pepside bejeke sponsoru bunlar böyle uzar gider darlandim simdiden boykot falanda sonra bize dokunuyo ucuEdited by: ÖzGüReisEsenLer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Boykot Seferberligi !..
Daraltma
X
-
Guests
pepside bejeke sponsoru bunlar böyle uzar gider darlandim simdiden boykot falanda sonra bize dokunuyo ucuEdited by: ÖzGüReisEsenLer
-
Arkadaslar, benim bahsettigim "boykot" hareketini içerigini ve amacini tam olarak anlatamadim herhalde.
Bazi arkadaslar, yine su gazeteyi alalim ötekini almayalim olayina getirmisler meseleyi. Konumuz bu degil arkadaslar. Bunlari medya bölümünde de isleyebiliriz.
Bu boykotun konusu; Trabzonspor'a hiçbir katkida bulunmadan dogrudan Bizans kulüplerine finansman destegiveren firmalar ve markalar. Yani saldiri hedefimiz onlarin direkt finansman kaynaklari olmali..
Örnegin en son verilen "Migros" örnegi buna uymuyor. Çünkü Migros Trabzonspor'a da önemli katkilarda bulunmus bir firma.
Burada ARAS KARGO disinda amaca uygun verilen tek örnek, MILANGAZ ve LIKITGAZ markalari. Bu markalar Besiktas baskaninin sahip oldugu markalar. Evinde ya da isyerinde hala bu tüpleri kullanan varsa, hemen degistirsin ve niçin degistirdigini de satin aldigi bayiye söylesin.. ve gelsin burada açiklasin.Iste boykot budur.
Bir arkadasimiz da ARAS kargonun Karadeniz'de de subeleri var oradan ekmek yiyen karadenizliler var gibi anlamsiz bir takim seyler yazmis. Bu nasil bir mantiktir anlayamadim açikçasi.. Bizim buradaki konumuz Karadenizlilerin istihtami degil ki, TRABZONSPOR'un menfaatleri konumuz. Ne yani simdi Ali Sen yaninda Karadenizli bir isçi çalistiriyorsa eger, Ali Sen'e küfredemeyecekmiyiz?..ARAS KARGO Karadeniz bölgesinde yillik kaç milyon dolar ciro yapiyor bilmiyorum ama, bizim boykotumuz sayesinde o subelerini kapatmak zorunda kalirsa eger zaten esi benzeri olmayan bir basari kazanmisiz demektir... Öyle bir durumda da isini kaybedecek Trabzonsporlular olursa, bana haber göndersinler ben onlara is bulma konusunda yardimci olacagim, söz.
Edited by: AniketusAt hirsizi
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildiÇok yararli bir baslik olmus. Rekdaslarimiz hiç bir sey yapamiyorsa enazindan bizans gazetelerini almasinlar. Günebakis gazetesi Istanbul'da satildilgindan beri her sabah alir ise öyle giderim. Bizans gazetelerini almayin... Bizansin takimlarinin saksakciligini yapan kanallari izlemeyin.
bende her sabah günebakis aliyorum ama evdekiler kesinlikle ruh hastasi oldugumu acilen tedavi görmem gerektigini idda ediyorlar.Ben de onlara ruhsuzlar diyorumgerçekten çok dogru bir konuya deginmissiniz ben buna yillardir dikkat ediyordum vede her TRABZON lunun böyle davranmasini istiyordum gördüm ki bir çok kisi benim gibi düsünüyormus mutlu oldum valla ne diyim
sonuna kadar devam
Yorum
-
Boykot olayinda bir tek boyali basin medyayi onaylayabiliyorum, digerleri sacma geliyor bana.
Koç gurubu mesela :
evinizde hic arçelik yada beko marka beyaz esya yokmu ?
Tofas marka arabaya hiç binmediniz mi ?
Migrostan hiç alisveris yapmadinizmi ?
Evinizde Istikbal yada Bellona marka ürün yokmu ? (sahipleri fenerlidir)
Ulusoy'la köye gitmedinizmi ?
Aras kargoya boykot koyarken karadenizde Aras kargoda calisan ve oranin sahipleri olan hemserilerimizin islerini etkiledigini, dolayisiyla ekmek paralariyla oynadigimizin farkinda degilmiyiz ?
Pepsiyi nicin boykot ediyoruz? cocacolayi etmiyoruz?
Bu mantikla gidersek boykot edilecek o kadar ürün varki, hangi büyük isletmenin sahibi Trabzonsporlu ? Bana sahibi Trabzonporludur dediginiz bir kargo sirketi ismi verin.
Isin özü ; Boykot yapilacaksa Trabzonspor düsmanlarina yapilsin, yok su fenerli bu bjk li diye bir boykot anlamsiz ve mantiksiz. Üstelik insanlarin ekmek paralariyla oynamak hos degil.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Boykot olayinda bir tek boyali basin medyayi onaylayabiliyorum, digerleri sacma geliyor bana.
