Gereksiz yere borçlanmak yanlis tabiki ama degeri 4,2 milyon dolar bir futbolcuya nasil talip olunuyor para yoksa. bu fiyati beklemiyorlarmiydi ? yada bu tip transfer söylentileri ile taraftarimi oyaliyorlar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özgür Bayer diyor ki!
Daraltma
X
-
Gereksiz yere borçlanmak yanlis tabiki ama degeri 4,2 milyon dolar bir futbolcuya nasil talip olunuyor para yoksa. bu fiyati beklemiyorlarmiydi ? yada bu tip transfer söylentileri ile taraftarimi oyaliyorlar ?Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
-
Yok kardesim büyük külüpsen bir yerden sonra parana kiyacaksin..madem biz bu paralari veremiyoruz veya vermiyoruz , kendimizi bu yilda turkiye kupasiyla avuturuz..Bu gercekleri kavrayalim 1970 lerde degiliz ..artik turkiye dunya futbolunda soz sahibi olan bir ulke ,,artik liglerimize avrupada tanidigimiz bildigimiz yildizlar geliyor.. biz hala siradan takimlara futbolcu kaptiriyoruz...sonra tek hedef sampiyonluk deyip taraftari kandiriyoruz..bu mantik ve zihniyet trabzonsporu bu hallere getirdi..alacaksin,,para vermem diyorsan da elindekin le yetinmeyi ogrenecek,,turkiye kupalariyla teselli bulacak,,sampiyonlar liginde oynama hayalleri kuracak ve bi 20 yil daha sampiyonluk hasretiyle yanip tutusacaksin..tabii o zaman sampiyonluk hasreti ceken trabzonspor taraftari bulabilirsen...Asla Yanliz Yürümeyeceksin..
Istanbul Emperyalizmine Son...
ATAM IZINDEYIZ
Yorum
-
YA GELECEGIM YA GELECEGIM Transferi gündemden düsmeyen Özgür, Alaattin Kazanci?ya birkaç gün içinde kampa katilacagini müjdeledi
?IKI DEFA SÖZ VERDIM?
TRABZONSPOR?UN iki sezondur pesinden kostugu ve son asamaya gelinmesine ragmen transferi gerçeklestirilemeyen Özgür, günebakis?a önemli açiklamalarda bulundu. Antalya kampini takip eden muhabirimiz Alaattin Kazanci?yi arayan genç futbolcu, Trabzonspor?a bir degil iki kez söz verdigini vurgulayarak, son noktayi koydu: ?Kulübüme söyledim. Ya ikinci devre trabzonspor?da oynarim ya da sezon sonu bonservisimi alip Trabzon?a öyle giderim?
?ANKARA?DA OYNAYAMAM ?
TRABZONSPOR formasini giyen Mehmet Yilmaz, Hüseyin, Erdinç gibi isimlerle milli takimlardan yakin arkadas oldugunu kaydeden basarili futbolcu, ?Onlarla birlikte oynamak, Trabzonspor gibi büyük bir takimin futbolcusu olmak bana gurur verecek? dedi. B.B. Ankaraspor?da futbol oynayamayacaginin da altini çizen Özgür, ?Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir takim. Böylesi büyük bir takimda görev almayi kim istemez? diye konustu.
AKLI MILLI FORMADA
DENIZLISPORLU futbolcu yine dün Ihlas Haber Ajansi?na yaptigi açiklamada Trabzonspor?a sempatisinin oldugunu vurgularken, A Milli Takim\'da oynamayi çok istedigini ve birgün bunu basaracagina inandigini dile getirdi. Bu arada, Denizlispor Profesyonel Futbol Sube Sorumlusu, Transfer Komitesi Baskani Turgut Dalaman, Trabzonspor ve B.B.Ankarasporlu yöneticilere Özgür?ün bonservis ücretini söylediklerini ve cevap beklediklerini açikladi*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
evet arkadaslar her futbolcu illaki güzel oynuyor diye göklere çikarilamaz bi kere futbolcu ahlakiolacak trabzonsor formasini tasiyabilecek karadeniz insanin sorumlugunu tasiyabiecek birisi olmasi gerekiyor.itiraf etmeliyim özgür bizim için önemli bir futbolcu adam adam gibi adam önemli olan bu simdilik ve de basarili olacagina inaniyorum insallah bize gelecek"Genetik olarak iktidardan nefret eden birisinin tuttuğu takım da iktidar karşıtı bir şeyler olması gerekiyordu. Ve Trabzonspor vardı..." Kazım Koyuncu
Yorum
-
Kulübüme söyledim. Ya ikinci devre trabzonspor?da oynarim ya da sezon sonu bonservisimi alip Trabzon?a öyle giderim?
