ArkadaŞlar LÜtfen Adamlara KÜfÜr Falan Edİp Bİzİ KÜÇÜk DÜŞÜrmeyİn Hakli OlduĞumuz Yerde Haksiz Durumu DÜŞmeyelİm.nasil Onlar Bİzİmle GenİŞ GenİŞ Umursamaz KonuŞuyorlar Bİzde Ayni Şekİlde Rahaaat Rahaaat Üyelİklerİmİzİ İptal Ettİrelİm Bu İŞlemİ Şahsim Adina Zaten Yaptim En Son Şansalada Bİr Maİl Attim Rahatlarim Saniyordum Ama GeÇmİyor Ya Sİnİrİm Laz Damarimiza Bastilar Bİr Kere Ama Yİnede KÜfÜr Yok Aman Ha..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tvsi olanlar kumandanızdan guide(yayın akışı) bölümüne girin pazar günü saat 15.00 trabzon-bursa maçı yazıyor daha önce yoktu sivası gösteriyordu.
Yorum
-
İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tvsi olanlar kumandanızdan guide(yayın akışı) bölümüne girin pazar günü saat 15.00 trabzon-bursa maçı yazıyor daha önce yoktu sivası gösteriyordu.
lig tv nin adresinde hala bi değişiklik yok....
00.30
Efsaneler
02.15
Galatasaray-V.Manisaspor (TSL 21.H)
03.50
Efsaneler
04.00
Stüdyo Futbol
06.00
2’ye 1
06.45
Futbolun Yıldızları
09.00
Şimşek Santrafor (56. Bölüm)
09.30
Bordo Mavi
10.00
Günaydın Futbol (C)
10.30
Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı
11.00
Var mısın İddiaya? (C)
12.30
Turkcell Maç Başlıyor (C)
13.30
GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)
15.30
91.Dakika (C)
17.45
19.00
FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H ) (C)
21.00
MARATON (C)TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum
-
00.30
Efsaneler
02.15
Galatasaray-V.Manisaspor (TSL 21.H)
03.50
Efsaneler
04.00
Stüdyo Futbol
06.00
2’ye 1
06.45
Futbolun Yıldızları
09.00
Şimşek Santrafor (56. Bölüm)
09.30
Bordo Mavi
10.00
Günaydın Futbol (C)
10.30
Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı
11.00
Var mısın İddiaya? (C)
12.30
13.30
GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)
15.30
91.Dakika (C)
17.45
19.00
FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H ) (C)
21.00
MARATON (C)__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Yorum
-
Arkadaşlar ben bi bakayım az bekleyinODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
internette Yayın Akışında bi değişiklik yok ama digiturk paketi olan Arkadaşlar Baksınlar bi zahmet bizide Bilgilendirsinler.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
................................
Eğer Bu Haftaki Bursa Spor Maçımızı Vermez İseniz Maçlarınızı Bedava internet üzerinden
yayınlayan bu linki bütün internet alemine yayacağım ve yayacağız biz milyonlarca taraftarız
size binlerce mesaj atan bizler bu linki de tüm türkiyeye yaymasını becerebilir
yaptığınız hatadan dönün ve pazar günü o maçımızı yayınlayın...
ben bunu kasıyorumm hadi bakalımmmTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
Yorum