Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaslar ille de 7 diye stres yapmayalim, illa bu yil sampiyon olcaz die 24 yil gecti.. Su anda yapilan sampiyonluk planlamasi 3-4 yil icinde sampiyonluk getirebilecek bir palanlama.. Sabirli olmamiz lazim.. Ozellikle islerin iyi gitmedigi gunlerde destek olmamiz lazim.. Strese gerek yok..

"Sampiyonluk" kelimesi guzel, ben Ziya Dogan ile 7 mac ust uste galip gelemezken acmistim "sampiyonluk kutlamalarimiz" basligini, ama simdi durum farkli.. Hakkaten yeni bir efsane jenerasyon kuruluyor olabilir.. Aman Sabir, Aman Destek..
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Son şampiyonluğumuzu hayal meyal hatırlayan biri oalrak o yıl ilkokul sıralarındaki çocukluk arkadaşlarıma EN BÜYÜK TRABZONSPOR bunu aklınıza koyun demiş ve o yıloluşturdugumuz ve içlerinde tek TRABZONSPORLU BEN OLMAMA RAĞMEN mahalle takımımızın formalarını BORDO MAVİ YAPILMASI İÇİN tüm takımı ikna etme çabalarımı unutamam ve takımımızn rengi BORDOMAVİ olmuş ismide 11 ALEV DENMİŞTİ o yıl TRABZONSPOR gibi mahalle arası turnuvada TRABZONSPORUM gibi şampiyonluğu yaşamıştım UMARIM O DUYGULARI BUNCA YIL SONRA YİNE YAŞARIZ HEP BERABER...
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Bu sene bir şampiyonluk beklemiyorum. Daha doğrusu şimdiden o psikolojiye bürünmek yanlış olabilir. Çok yeni bir kadro ve birbirini tanımayan futbolcular. Ligin ilk 10 haftası gidişatımız hakkında bize bilgi verecektir. Bu 10 hafta sonunda eğer puan tablosunda ilk 2'de olursak ancak o zaman şampiyonluk havasına girebilirim. Nasıl başlarsak öyle bitireceğimiz düşüncesindeyim. Yenilenmiş Avni Aker'de oynanacak maç beni daha çok heyecanlandırıyor açıkcası. Keşke orada olabilsem. Eminim o maçta Trabzonspor seyirci rekoru kıracaktır. 7. şampiyonluk yolunda Avni Aker'deki ilk maç çok çok büyük önem taşıyor.
        Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

7 diyince akan sular duruyor benim için. Hiç bir sayıyı, 7 kadar sevemedim. Uğurlu sayı muhabbeti var ya, benim uğurlu sayım da 7...

İnşallah sezon sonunda da 7 deriz. Bu sezon olmasa bile seneye, o olmazsa öbür sene... Ben o ışığı gördüm ya, bana yeter...

Yorum

Gs geçen sene yeni bir takım kurdu ve şampiyon oldu. Biz neden şampiyonluk hedefi koyamalım neden inanmayalım. Bütün maçlarımızı final niteliğinde oynarsak neden olmasın.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

96 dan itibaren onurlu mücadelemiz ile geçen 2-3 sezonu saymaz isek hep başımız yerde ama inadına Trabzonspor diye diye gezdik.

Tunga abimizde BMN de bir sinerjiyi yaratmak için açmış olabilir bu başlığı.

Lakin bu sene kesin Şampiyonluk deyipte gencecik çocukları baskı altına almamamız gerektiğini düşünüyorum.

Ve Tunga Ağabeye katılarak ; Bu takım geleceğin 6-7 senesinin takımıdır.

Güzel günler göreceğiz Renkdaşlar!!! Kupalı günler!!!
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

Fatih, Gökdeniz ve Symek'li kadroyla şampiyonluğu zorladığımız dönemlerde ezikler de iyiydi. Geçtiğimiz iki yıl onlar kötüyken aksi gibi biz de en kötü iki sezonumuzu geçirdik. Yani o kadromuzla 2006-2007 ve 2007-2008 sezonunu çok rahat şampiyon olarak noktalayabilirdik. Neyse... şimdi o iki Kel'i anmayayım.

Yorum

İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen sene bu zamanlar yeni sezon öncesi ''Trabzonspor Sahaya İniyor'' yazısıyla Metin abi heyecan sahibi yapıyordu bizi. Bu sene 7..7..7.. diyerek siz gönlümüzü heyecan getiriyorsunuz Başkanımız Sadri Şener ateşi yaktı, transferleri yaptı. Heyecanlanmakta ve 7 demekte hakkımız var
                  Yazdık yeni versiyonunu gönderdik kitabımıza bende şans olsa iyi bir sezon geçirirdik zati.
                  Yeni birşey söylemek yada kayıp geçimişin izinde diyerek sürekli eski doğruları söylemek lazım.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

İNŞALAAH görürüz o günleri.şimdiden heyecanlandım
                    TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

Bu sene şampiyonluk beklenmesini doğru bulmuyorum ben. Yeni bir takımız. Baskı altına sokmayalım çocukları..
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• "Baskı" kelimesine ben de inanmıyorum.Yani kelime olarak var tabi ama futbolcu çıkar topunu oynar, aciz futbolcuların bahanesidir "baskı altındayız" demek.

