İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak ozgurcelen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili doğan haber ajansı yöneticileri, süper lig yayın kuruluşu lig tv nin bu haftaki trabzonspor-bursaspor maçını yayınlamadığı taktirde bordomavi.net olarak ve bordomavi.net üyelerinin yakınları ve arkadaşları olarak digiturkle ilglii bütün bağlantılarımız kesecek bulunmaktayız. eğer bu hafta maç yayınlanmazsa ;
1 - avni akere hiçbir digiturk canlı yayın ekibi girmeyecek,
2 - digiturkun yayın almasına hiçbir şekilde izin verilmeyecek.
3 - futbol federasyonu seçimlerinden sonra trabzonspor taraftarı olarak D-SMART ın yanında olacak.
4 - D-SMART' için futbol federasyonuna en az 100.000 kişi olmak üzere dilekçe verilecek.
5 - bütün decoderler taksim meydanında yakılacak.
6 - ve yayıncı kuruluş hakkında tüketiciyi yanıltmaktandolayı dava açılacak.
D-SMART yayıncı kuruluşunun kanalları şayet bu durumda trabzonsporun yanında olursa, haberlerinde trabzonsporun başkaldırısayla ilgili detaylı haber verir gazetelerinde bu durumu gözle görülür bir biçimde yer verirse karadeniz insanının ne kadar kararlı ve sözünün eri olduğunu görecekler. karadenizin tek takımı vardır o da TRABZONSPORDUR. biz bu takımı dedelerimizden emanet aldık hiçkimseye feda etmeyiz. lütfen bu digiturk grubunun yaptığı terbiyesizliği bordomavi.net olarak yaptığımız kampanyanın destekçisi olun, biz her zaman sizin arkanızdan gelelim. sizin için bu yayıncı kuruluştan kurtulalım.
--------------------------------------------------------------
arkadaşlar doğan haber ajansına bu maili çektim. sesimizi en gür inanıyorumki onlar çıkaracaktır. 10 tane sürekli okunan gazete, 5 tane sürekli izlenen televizyon programı ve en az 10 tane sürekli dinlenen radyo kanalı. lütfen bu maili doğan haber ajansına gönderelim ve sesimizi duyursunlar.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDHA'ya da malzeme çıktı. Olayı biraz abartmışlar kampanyayı kendi amaçları için kullanır oldular. Şu habere bir bakın.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/98326/?grup=6
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu basligi takip ediyorlarsa yalan sayilmaz ....
arkadaşlar doğan haber ajansına ben yazdım mesajı. benim yazdığım mesajdan dolayı onlarda haberlere geçmişler. ve inanın yarın bütün gazetelerde yayınlanacak bu konu. özellikle fanatik gazetesine dikkat edin büyük puntolarla yazacak. mail atar atmaz haber geçmişlerne mutlu haklı direnişimiz....!!!!
Karaktersiz Burak Yılmaz... Adın Karaktersizlerin en büyüğü olarak yazıldı...
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bende yukarıdaki bir arkadaşın belirttiği gibi şunu merak ediyorum ...
lig tv si olan arkadaşlara , alırken trabzonun her maçı yayınlanacak demdimi bunlar ...
yani hukuki açıdan bi avantajımız yokmu ==????
4 büyük takım yazıyor ve diğer diye ayrı bir seçenek var
ayrıca bu dava iddalarından vazgeçin çünkü reklamları iyi hatırlıyorum 4 büyüklerin maçları 2010 yılına kadar ligtvde dediler her hafta demediler yani bu işin hukuki boyutu elinizde olan somut bir kanıtla mümkün.
eğer gerçekten böle bir reklam çalışması olduğunu bilen gören varsa (Trabzonsporun tüm maçları, oyanacağı tüm karşılaşmalar, her hafta ligtvde v.b) bunları rtük ten bulmamız kolay o nedenle olayı başka bir platforma sadece tepkimizi belli etmek için taşıyabiliriz sonuç almak için değil / benim düşüncemBabandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar lig tv den cevam mesajı gelen var mı ama yeni olacak bana cevapp verilmiyor acaba e mailleri kapandı mı cevapp gelmiyor daha ??...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
arkadaslar rtüge sikayet etsek birsey elde edemez miyiz..
rtüge sikayetlerimizi buradan yapip, kandirildigimizi ve ne yapmamiz gerektigini sorabiliriz birde alo ihbar hatti var onuda arayabiliriz...
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspxEski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
Necmi Perekli ile görüştüm arkadaşlar eğer olurda bursa maçı yayınlanmazsa futbolcularımızdan bizim hislerimizi yansıtan tavır göstermesini istedim.Yarım saat sonra tekrar görüşeceğiz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar lig tv den cevam mesajı gelen var mı ama yeni olacak bana cevapp verilmiyor acaba e mailleri kapandı mı cevapp gelmiyor daha ??
DIGITURK'ten Merhaba,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir.
Saygilarimizla
FIGEN UCAKCIOGLU
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
>Siz Digitürk olarak hep menfaatimi düsünürsünüz.
>Trabzonspor'un maçini yayinlamamak da neyin nesi.
>Size yaziklar olsun diyorum. Sizi kiniyorum.
>D-Smarta tam destek veriyorum..
>Erdal Aydin...
Yorum
-
----------------------UYUMAYALIM--------------------------------------------
BU GÜN SAAT 15:00 DAN İTİBAREN 16:00 A KADAR LİG TV VE DİGİTURK'e E-MAİL HÜCUMU BAŞLATALIM ARKADAŞLAR...BÜTÜN BMN ÜYELERİ OLARAK BİR SAATLİK ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE BUNU YAPARSAK ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR LÜTFEN 15:00 DA HERKES BİLGİSAYARININ BAŞINDA OLSUN...!!!Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecmi Perekli ile görüştüm arkadaşlar eğer olurda bursa maçı yayınlanmazsa futbolcularımızdan bizim hislerimizi yansıtan tavır göstermesini istedim.Yarım saat sonra tekrar görüşeceğiz.Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
Yorum