Arkadaşlar alabilecek olduğunuz sayıları kesin olarak bildirebilirseniz bize de listeyi güncelleme konusunda yardım etmiş olursunuz.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
KUTADGU / 3 Adet Forma CAFER KILIÇSOY / 4 Adet Forma Turphan / 3 Adet Forma Farabi / 2 Adet Forma owonkoshami / 8 Adet Forma Anemo / 2 adet forma jerry_f / 2 adet forma eren61 / 1 adet forma Mehmet Fırat / 2 adet forma Emre Can / 2 Ali Sırrı / 1 Atakan Öztürk / 9 unique / 1 Kazım / 1 Rasim Yılmaz / 2 saaalih / 1 ferhaTS87 / 1 Murat61 / 2 KorayHan61 / 1 samets61 / 2 livera61 / 3 Terzioğlu 61 /2 Vedat Suat Kavgacı / 5 cakır28 / 5 mk_ts / 2 Mr.No / 5 cengizalioğlu / 2 ertekin61 / 1 Kadir Aydın / 4
çaykarali61 / 2
Uğur Kuruçelik / 1
Emiroğlu / 2
mendakkadukka / 3
Fatih Küçük / 2
Temiz / 2
DNA-TS / 1
karadenizlii / 2 TOPLAM 89
Arkadaşlar eğer müsadeniz olursa listeyi KUTADGU ve ben düzenleyelim karışıklık olmaması için. Bu arada yönetim de düzenleyebilir tabikide
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 01.06.2008, 23:21.
Sebep: DNA-TS eklendi
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yeni formalardan 3 adet alacağım Allahın izniye bi çıksın + Lig tv min olmasına rağmen 1 kombine almayı + külübe üye olmayı ((seçimden sonra durdurulmuştu)) ve eski sponsorumuza ait bir formada alıcam...
Herşey Trabzonsporumuz için ona herşey feda...
2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLigŞAMPİYONUTRABZONSPOR Kafalarda 61
Gönüllerde 7. Şampiyonluk
Yorum