Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hayırlı olsun trabzonsporaaa
    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

nerden biliyoruz..?
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Hayırlı olsun.İyi bir yedek oyuncumuz daha oldu.
        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

Hayırlı olur inşallah
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

İlk olarak Fatih Efe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kaleci ile sol açık kaldı....
            tahminlerime göre
            Zafer'de sol açıkta oynayabiliyor...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

hayırlı olsun inşallah başarılı olur

Yorum

"Şampiyonluk Süreci Başlamıştır"

Yorum

Doğru ise iyi bir haber ama Resmi sitede çıkmadan bişey söyleyemeyeceğim..
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

hayırlı olsun...
                    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Ben az once lig tv ana haberleri seyrettim can karyadinin haberine gore baskan sadri sener kamp gelmis orda konusmu onunla her iki transferde bitmis oyle dedi.....umarim gercektir....

Yorum

• İlk olarak elturca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben az once lig tv ana haberleri seyrettim can karyadinin haberine gore baskan sadri sener kamp gelmis orda konusmu onunla her iki transferde bitmis oyle dedi.....umarim gercektir....
                        evet, sadri seneriin 2 transferi de bitirdigimize dair aciklamalari spor61 ve trabzonun sesi sitesinde yayinlandi.
                        geriye sadece resmi sitemizin aciklamasi kaliyor.
                        onlar halen daha lokman atasever i manset haber olarak veriyorlar.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet, sadri seneriin 2 transferi de bitirdigimize dair aciklamalari spor61 ve trabzonun sesi sitesinde yayinlandi.
                          geriye sadece resmi sitemizin aciklamasi kaliyor.
                          onlar halen daha lokman atasever i manset haber olarak veriyorlar.
                          Harbiden ne Lokman'mış ama

Yorum

• hadi hayirlisi diyelim ozaman insallah ALLAH utandirmazda mutlu sona ulasiriz...

Yorum

• hayırlı olsun bu sezon bizim sezonumuz

Yorum

• ortasahanın her yerinde oynayabilen genç.teknik.ve klas bi oyuncu
                                ersun hoca eminim zafer i sol kanatta oynatacak
                                hayırlı uğurlu olsun
                                Bordo Mavi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X