Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnanın işten kovacaklar beni. Herkes yana yana beni arıyor. Bana müsade şimdilik

Yönetici arkadaşlar bir zahmet listeyi güncel tutarlarsa çok sevinirim.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• puma formasından 1 tane aldım daha 2-3 gün önce. nike formadanda birtane alacam.

Yorum

• bu başlığı birde kombine için yapsak hem onun fiyatlarıda belli...BMN nin yaptığı maddi destekte belli olur...
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• eski formalardan bir adet bu sabah yeğenime aldım...

yeni formadan eşimeve kendime alacağım kısmet olursa...

yani iki adet yazılabilir...
          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• "söz uçar yazı kalır" teker teker takip edeceğim.

Bu sene forma almayan taş olur taaşş.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• oooo 263 e çıkmış cok iyi devam arkadaşlar devamm
              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• 29/05/2008 TRABZONSPOR TİC TRABZON 80,00
                29/05/2008 TRABZONSPOR TİC TRABZON 80,00
                29/05/2008 TRABZONSPOR TİC TRABZON 45,35
                Toplam 200 YTL

Kredi kartıyla online ödeyebilirsiniz, ben öyle yaptım.
                Nike çıkınca onlardan da alacağım. Yeni transferler hayırlı uğurlu olsun.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  oooo 263 e çıkmış cok iyi devam arkadaşlar devamm
                  367'ye yani çoğunluk sayısına ulaşmamız lazım.

Şaka bir yana ben 750 civarı bir sayı bekliyorum.

En son antagonist tarafından düzenlendi; 02.06.2008, 11:09.

Yorum

• İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    29/05/2008 TRABZONSPOR TİC TRABZON 45,35
                    Toplam 200 YTL

Kredi kartıyla online ödeyebilirsiniz, ben öyle yaptım.
                    Nike çıkınca onlardan da alacağım. Yeni transferler hayırlı uğurlu olsun.

kredi kartim yok

Biri bana bu konuda lutfen yardimci olsun senelerder alamiyorum guzelim formalari
                    En son Emrah Aksoy tarafından düzenlendi; 02.06.2008, 11:11.

Yorum

• Puma'ları sayıyorsak -hiç beğenmediğim halde- 5 adet aldım. Üstelik ilk indirim döneminde... Normal şartlarda insanın "ah ulan" diyesi gelir ama kulübüme daha fazla para kazandırmanın değişik bir hazzı var.

Nike'lar içinse olay, ben her zaman olduğu gibi koleksiyonum için alacağım. Bir tane de kızıma alırım, adet yerini bulur...

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kredi kartim yok

Biri bana bu konuda lutfen yardimci olsun senelerder alamiyorum guzelim formalari
                        başkasının kredi kartı ile al sonra kredi kartı aldığın kişiye harcadığın para miktarını ver
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• bu listeye ad ve forma yazdirirken ucmayalim herkes ciddi anlamda soylesin kendisi icin...

sayin badaloglu takipcisi olacagini soyluyor. bende kim taahut etmis ve sonra ne yapmis sormak isterim.

LAF AGIZDAN BIR KERE CIKAR!...
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• 1-2 tane de ben alacam nasip olursa
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bir kendime, birde oğluma alacağım.
                              Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                367'ye yani çoğunluk sayısına ulaşmamız lazım.

Şaka bir yana ben 750 civarı bir sayı bekliyorum.

evet 367 cok iyiydi
                                ancak 20.000 üyesi olan BMN nin 750 gibi bir rakamda kalması bizlere yakışmaz..
                                ben şahsen en kötü ihtimalle 5.000 adet bekliyorum
                                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X