Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok üzerlerine gidersek yayınlayalım boşluğucur o 2 saatlik boşluk
    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Tunga abi bize bir avatar yap

Değişelim komple avatarları
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• yahu anlamıyorum . bazı arkadaşlar sivas maçı ile bizim maç saatini kıyaslayıp duruyor. onun maçı bitiyor arada zaman kalıyor da falan filan. sivas maçının saatinden bize ne. farzedin ki iki maçta aynı saatte. sorun bu değilki. sorun saatlerinin çakışıp çakışmaması değilki. adamlar haftada 4 maç yayınlarız diye tutturuyorlar. dördüncü maçıda sivas diyorlar.sorun bu.
        saatlere niye takılıyorsunuz ki. maçı vermeye niyeti olan daha önce çokca örnekte olduğu gibi bi maçı 777 den diğer bi maçı başka bi kanaldan verir.
        sizin dediğinizden sivas maçını verdikten sonra hemen Trabzon maçına bağlanacak zaman kalıyor anlamı çıkıyor. niyeti olan zaten ayrı ayrı kanallardan rahatlıkla verir maçı ...
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• sadri senerin tutumunu cok merak ediyorum..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• arkadaşlar herkes benim avatarımı koysun

Yorum

• Daha öncede yazdığım gibi Lig Tv üyesiyim.Bu maç yayınlansa bile ORTAK TEPKİ Vermek amacıyla Dekoderlerini iptal ettiren Renkdaşlarımıza saygısızlık olmasın diye yarın İtibariyle cihazımı iptal ettiricem tabi ki bi kaç bişey bende söylicem!! İptal ettiren arkadaşlarım ! Mutluka sebebini Müşteri Temsilcisine Not ettirsin çünkü inanın bunlar kontrol ediliyor.Arkdaşlar ! Özel olarak not düşürün !

Trabzonsporumuzun sahipsiz olmadığını benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek mutluluk verici...

Gönlünüzde ki Bordo - Mavi Sevda hiç bitmesin.

İyi Geceler

Saygılarımla

Yorum

• sadri şenerin listesinde show tv genel müdürü saner ayar var bakalım gelirseler bişe yapabilecekmi

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha öncede yazdığım gibi Lig Tv üyesiyim.Bu maç yayınlansa bile ORTAK TEPKİ Vermek amacıyla Dekoderlerini iptal ettiren Renkdaşlarımıza saygısızlık olmasın diye yarın İtibariyle cihazımı iptal ettiricem tabi ki bi kaç bişey bende söylicem!! İptal ettiren arkadaşlarım ! Mutluka sebebini Müşteri Temsilcisine Not ettirsin çünkü inanın bunlar kontrol ediliyor.Arkdaşlar ! Özel olarak not düşürün !

Trabzonsporumuzun sahipsiz olmadığını benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek mutluluk verici...

Gönlünüzde ki Bordo - Mavi Sevda hiç bitmesin.

İyi Geceler

Saygılarımla
                  Duyarlılığın için teşekkürler firidin61
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sadri şenerin listesinde show tv genel müdürü saner ayar var bakalım gelirseler bişe yapabilecekmi
                    o geldiğinde maç bitmiş oluyo zaten arkadaşım...bilmem anlatabildimmi
                    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• arkadaşlar sadece şukadarını söyleyeyim bize yayıncı kuruluşun yardım etmesi lazım buda cok basit.yüklenelim d-smart'a onu destekleyelim ve ona mailler atalım doğan gurubu arkamıza alalım kesin rekabet icin lig tv haber yapacaktır.

Yorum

• ben senelık sozleşme yaptıgım ıcın ıptal ettıremıyorum ettırsemde parayı yıne alacaklarını soyluyolar bu işlerden anlayan kişilere soruyorum bunun yokmu cıkar yolu ben nasıl iptal ettırecegın lıgtvyı

Yorum

• Arkadaşlar Herkes avatarını değişsin
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu anlamıyorum . bazı arkadaşlar sivas maçı ile bizim maç saatini kıyaslayıp duruyor. onun maçı bitiyor arada zaman kalıyor da falan filan. sivas maçının saatinden bize ne. farzedin ki iki maçta aynı saatte. sorun bu değilki. sorun saatlerinin çakışıp çakışmaması değilki. adamlar haftada 4 maç yayınlarız diye tutturuyorlar. dördüncü maçıda sivas diyorlar.sorun bu.
                            saatlere niye takılıyorsunuz ki. maçı vermeye niyeti olan daha önce çokca örnekte olduğu gibi bi maçı 777 den diğer bi maçı başka bi kanaldan verir.
                            sizin dediğinizden sivas maçını verdikten sonra hemen Trabzon maçına bağlanacak zaman kalıyor anlamı çıkıyor. niyeti olan zaten ayrı ayrı kanallardan rahatlıkla verir maçı ...
                            bende farkındayım tüm olanların.
                            macımızın verilmeyeceğini anladığımız gün yani salı günü lig tv aboneliğimi hemen fesh ettim.
                            benim kastım bu iki saatlik arada ss kanunlarını göz önüne alacak bu lig tv!
                            eşşek gibi değil eşşoğlu eşşek gibi verecek macımızı.
                            tabiki tüm süratle protesto maillerine devam...

Yorum

• ligtvye en güzel birlik mesajını verelim arkadaşlar herkes bu avatarı koysun

Yorum

• bu tepkilerede Nuri Albayrak ın bi basın açıklamasıyla cevap vermesi lazımdı,yada ne bileyim bi açıklama,Lig tv nin yaptığına karşı.
                                Galiba Çok şey bekliyorum.
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yükleniyor...
                                X