İlk olarak Atalay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
H. Avni Aker Yenilendi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScoreboard da önemli ama ben kombine kartımda yazan yerime oturmak için benden önce gelip oraya oturan adamla kickboks yapıp kazanmak zorunda olduktan sonra, cık!!! Bir daha Lig TV'ye kızarsam da iki olsun. Hiç değilse evde yerime oturana rica ediyorum, sorun hemen çözülüyor...
Yorum
-
İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dünyanin her yerinde böyle. Eger bir cözüm üretirseniz bize de söyleyin.
Çözüm mü söyleyeyim???Yahu ne çözümü? Biletimde yazan koltuğa oturmak istiyorum. Çözümü yönetici olunca üretirim. Ben taraftarım.
Yorum
-
İlk olarak tiesto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.tarafx.com/?gclid=CKe75ufTqZUCFQuJ1QodNhfmkQ
arkadaşlar yukarıda belirttiğim site 4. büyüğü seçiyormuş site şikayeti ne girdim verdim veriştirdim ulan sizin oylamanızlamı büyük olucaz biz gerizekalılar ulan akşam akşam karayel estirdiler yine soldan soldan vuruyor....iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın neresinde maç seyrettin bilmiyorum güzel kardeşim. Ben İngiltere, Almanya, Belçika, Kore, Japonya, Amerika'da seyrettim. Hiç de öyle değil. Zaten kıta Avrupası ve İngiltere'de bilet bulman çok zordur ama bulduğunda gider yerine oturur, çoğunda istersen biranı da içer, efendi efendi çıkıp gidersin. Benim bahsettiğim olayı ben bir Türkiye'de gördüm. Yanılıyorsam düzelt... Ha, diyelim oldu münferit bir sorun. Gidip güvenlik görevlisi kıza durumu anlatacaksın da "bilemem vollaaa" diye cevap verecek!
Çözüm mü söyleyeyim???Yahu ne çözümü? Biletimde yazan koltuğa oturmak istiyorum. Çözümü yönetici olunca üretirim. Ben taraftarım.
keske herkes burda da dikkat etse bu duruma.
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScoreboard da önemli ama ben kombine kartımda yazan yerime oturmak için benden önce gelip oraya oturan adamla kickboks yapıp kazanmak zorunda olduktan sonra, cık!!! Bir daha Lig TV'ye kızarsam da iki olsun. Hiç değilse evde yerime oturana rica ediyorum, sorun hemen çözülüyor...
macin baslamasina 5 dakika kala elin oglu biletinde yazan yerde oturdugumu belirterek beni yerimden kaldirdi.
ben de kuzu gibi kalkip yerime gittim.
maalesef türkiyede bu isler biraz paldir küldür oluyor.
ama yeni düzenlemeler nedeniyle biraz da anlayisla karsilamak lazim.
zamanla herkes hakettigi yere oturtulacaktir herhalde."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak tiesto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım seni biraç kere bu avatarla gördüm senin bu avatarla bir alakan varmı yanlış anlama bu diziyi severek seyrederimde..?MİROSLAW SZYMKOWİAK
Yorum
-
Ankaraspor maçından sonra yaşadıgınız kombine koltugunuza oturamama sorununu eğer yazılanlara bakarsan görürsün en çok ben bu konuda yönetimi eleştirisel yazılar yazdım hatta kulübe telefon açtım vede mail attım...
Bende bu konuda senin kadar hassasım zaten yönetimde şikayetleri çoklugundan bu akşam yönetim kurulu toplantısını bu konuya ayırdı..
Bende inşallah bjk maçında o tribünlerde kombine koltugumda yerimi alacagım inşallah senin düştügün duruma düşmeyiz eger düşersemde gider stadyumdan sorumlu yönetiçinin kafasına atarım kombineyi...
Ama ben bu konuda hassas iken seninde scorbort konusunda hassas olmanı beklerim bu scorbort yenilenir çok daha iyisi vede büyügü koyulursa maçlardan önce tüm tribünlerdeki taraftarlar tek tek koltuklarında oturanlar bu scorbortda gösterilirse inan kombine koltuk uygulamasında çok katkısı olur..
Ben şahsen dünyanın tüm stadlarında bunu gördüm ve yaşadım..
Sevgilerimle..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Emrah...
Ankaraspor maçından sonra yaşadıgınız kombine koltugunuza oturamama sorununu eğer yazılanlara bakarsan görürsün en çok ben bu konuda yönetimi eleştirisel yazılar yazdım hatta kulübe telefon açtım vede mail attım...
Bende bu konuda senin kadar hassasım zaten yönetimde şikayetleri çoklugundan bu akşam yönetim kurulu toplantısını bu konuya ayırdı..
Bende inşallah bjk maçında o tribünlerde kombine koltugumda yerimi alacagım inşallah senin düştügün duruma düşmeyiz eger düşersemde gider stadyumdan sorumlu yönetiçinin kafasına atarım kombineyi...
Ama ben bu konuda hassas iken seninde scorbort konusunda hassas olmanı beklerim bu scorbort yenilenir çok daha iyisi vede büyügü koyulursa maçlardan önce tüm tribünlerdeki taraftarlar tek tek koltuklarında oturanlar bu scorbortda gösterilirse inan kombine koltuk uygulamasında çok katkısı olur..
Ben şahsen dünyanın tüm stadlarında bunu gördüm ve yaşadım..
Sevgilerimle..
Nerden baksan bir 20 günlük falan vardır herhalde...
Sevgi ve saygılar bizden...
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bir de Lig TV destekli dev bir ekran ve skorbord ile yandaki boşluklardan biri doldurulursa, 2011'e kadar;
1-2-3 TIP!En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 25.08.2008, 23:13.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bremerhaven deki werder bremen.trabzonspor macinda bizim taraftarlarla beraber oturmak istedim.
macin baslamasina 5 dakika kala elin oglu biletinde yazan yerde oturdugumu belirterek beni yerimden kaldirdi.
ben de kuzu gibi kalkip yerime gittim.
maalesef türkiyede bu isler biraz paldir küldür oluyor.
ama yeni düzenlemeler nedeniyle biraz da anlayisla karsilamak lazim.
zamanla herkes hakettigi yere oturtulacaktir herhalde.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden trbunlerin önüne pankart asılmıyor?hep yukarki tellere asmışlar
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Belediye takımının misafir tribünü doldurmasını cidden bekliyor muydunuz?
genel bi yazi yazdim
Yorum
Yorum