Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker Yenilendi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kımse ustune alınmasın da o resımde bagıracak kımse yok gıbı duruyor. sankı adamları zorla getırmısler oraya. bende o macta olabılmek ıcın nelerımı vermezdım.
    artık öyle bi hale geldim ki, sahaya dalmasınlar, taş maş atmasınlar, toplu sövmesinler de ne ederlerse etsinler.
    gerekirse boş boş otursunlar...

Yorum

• agır oldu galıba bıraz

Yorum

• su koyduğunuz resim stadımızdaki sorunları büyük oranda gösteriyor. Bu karedeki insanlar ne kadar ateşli olabilir allah aşkına ? yeri geliyor cılgınlar stadı kale arkasından inletiyor ama maraton ... ? Bu böyle sürüp gider.
        kesinlikle fotograftaki kimseyi aşşağılamak gibi bir niyetm yok. yanlış anlaşılmasın. sadece yaş grubu ile alakalı

bu arada resmin sağ tarafındaki bıyıklı amcanın surat ifadesine yarıldım abilerin kimisi emekli kimisi memur gibi ya biz daha cok taraftarımızdan , akustikten , stattaki bordo mavi uyumsuzluğundan dem vururuz. baksana şuraya ya
        En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 26.08.2008, 22:03.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          artık öyle bi hale geldim ki, sahaya dalmasınlar, taş maş atmasınlar, toplu sövmesinler de ne ederlerse etsinler.
          gerekirse boş boş otursunlar...
          ınan kardesım bır pozısyonda ankarsporlu futbolcu topu sert bır sekılde maraton trıbune attı. aha dedım sımdı dayılar gelıyor asagıya. besıktas macında seyırcısız mac. bereket bırsey olmadı. ama sankı bıze gelen de bıraz art nıyetlı gbı. hele kı bır dahakı mac kendı evımızde buyuk mac ıse art nıyet mı arasma acaba

Yorum

• Kombine biletin olumsuz yönlerini gördük Ankara maçında...
            Çekirdekçi amca arkadan sesleniyor '' yav uşaklar oturunda maç izleyelum daa ''
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ya iki ucu pisli değnek bu.
              ben çarşı gibi bir tribün oluşumu istemem mesela !!!

yönetim düşürecek güçte bir tribün .. Allah muhafaza..

tribünün tezahüratı çok önemli değil.
              maçı anı anına yaşayacak.
              top rakipte iken ıslığını protestosunu eksik etmeyecek.
              topu aldığında alkışını patlatacak.
              hücuma kalktığında ise çoşkuyu verip itikleyecek.

slogan üretmesi çok önemli değil.
              sloganlar iş işten geçince lazım.
              maç 2-3 farka gelir. sonraki iş slogan işleri.
              oyunu anı anına yaşadığın zaman hem rakip takımı baskı altına alırsın hem de kendi takımını ateşlersin.
              tezahüratlar çok mühim değil. tezahürattaki bjk yerine gs olmadı onun yerine Trabzon koyarak bağırmak rakip takım futbolcusunun üzerinde baskı oluşturmaz.

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar şu scorbordun yenilenmesi ve bize yakışır hale gelmesi için kulübe mail atalım...

Hakikatten bize yakışmıyor...

Bulsunlar bir sponsor yenilesinler şu scorbordu...

Abim muhakkak suretle bu konu ele alınmalı bence , Dediğiniz gibi iyi bi sponsor bulunursa bu iş kolaylıkla çözülür düşüncesindeyim. Skorbordun yanında bir de ismini yerleştiriveririz emeği geçen sponsorumuzun , muhakkak ki taraftardan ilgi görecek yeni skorbordun yanında isimlerinin olması , sponsor olacakların iştahını kabartması gerekir diye düşünüyorum bende , bakılma potansiyeli saha içi reklamlarından bile fazla olur
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• benim anlamadigim, stada giden büyük bi bölüm formasiz gidiyor, maca gidince formayla birseyle gidilir maca,genel bi görüntü olur,tiyatroda takim elbiseyle gidilir, puma formalarini neredeyse bedavaya verdiler ama yinede forma alinmiyor galiba.
                  bu arada fenerlilerin en gicik kaptigi sey kirmizi giyipte stada giden taraftarlari,onlarin da derdi buysa....

