor, GS ve FB icin önemli bu
Yorum
-
İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületjikuzu nasıldı? hüseyini aratmadı inşallahT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
SİVASSPOR'A DEV RAKİPLER!
Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı yakalayan Sivasspor'un muhtemel rakipleri birbirinden güçlü !.. Yiğidoların muhtemel rakipleri arasındaki en az güçlü takım Belçika temsilcisi Anderlecht. Sivasspor'un diğer muhtemel rakipleri ise geçen sezonun UEFA Kupası şampiyonu Shakhtar Donetsk, Portekiz futbolunun dev ismi Sporting Lisbon, Yunanistan'in en ateşli taraftarlarından birine sahip olan Panathinaikos ve İskoç devi Celtic. Sivasspor Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde bu 5 takımdan biriyle eşleşecek
13:30 da ligtv.com.tr den canlı izleyebilirmişiz
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİVASSPOR'A DEV RAKİPLER!
Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı yakalayan Sivasspor'un muhtemel rakipleri birbirinden güçlü !.. Yiğidoların muhtemel rakipleri arasındaki en az güçlü takım Belçika temsilcisi Anderlecht. Sivasspor'un diğer muhtemel rakipleri ise geçen sezonun UEFA Kupası şampiyonu Shakhtar Donetsk, Portekiz futbolunun dev ismi Sporting Lisbon, Yunanistan'in en ateşli taraftarlarından birine sahip olan Panathinaikos ve İskoç devi Celtic. Sivasspor Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde bu 5 takımdan biriyle eşleşecek
13:30 da ligtv.com.tr den canlı izleyebilirmişiz
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİVASSPOR'A DEV RAKİPLER!
13:30 da ligtv.com.tr den canlı izleyebilirmişizAllah yar ve yardımcımız olsun !!!
Yorum
Yorum