''Sunu kabul etmek lazim Trabzonspor'umuzun ekonomik durumu iyi degil degeri 300 bin olan bir futbolcuya rekabet yüzünden 600, 700 bin dolar vermez veremez.''Sözünü söyleyen arkadasa yukariyi okumasini söylüyor ve [img]smileys/smiley36.gif[/img]yorum.Bu takim LEE EUL YOUNG YAS 30 katki 0 isgal edilen yabanci kontejyani 1 adli adama 650 bin dolar verdi.Ne inadindan bahsediyorsunuz Allah askina?Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
Trabzonspor'a Söz Verdim Ama
Denizlispor'un yildizi Özgür, "Her zaman sözümü tutarim. Ama beni yetistiren kulübümü de silip atamam. Lütfen anlasin" diyor.
TRABZON'UN almak için iki sezondur pesinden kostugu Özgür, Pasfotomaç'a konustu. Genç yildiz "Trabzonspor'a verdigim söz geçerli. Ancak kulübümü, bana emegi olan insanlari silip atmam mümkün degil. Zor durumda kalmak istemiyorum. Lütfen anlasin" diyor.
DENIZLISPOR'DA yetistigini belirten Özgür "Asla bana emegi olan insanlari unutamam. Burada yetistim. Geçmisini unutanlarin basariya ulasamadiklari gerçegi ortada" dedi.
ANKARASPOR'UN da devreye girmesi ile Trabzon'u kizdiran Özgür, "Ben bir tek Trabzonspor ile görüstüm. Baska kimse ile görüsmedim. Baska kulüplerin de beni istemesi sevindirici. Ama Trabzonspor'a söz verdim öncelikli onlar" dedi.
TURGUT Dalaman da Ankaraspor'un devreye girdigini dogrulayarak "Trabzon ile görüsüyoruz. Istedigimiz rakami onlara ilettik. Ankara ile görüstük ama Trabzon vazgeçerse görüsecegiz" diye konustu.
------------------------------------------------------------ --
evet arkadaslar eger yukaridaki açiklamayi yapmissa gerçekten iste asil simdi adam gibi adam diyebilirim özgür için.. gönlüm trabzonda, tercihim trabzonspor dedigi zaman herkes alkisladi ama bu yönü pek düsünülmedi isin.. özgür ü denizlispor a gelmeden önce kim tanirdi? onu özgür yapan denizlispor olmustur.. bunun karsiliginda takimina ekonomik olarak hiç bir katki saglamadan ayrilsa ne denli etik olurdu?
ya da söyle sorayim.. tolga shaktar a sene sonu sözlesmesi bitince bedelsiz olarak gitse ne hissedersiniz?
iste yukaridaki açiklama-ki dogruysa- benim için trabzonspor u tercih etmesinden daha önemli.. çünkü sezon sonuna kadar bekleyip bedava gelse, 2 sene sonra bizde yildizi iyice parlayinca, milli olunca mesela bir fb ye bedava gitmeyeceginin garantisini veremezdik degil mi? öyle ya denizlispor a da böyle yapmisti simdi de böyle yapmasi dogal diyebilir miydik?
aksam senol günes tv 8 de idi.. herkes gibi benimde canimi sikan konu 2 saatin 15 dk sinin trabzonspor a ayrilmasi idi.. fakat bahsettigi konular gerçekten trabzonspordan daha önemli konulardi.. çünkü o konular çözüme kavussa türk futbolu-otomatik olarak trabzonspor da-ileri gidecektir.. özgür ün bu söylemi de senol günes in bahsettigi konulardan pek irak degil..
selamlar..#7 King of Kings
Yorum
-
Yonetimin transfer Politikasi yuzunden geciken her bir gun ozgurun takima adapte olmasini zorlastiran etmenler...Bir transfer yapacaksan erken davranacaksin ki aldigin oyuncudan bekledigin verimi alabilesin. Herkes onun bunun devreye girdigini ve denizli yonetiminin kivirdigini soyluyor. YONETIMIN BASIRETI NEREDE? Elbette transferde bu tip çirkeflikler olacaktir ama bunu kalkip da kamuoyuna yansitarak biz oyuncuyu alicaz ama bundan bundan alamiyoruz demenin mantigi nedir? Anlayamiyorum. Bu isi bitirmeden konusmalari yüzünden daha önce Musa Büyük ve ismini hatirlamadigim bir oyuncuyu daha kaçirdik. Umarim Özgür de gitmez. 2 defa Üzülürüm Hem alamadigimiza, hem de yönetimin "Zaten isimize yaramazdi" demesine üzülürüm...
