Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Papy'i herkes bekliyor

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal’ın istekleri doğrultusunda kadroya katılan yeni transfer Faty Papy, internet sitesi, goal’ün “2009’da izlenmesi gereken 10 Afrikalı oyuncu” listesine girmeyi başardı. 23 yaş ve altındaki oyuncuların değerlendirmeye alındığı listede, bordo-mavili futbolcu 9. sırada yer aldı.
    Sitenin yaptığı değerlendirmede Inter Star of Bujumbura takımından gelerek Aralık ayında Trabzonspor’un devre arası hazırlık kampına katılan 18 yaşındaki Faty Papy’nin, Burundi Milli Takımı’nda 6 kez forma şansı yakaladığına dikkat çekildi.
    Araştırmada, Papy’nin, Trabzonspor için “kelepir” bir transfer olduğu yorumunda da bulunuldu.

03.01.2009
    Kaynak : Milliyet

Yorum

• Mahmut Özgener'e sert tepki05 Ocak 2009 / 17:40Trabzonspor'un eski başkan ve yöneticileri TFF Başkanı Mahmut Özgener'e sert tepki gösterirken Aziz Yıldırım'ı da eleştirdi. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in “Ligin ilk yarısının en kötü olayı Trabzonspor taraftarlarının federasyona yaptığı yürüyüş sırasında açtığı 'Yasin'lerle çıktık yola Ogün'ler çok yakında' yazılı pankarttı. Bu beni çok ürküttü. Açıkçası tehlikeli bir durumdu. Çünkü devletin kurumları gerekli tepkiyi göstermedi. Hiçbir şey yapılmadı, çok ürkütücüydü. Bizim elimiz kolumuz bağlı bu konuda. Mevcut yasa uygulanmıyor. Acilen değiştirilmeli oysa…” açıklaması Trabzonspor Camiası'ndan çok sert karşılık gördü.

Radyospor'a konuşan bordo-mavili kulübün eski başkan ve yöneticileri, Mahmut Özgener'e ateş püskürdüler…

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “iyi çocuktur” dediği Futbol Federasyonu Mahmut Özgener'in, adı geçen “pankart” ile ilgili yeterli bilgiye sahip olmadan, bu açıklamayı yapmış olabileceğini söyledi

Özgener gaflete düşmüştür
      Birisi, pankart olarak anılamayacak kadar küçük bir kartona yazı yazmış. Trabzon hassas bir bölge. Kimlerin Trabzon'da ne yapmak istediğini ben de bilmiyorum. Çok basit şeyleri cımbızla çekip, ortaya koyup Federasyon Başkanı'nın söylemiş olması abestir. Burada başkalarına zemin hazırlanırsa, başka pankartlar da açılırsa Trabzonsporlular'a, Trabzonlular'a yüklemenin de doğru olmayacağı kanaatindeyim. Ortada yönlendirme, abartma ve yanlış anlama var. Ortadoğu ateş çemberi içerisindeyken, bizim de rahat bırakılacağımızı düşünmek yanlıştır. Türkiye'nin, bayrağına en sadık yöreyi de kışkırtmak, karşıkmış gibi göstermek isteyen güçler var. O zafiyeti oluşturup, amaçlarına yönelik eylemler için daha rahat bir zemin bulacağını düşünen ama yanılan güçler var.Dikkatli olmakta fayda var. Federasyon Başkanı'nın da neyi abartıp neyi abartmayacağını da iyi düşünmesi lazım. Mahmut esasında iyi çocuktur, belki de o yazının büyük bir pankart mı el yazısı bir karton mu olduğunu bilmiyordur. Gaflete düşmüştür…

Özgener'e en sert tepkiyi Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu verdi. “Ufak insanlar ufak konularla meşgul olur” diyen Hcıosmanoğlu'nun sert eleştirilerinden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da nasibini alırken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in tutumunun da Mahmut Özgener'i cesaretlendirdiğini iddia etti.

Özgener düzgün adamsa imam olsun
      Federasyon Başkanı yeterli bir adam olsaydı; o protesto için binaya yürüyenlerin, Trabzonspor sevdalıları olduğunu dikkate alırdı. Trabzon o kartona yazı yazan üç tane çapulcuya mı kalmış?

Trabzon'un hakları yendiği zaman, bizi temsil edecek olan bu çapulcular mı da siz onları kale alıyorsunuz? Bunu yapmanın bir bedeli vardır, bu bedeli tarih önünde ödersiniz ya da size ödettirirler.

Büyük insanlar büyük projelerle uğraşır, böyle ufak insanlar da ufak olayları değerlendirmeye alır. Demek ki Başkan da ufak bir insan ki böyle ufak bir olayı Türkiye'nin gündemine taşır. Ben federasyon başkanı olsam en çok ne dokunurdu biliyor musunuz?

