Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ergun Ata ligtv habere bağlandı seçimle ilg,li bikaç şey söyledi,bu siteyi takip ettiği aşikar olan sayın Ata bir iki kelam edemezmiydi bu konuda biz nekadar haykırsakta sesimiz biryere kadar bu adam canlı canlı orda edeydiya bi iki laf sonuçta Atada çok iyi biliyordur bu durumusen gazetecisin kardeşim temsil ettiğin takımın haklarını korumak için çaba göstereceksin milyonların sesi olacaksın sayın Ata düzenli olarak size bağlanılıyor lig tv de söyleyin tepkimizi öfkemizi biz herhangibir takım değiliz biz Tabzonsporuz.
    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• arkadaşlar gönderebilen fax göndersin maille uğraşmadan. bu tür büyük şirketler yapılan protestolarda en çok kullanılan bir kaç kelimeyi ( örneğin Trabzonspor ) yasaklayıp gönderilen maillerin ulaşmasını engelliyor. Fax göndermek çok daha etkili olur.

Yorum

• İlk kez bir başlığa bu kadar çok kez yazıyorum. Lütfen "eğer maç günü tv'de maçı göremezsem üyeliğimi iptal ettireceğim" demeyin, çok basit bir mantık var çünkü, eğer üyeliğinizi iptal ettirmezseniz maçı göremeyeceksiniz zaten, bu kesinleşti, maçı izleyebilmeniz için üyeliğinizi iptal ettirmeniz gerekiyor. Kaldı ki üyelik iptali sonrası LigTv hemen kapanmıyor, fatura dönemine kapanıyor. Örneğin üyeliği ayın 2'sinde başlamış olan bir kişi üyeliğini şu anda iptal ettirirse 25 gün sonra yayını kesiliyor, hele bi maç günü gelsin de bakarız demekten vazgeçelim lütfen.

Tepki vermeden sonuç almaya çalışıyoruz, eğer sonuç alamazsak tepkiyi o zaman veririz diyoruz, ne derece mantıklı bu? Bu maç kesin olarak yayınlanmayacak şu anda.

Yorum

• bu lig tv nin binası falan yok mu toplanıp gidelim arkadaşlar!!! görsünler karadenizliyi salak yerine koymayı! istanbul yalakası ligtv
          KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu lig tv nin binası falan yok mu toplanıp gidelim arkadaşlar!!! görsünler karadenizliyi salak yerine koymayı! istanbul yalakası ligtv
            Bomba koyalım lig tv ye uçsun havaya şansalla erman

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ergun Ata ligtv habere bağlandı seçimle ilg,li bikaç şey söyledi,bu siteyi takip ettiği aşikar olan sayın Ata bir iki kelam edemezmiydi bu konuda biz nekadar haykırsakta sesimiz biryere kadar bu adam canlı canlı orda edeydiya bi iki laf sonuçta Atada çok iyi biliyordur bu durumusen gazetecisin kardeşim temsil ettiğin takımın haklarını korumak için çaba göstereceksin milyonların sesi olacaksın sayın Ata düzenli olarak size bağlanılıyor lig tv de söyleyin tepkimizi öfkemizi biz herhangibir takım değiliz biz Tabzonsporuz.
              ben söyledim abi o adam bide lig tv ye hak verir
              7
              Cngz_61

Yorum

• Trabzonspor'dan son dakika bombası !

Ara transfer süresinin bitmesine rağmen, Trabzonspor son bir atakla yeni bir transfer gerçekleştirmeyi başardı. Bordo-mavililer Ersun Yanal'ın isteği üzerine uzun zamandır takip ettikleri Polonyalı orta saha oyuncusu Radoslaw Sobolewski'yi kadrosuna kattı.

Lig TV'nin deneyimli muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre Futbol Federasyonu'na oyuncunun ismini yazdıran bordo mavili takım, Polonya'daki Türk konsolosluğunda Sobolewski'ye imza attıracak.
                Wisla Krakow'da 7 numaralı formasıyla bu sezon 26 maça çıkan Radoslaw Sobolewski, 2214 dakika sahada kaldı. 3 gol atan orta saha oyuncusunun 4 de asisti bulunuyor.