Yorum
-
İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi
Kulübüme söyledim. Ya ikinci devre trabzonspor?da oynarim ya da sezon sonu bonservisimi alip Trabzon?a öyle giderim?
''Sunu kabul etmek lazim Trabzonspor'umuzun ekonomik durumu iyi degil degeri 300 bin olan bir futbolcuya rekabet yüzünden 600, 700 bin dolar vermez veremez.''Sözünü söyleyen arkadasa yukariyi okumasini söylüyor ve [img]smileys/smiley36.gif[/img]yorum.Bu takim LEE EUL YOUNG YAS 30 katki 0 isgal edilen yabanci kontejyani 1 adli adama 650 bin dolar verdi.Ne inadindan bahsediyorsunuz Allah askina?
Yorum
-
geronimo_61
atay baskana transfer yüzünden bu kadar acaimasiz elestiri getirilmesine ben sahsen fazla katilmiyorum ders almisa benziyor yani üstelik bu kulübe tolga, volkan, celalettin ve adem gibi gerçekten kalburüstü oyunculari aldigini unutmayalim. açikçasi su da var özgür trabzonda ilk onbir oynayacak bir oyuncu degil gerçi su da varki 4 lü defansin sag kanadinda oynayabilir ama öncelik çokii gerçek anlamiyla bir 10 numara her kelimeye ama futbolcuda karakter de önemli keske özgür trabzona gelse
Yorum
-
Bu haber denizlispor resmi sitesinden
SICAK PAZARLIK.
Denizlispor'da Ersen Martin ve Özgür'ün transferleri ile ilgili sessizlik devam ediyor. Trabzonspor ve Büyüksehir Belediyesi Ankaraspor'un israrla istedigi Özgür ile Büyüksehir Belediyesi Ankaraspor ve Almanya'nin Wolfsburg takimlarinin talip oldugu Ersen Martin'in fiyatlarinda indirim yapmayan Yesil Siyahli yönetim, kulüplerle görüsmelerini sürdürüyor. Turgut Dalaman, Trabzonspor'la bugün yaptiklari görüsmelerde Özgür'ün fiyatinda indirim yapmayacaklarini söylediklerini belirterek, "Denizlispor, futbolcu satarak ayakta kalmaya çalisan bir takim. Trabzonspor ise Sampiyonlar Ligi'ni kovaliyor. Hem Ersen Martin, hem de Özgür konusunda geri adim atmamiz beklenmesin. Her iki futbolcu için de fiyatimizi belirledik ve açikladik. Bu futbolculari almak isteyen takimlar, istedigimiz parayi vermek zorunda. Biz ille de futbolcularimizi satmak için ugrasmiyoruz" açiklamasini yapti. (11/01/2004)
Yorum
-
İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi
Bu haber denizlispor resmi
sitesinden
SICAK PAZARLIK.Denizlispor'da Ersen Martin ve Özgür'ün transferleri
ile ilgili sessizlik devam ediyor. Trabzonspor ve Büyük?ehir Belediyesi
Ankaraspor'un ?srarla istedi?i Özgür ile Büyük?ehir Belediyesi Ankaraspor ve
Almanya'n?n Wolfsburg tak?mlar?n?n talip oldu?u Ersen Martin'in fiyatlar?nda
indirim yapmayan Ye?il Siyahl? yönetim, kulüplerle görü?melerini sürdürüyor.
Turgut Dalaman, Trabzonspor'la bugün yapt?klar? görü?melerde Özgür'ün
fiyat?nda indirim yapmayacaklar?n? söylediklerini belirterek, "Denizlispor,
futbolcu satarak ayakta kalmaya çal??an bir tak?m. Trabzonspor ise
?ampiyonlar Ligi'ni koval?yor. Hem Ersen Martin, hem de Özgür konusunda
geri ad?m atmam?z beklenmesin. Her iki futbolcu için de fiyat?m?z? belirledik
ve aç?klad?k. Bu futbolcular? almak isteyen tak?mlar, istedi?imiz paray?
vermek zorunda. Biz ille de futbolcular?m?z? satmak için u?ra?m?yoruz"
aç?klamas?n? yapt?. (11/01/2004)
Yorum
Yorum