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kombine biletin olumsuz yönlerini gördük Ankara maçında...
                    Çekirdekçi amca arkadan sesleniyor '' yav uşaklar oturunda maç izleyelum daa ''

kardesım reelde ıyı konusuyorsun gercekten ama kulubumuz o kombınler sayesınde cok ıyı para kazandı. kım kesınlık verebılırdı kı lıg sonuna kadar her macta otrıbunlerın dolacagını. ama kulubumuz o macların parasını bıle pesın aldı. yanı buyuk bır gelır kaynagı.

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardesım reelde ıyı konusuyorsun gercekten ama kulubumuz o kombınler sayesınde cok ıyı para kazandı. kım kesınlık verebılırdı kı lıg sonuna kadar her macta otrıbunlerın dolacagını. ama kulubumuz o macların parasını bıle pesın aldı. yanı buyuk bır gelır kaynagı.

Büyük paralar kazanmadık...
                      Hiç sanmıyorum ama 4 trilyon kazandıysak ne mutlu bize...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya iki ucu pisli değnek bu.

oyunu anı anına yaşadığın zaman hem rakip takımı baskı altına alırsın hem de kendi takımını ateşlersin.
                        tezahüratlar çok mühim değil. tezahürattaki bjk yerine gs olmadı onun yerine Trabzon koyarak bağırmak rakip takım futbolcusunun üzerinde baskı oluşturmaz.
                        Fatih kardeşim.

Herkes aynı şeyi söylüyor bugün rakiplerimizin oldugu stadyumlardada sadece kale arkaları tezahurat yapıyor fakat tüm stadyum aynı anda bir olaya bir hakem hatasına güzel bir şuta güzel bir çalıma refleks verebiliyor...

Bizim tribünlerimizde bir kaç yer hariç sanki insanlar hipnotize olmuş gibi maç seyrediyor bizim yani hepimizin tepkisi buna yoksa herkes tezahurat yapacak diye bir kaide yok...
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• [quote=m_fatih_y;1590143]ya iki ucu pisli değnek bu.

/quote]

Fatih sen taaa nerelede gittin yahu. Sence o profilde macın anını yaşayacak islıklayacak takım ayağa kalkınca coşkulu verecek bişey gördünmü. alkışı çok gören ıslıkmı çalacak pehhh çok çocukca görür bu işi.
                          slogan takım yenikken yada berabere iken lazım.,Burada takıma o zor anında coşkuyu vermek önemli.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Avni akeri yeniledik ama, Bizim maraton profilini nasıl yenileyecez?. Kimse yanlış anlamasın ama, şu insanlar bi " Trabzon" diye toplu tezahurata bile ayak uydurmuyorlar. Bırakın onu alkış bile çalmıyorlar, biz ayağa kalkınca mecburen kalkıyorlar. Bide göremiyoruz diyorlar. hey allahım yaa.

Belkide bu konu başlı başına bir başlık konusu olmalı.

Ben ilk defa avni akerde maç içledim maratonda. Ama görüntü böle.
                            Acaba diyorum her zamanmı böle, yoksa vali aldığı kombinelerinin ücretini ödeyim halka bedavamı dağıttı diye aklımada gelmiyor değil.

maraton komple tezahurat yapsa o stat yıkılır. Bu sene böle trübün profili böle sürüp gider. İnşallah bunada bi çözüm olur diyorum.
                            saygılar

Resimde tanıdığım 4-5 kişi var.Hayatta tezahürat yaptıramazsın onlara.
                            Hepside her yıl düzenli kombine alıp maça geliyorlar.
                            Zaten resim maratonun alt kısmı,maraton özel tribününe ait.O bölümün kombineleri bir kaç yıldır aynı kişiler tarafından alınıyor.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Büyük paralar kazanmadık...
                              Hiç sanmıyorum ama 4 trilyon kazandıysak ne mutlu bize...
                              buyuk para anlayısını anlayamadım ben gercekten. kı o paranın buyuk olmasından cok o anda kulubun elıne gecmesıydı onemlı olan.

Yorum

• Trabzonspor tribünleri bu değil . bu olmamalı bağırmak için ayağa kalktığımızda arkamızdan gelen oturun sesleri artık duyulmamalı eğer rakip takım taraftarı gelıpte sesleri bizden fazla duyulacaksa ben ne yapayım oyle tribünü bu konuya bir an önce çözüm bulunmalı stadyuma destek için gelinir oturup çekirdek yemek için değil hatta bağıranıda susturmak için değil

Yorum

Yükleniyor...
                                X