(Ligtv.com.tr)

7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben söyledim abi o adam bide lig tv ye hak verir
                  önyargıdan ne zaman vazgeçeceğiz

Yorum

• Arkadaşlar az önce digitürkten Ayşe hanım adında bir müşteri temsilcisiyle görüştüm.

Kendisine Neden Trabzonsporun macının yayınlanmayacağını sordum. Oda şu anda hiçbirşeyin belli olmadığını, aldıkları tepkilerden dolayı karar aşamasında olduklarını söyledi. Yani kesin olarak Sivas macının yayınlanacağı söylenemez dedi.

Ayrıca bir konuya da açıklık getirmek istiyorum. Bugün Federasyonla yapmış olduğum görüşmeden çıkan sonuç şu. Hangi maçların yayınlanacağı konusunda belirleyici kurum lig tv'dir. Lig Tv yayınlayacak olduğu maçları federasyona sunar. Federasyon da bu maçlarda saat düzenlemesi yapar.

Son olarak; Nuri Albayrak, ALLAH senin ....... versin.!!!!!!!!!! Biz bu hallerede mi düşecektik
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• duyduklarım dogrumu daha bizim maçları vermeyecek mi bu şerefsizler..
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        önyargıdan ne zaman vazgeçeceğiz
                        adam televizyona çıkıyo bu konuyu gündeme getirmiyo ne demek bu

o ve onun gibiler ancak hoca eleştirirler
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• kayrolsun ligtv kahrolsun lig tv yürüyüş yapalım bence
                          Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonlular fb yi sevmez samimi söylüyorum ben gs ye daha fazla gıcık oluyorum bizim asıl kuyumuzu kazan gs dir türkiyedeki futbolcu fabrikasının trabzon olduğunu biliyorlar ondan dolayı bize hoş görünüp sürekli sırtımızdan vurmaya çalışıyorlar gökdenizin aklını kaçkez çelmeye çalıştılar hatırlayın milli takım kamplarında hakan şükür olsun ergün olsun gökdenizin yanından hiç ayrılmıyorlardı fb en azından gsden daha delikanlıdır benim gözümde şu da bir gerçek bizim bizden başka dostumuz yok uyanın biraz kötü durumu düşünce lig tv bile yok etmeye çalışıyor bizi
                            kesinlikle katılıyorum

bizim üzerimize harbiden ciddi oyunlar oynanıyor.

gerek federasyon ve özellikle MEDYA çok yıpratıyor bizi

Fb bir maç kaybettimi olsun diyorlar TS bir maçkaybettimi eyvah yerin dibine sokuyorlar

ve ole göstermek için çabalıyorlar

asıl bizim bunlara karşı bişeyler düşünmemiz gerekiyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sözünüz banaysa ben sizi kastederek söylemedim. Dün aksamdan beri 1-2 protesto mesaji yazip onu da burda bir marifetmis gibi yazanlar var, onlara genel olarak yazdim. Cünkü özellikle Emirhan sinavi olmasina ragmen yüzlerce mail atarken baska kisilerin 1 mail attim 2 mail attim demesi beni rahatsiz ediyor sahsen.
                              sevgili kardeşim lafım sana ve bu konuda yorum yapacaklardı açıkcası. Trabzonspor herkeesin ve herşeyin üzerindedir. benimde konudan yenice haberim oldu bizde arkadaşlarla birlikte devamlı e-posta yazmaktayız zaten. Ki kaldıki kaç posta yazıldığının çeteride tutacak değiliz. bende sana katılmaktan kendimi alamyacağım k1 2 mesaj yaıp ahkam kesmekten daha kolay iş yoktur. sevgili kardeşim istersen gönderdiğim postaları sayayaım bakalım kaç tane edecek. Ki bu iş aslında posta ile telefon ile ile olabilecek gibi değil. üyelik iptali ile olacağına inanmaktayım Trabzonsporlu olmayan arkadaşlarımı bu konuda haberdar edip onlarında bu konuda hassas kalmalarını sağladık doğrusu emirhan gibi arkaşların emeklerinin karşılığı ancak kendi iç huzurlarıyla alınabilir.
                              varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X