İlk olarak erdi_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar
Daraltma
X
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierlodaki kampin yerini Birileri Yazabilir mi?
Insallah yarin Karlsruheden sabah 9da 6 kisi cikacagiz)
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierlodaki kampin yerini Birileri Yazabilir mi?
Insallah yarin Karlsruheden sabah 9da 6 kisi cikacagiz
5731 Mierlo
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleD-smart bugün iki mac var nasil olacak acaba.
çok sorun olacağını sanmam
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirini dspor verir birini futbolsmart
çok sorun olacağını sanmam
yok ts macini ac fb yi ac. yol 10 ar dakika yok 5 er dakika
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün fanatik gazetesinde Sampdoria ile açılış maçı ayarlamaya çalışldığını yazmış...
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben bu macı nerden izleyebilirim....benim oldugum bu dagda d-smart yokI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
ersen martin: hakeme almanca söyledim iki hafta sonra sampiyonlar ligi eleme macimiz var rapor etme diye ama hakem önceden düsüncektiniz bunu diyor dedi
helal olsun hakeme. yazsin raporlari oynatmasin iki kirmizi kart gören futbolculari
Yorum
-
İlk olarak NeoTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav bu bülent hiç mi durmaz şimdide hazırlık maçının hakemine embesil diyo...doğrusu bende olsam beterini derdim. Hakem gerçekten artniyetli. Yazık bizim büloya
nereye gidseler bela
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
Yorum