Koç gurubu mesela :
evinizde hic arçelik yada beko marka beyaz esya yokmu ?
Tofas marka arabaya hiç binmediniz mi ?
Migrostan hiç alisveris yapmadinizmi ?
Evinizde Istikbal yada Bellona marka ürün yokmu ? (sahipleri fenerlidir)
Ulusoy'la köye gitmedinizmi ?
Aras kargoya boykot koyarken karadenizde Aras kargoda calisan ve oranin sahipleri olan hemserilerimizin islerini etkiledigini, dolayisiyla ekmek paralariyla oynadigimizin farkinda degilmiyiz ?
Pepsiyi nicin boykot ediyoruz? cocacolayi etmiyoruz?
Bu mantikla gidersek boykot edilecek o kadar ürün varki, hangi büyük isletmenin sahibi Trabzonsporlu ? Bana sahibi Trabzonporludur dediginiz bir kargo sirketi ismi verin.
Isin özü ; Boykot yapilacaksa Trabzonspor düsmanlarina yapilsin, yok su fenerli bu bjk li diye bir boykot anlamsiz ve mantiksiz. Üstelik insanlarin ekmek paralariyla oynamak hos degil.
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
eomer arkadasa katiliyorum boykot sinirli olmali cevremize zarar vermemeliyiz, insanlarin ekmek parasiyla oynamamaliyiz ama diyorsanizki telsin fenere stad yapti kullanmayalim hattini aria bize 1 onlara 5 verdi reklam parasini kullanmayalim aksi durumda tepkimiz ulasmasi gereken yere gidene kadar pek çok insani ezer ve eminim bu hepimizi üzer.
her insan sevdiginde eksigini bulur, ben sende baskaldiriyi buldum.
Yorum
ARASKARGO ile baglantili bir akrabasi ya da yakini oldugu net bir sekilde anlasilan ve sirf bu nedenle bu boykota muhalefet eden CESS arkadasimizi bir kenara birakirsak, bu boykot çagrisinin içerigini tam olarak anlayip,sahiplenen bir tek L-M isimli arkadasimiz var anlasilan.. daha fazla uzatmaya gerek yok. boykot edilmesi gereken marka ve firmalarin son durum listesini güncelliyorum...Gerekçeleri ile birlikte yeni ekleme önerileri geldikçe listeyi genisletiriz ve daha sonra bu markalari logolari ile birlikte afise ederiz.
MILANGAZ.....LIKITGAZ.....ARAS KARGO.....PEPSI.....SIEMENS EV ALETLERI.....SIEMENS MOBILE.....GOOD YEAR
(Marshall Trabzonspor'a da katkida bulunuyor ve Vakifbank da baskilar sonucu hatasindan döndü bildigim kadariyla..)
At hirsizi
Yorum
Herkesin mutabakata varicaa bir liste olursa vede birbirimizi kirmadan, dislamadan olursa daha verimli olur düsüncesindeyim ayrica...!
Bence kesinlikle fotomaç ve hürriyet gazeteleri olmali.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Yorum
arkadaslar burada anlasmaya varacagimiz konu istanbulu bize karsi büyük göstermeye çalisan kuruluslardir....mesala fotomaç sabah vede hürriyet olabilir...çünkü bunlar istanbul takimlarini yaziyorlar...örnegin bi hürriyet gazetesi bizden bahsetmez ama trabzonda bi olay çikinca manset yapar...biz bunlari boykot etmeliyiz...yoksa ki aras kargoyu boykot etmek asilsiz..çünkü 1.nedeni sesimizi duyuramayiz 2.si sahipleri fenerli olabilir ama subede asgari ücretli çalisanlari trabzonlu olan bir çok insan taniyorum..vede sirf trabzonlu diye onlarla is yapiyorum..amaç o para kazansiz...bizde kimseye zarar vermeden sesimizi en kisa yoldan göstermeliyiz.buda nasil olur...türkiyede göz önünde olan en yaygin kurulus medyadir...bizde kisa yoldan istanbul dükaligi yapan medya kuruluslarina savas açmaliyiz..sizce haksizmiyim¿
61>34 matematik yalan söylemez...
Yorum
İlk olarak Golge_Oyunu tarafından gönderildi
Benmi yanlis hatirliyorum ; Aras Kargo Ts Club ürünlerini ulastiran kargo diilmi.?!?
eger bu dogru ise, muhtemelen en ucuz kargo firmasi oldugu için seçilmistir. ama ne olursa olsun, bizim formasatisimizdan fenerin kasasina dolayli olarak para gittiginden habersiz olan yöneticilerimizinaymazligi ve gafletidirbu!..
At hirsizi
Yorum