Bu sene için şampiyonluk filan beklediğim yok.İyi ve karekterli bir takım oluşturuyoruz.Sahada Trabzonsporluluk duruşunu göreyim o bana yeter.Desteğimizi tabi ki esirgemeyeceğiz, bu yapılanmayla birlikte 3 sene içerisinde bir Mayıs ayında kafayı sıyıracağımız kesin.

Yorum

İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla ilk üçe bu sene girersek başarıdır.bu sene ilk onbirde oynayacak futbolcular hayatlarında biraraya gelmemişler.bunların uyumu rahat 6 ayı bulur.daha futbolcuların oyununu göremedik.sahada siftah yapmadılar.bu sene transferlerden %50 başarı sağlarsak bize yeter.önümüzdeki senelerde mutlaka yarışmacı takım olacağımız kesin.en azından son 4 senedir olduğu gibi rezil duruma düşmeyiz.hocaya sabır gösterilmelidir.bu sene şmpiyon yönetim.önümüzdeki sene şampiyon trabzonspor.
                          çok doğru bir teşhis, içimden geçenleri söyledin. taraftar ve camia olarak biraz sabretmemiz gerekir. galiba tek eksiğimiz bu.
                          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son şampiyonluğumuzu hayal meyal hatırlayan biri oalrak o yıl ilkokul sıralarındaki çocukluk arkadaşlarıma EN BÜYÜK TRABZONSPOR bunu aklınıza koyun demiş ve o yıloluşturdugumuz ve içlerinde tek TRABZONSPORLU BEN OLMAMA RAĞMEN mahalle takımımızın formalarını BORDO MAVİ YAPILMASI İÇİN tüm takımı ikna etme çabalarımı unutamam ve takımımızn rengi BORDOMAVİ olmuş ismide 11 ALEV DENMİŞTİ o yıl TRABZONSPOR gibi mahalle arası turnuvada TRABZONSPORUM gibi şampiyonluğu yaşamıştım UMARIM O DUYGULARI BUNCA YIL SONRA YİNE YAŞARIZ HEP BERABER...
                            helal olsun sana. valla sen anlatırken gururdan benim gözlerim dolu dolu oldu. TRABZONSPOR'umuzun formasını başka illerde görmek ne büyük mutluluk.
                            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

Çok iyi hatırlıyorum; geçmişte ist.un üç takımı da yeni kurdukları takımlarla ilk senelerinde şampiyon oldular. Tabi bunda saha dışı faktörlerin etkisi de var.

Biz saha dışındaki gücümüzü hak yemek için değil, hakkımızı yedirmemek için kullanırsak saha içinde şampiyonluğa ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

Arkadaşlar Türkiye'de şampiyonluk bi açıdan çok zor bi açıdan çok kolay. Çok kolay çünkü Sivas bile o kadroyla şampiyon oluyordu. Gs. da öyle ahım şahım olmayan kadrosuyla, hocasız, huzursuz muzursuz derken şampiyon oldu..

Çok zor. Çünküsü Sivas'ın niye şampiyon olamadığında gizli biraz da. Camia olarak o potansiyeli taşımanız lazım. Kritik maçları paniklemeden oynayıp kazanmanız lazım.
                              Bir de sahada kazansanız bile masada kaybediyorsunuz.

Şimdi biz iyi bir kadro kuruyoruz. İyi bir hocamız var. İlk yıl şampiyon olunmaz diye kural yok ama zor. Zoru kolaya dönüşterecek formül; sahada inanılmaz mücadele örneği göstermek, saha dışında da her türlü gücünü kullanarak hakkının yenmesini engellemek, camia olarak kenetlenmek, taraftar olarak en ufak olumsuzluğa yer vermeyerek sonuna kadar desteklemek..Zaten takım o havayı yakaladı mı maçlara % 30 galip başlarsın...

Neden olmasın...
                              En son ozcan_asanoglu tarafından düzenlendi; 28.05.2008, 12:23.
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Tunga abimin harika yazısına katıldığımı, heyecanlı ve inançlı olduğumu belirterek bunun yanında sağduyulu olduğumu ve asla takımımıza olumsuzluk yaşatacak fevri hareketlerde bu sene bulunulmamasına katkı yapacağımı rahatlıkla söyleyebilirim..
                                Şampiyon bu sene olmayabiliriz ancak bu sene güzel işler yapacağız..

Bende buradan bi çağrı yapayım bu konuya paralel olarak.. Sanırım 16-17 Ağustas civarları 41. yıl etkinlikleri akabinde bir sezon açılışı gerçekleştireceğiz ve baya bir sükseli olacak.. Nerde olursanız olun gelme şansınız varsa sanki bir fener maçına geliyormuşçasına gelin pankartlarınızla, formalarınızla.. İstanbul, Ankara,İzmir.. Trabzon birlikteliğiyle sezona başlayalım.. Hoş olmaz mı?
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Çalışıyor...
                                X