Başkan güzide iki kulübün maçını seyrediyor, sağında solunda başkanlar, etrafta devlet erkanı, arkasında da ülke futboluna hizmetlerinden dolayı protokol tribününde olmaya hak kazanmış seçkin insanlar… Tribünde taraftar bağırır, yapmamaları lazımdır ama ana avrat küfür eder! Ama tribünler “i.. federasyon o… çocuğu hakemler” diye bağırırken, protokol tribünündeki o seçkin insanlar, aynı küfürleri ayağa kalkıp başkanın arkasında ettiği zaman, başkan arkasına dönüp baktığında o insanlarla göz göze geldikten ve tekrar önüne döndükten sonra arkadaki o insanlar tempolarını arttırdığı zaman, hem de el hareketleriyle bunu yaptığı zaman, gururuna dokunması lazımdı. “En çok üzüldüğüm olay buydu” demesi lazımdı.

Başkan elbette ki düzgün insandır ama düzgün insansa camide imamlık yapsın. Bize sorun çözecek adam lazım.

Bu işlerin başı Aziz Yıldırım
      İlk yarıya bakalım, bariz emek hırsızları var. Bu tezgahı hazırlayan kulüp başkanları da belli. Bu sistem Fenerbahçe Spor Kulübü'ne hizmet ediyor.

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın hakları korunuyor, onlara hiçbir şekilde adaletsizlik yapılmıyor. Seni böylesine sahadan silen unsurları ve onların uzantıları bu organizasyonu yapıyor…

Bu işin başı zaten Aziz Yıldırım, Aziz Babası Federasyon Başkanı'nı, Sadri Şener'le barıştırıyor… Aziz Yıldırım kim ki beni biriyle barıştıracak! Siz de buna izin verirseniz Federasyon Başkanı da Trabzon'da misyonerlik faaliyetleri yapan, bu ülkenin hainlerinin, ne şekilde maşa olarak kullandığı belli olmayan iki tane şarlatanın yazdığı kartonu değerlendirmeye alır…

Trabzonspor Eski Asbaşkanı, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da “bir Federasyon Başkanı olarak ben de ürktüm” diye sözlerine başladı:

Ben de Mahmut Özgener'den ürktüm
      Ben de ürktüm ağabey… Federasyon Başkanı eğer böyle bir beyanat veriyorsa, ilk yarıdaki en vahim olay buysa ben de federasyon Başkanı'ndan ürktüm. Allah sonumuzu hayır etsin. Çocuğun biri bir kartonu, pankartın altına iliştirmiş de bu en vahim olay olmuşsa vay halimize. Demek ki federasyon başkanı bir metreden ötesini göremiyor. Ben de bir federasyon başkanı olarak bunları sölerken, büyük üzüntü duyuyorum.

HABER 61
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• [SİZE=3]Zigana Su'dan Tekke Teklifi[/SİZE]
        05 Ocak 2009 / 17:45
        Zigana Su'dan Trabzonspor'a teklif Trabzonspor'da ikinci yarı öncesinde transfer arayışları sürerken, Trabzon'a yaklaşık 20 milyon euroluk yatırım yapıp 200 kişiye istihdam sağlayacak olan Zigana Su'dan Trabzonspor'a teklif geldi. 3Z Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öksüz, transferde adı geçen isimlerin Trabzonspor'a katkı sağlayacağına inanmadıklarını söyledi.
        ÜSTÜNÜ VERELİM
        Öksüz, Yusuf ve sol kanata alınacak isim için telafuz edilen 3 trilyonluk masrafın gereksiz bir harcama olacağını belirtirken, “Biz, Zigana Su olarak diyoruz ki, iki futbolcuya vereceğiniz parayı Fatih'in 4 - 4.5 triyonluk bonservisine verin, 3 trilyonun üzerini de biz tamamlayalım ve kaptanımızı yeniden Trabzonspor'a getirelim” diyerek Zigana Su olarak Trabzonspor'a teklifte bulundular

Karadeniz
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Yusuf transferinde son dakika...

Trabzonspor, Bursaspor ile Yusuf Şimşek´in transferi konusunda yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuç alamadı.

Bordo-mavili kulübün, bu akşam Bursaspor ile Yusuf’un transferi için masaya oturduğu, ancak tarafların anlaşma sağlayamadıkları bildirildi. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, görüşmeye ilişkin olarak, "Bu transfer olmadı. Olması da mümkün görünmüyor. Transferi dondurduk" dedi.

(UEFA)

Yorum

• Uygun'dan 'canlı' itiraf!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, önceki akşam katıldığı bir spor programında ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Karşılaşmadan görüntülerin gösterildiği sırada Umut Bulut’un ceza sahasında düşürüldüğü pozisyon için yorum yapan başarılı çalıştırıcı, “O anda kulübeden penaltılık birşey yok gibi görmüştük. Ancak daha sonra bakıyoruz ki pozisyon penaltıymış” itirafında bulundu.

Fanatik
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Protestolar maçı iptal ettirdi!

ULEB Eurocup'ta Türk Telekom ile İsrail'in Bnei Hasharon takımı arasında oynanacak maç, protesto gösterileri nedeniyle iptal edildi.
              Basketbolda Avrupa Kupası (D) Grubu’ndaki Türk Telekom ile İsrail’in Bnei Hasharon takımı arasında oynanan maç olaylar nedeniyle başlayamadı.
              Karşılaşmanın başlamasına yarım saat kala, salonda bulunan seyirciler, İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Ayrıca salonda Hasharon takımının oyuncu listesi okunurken saha içine ayakkabı fırlatması da dikkati çekti.
              Bu arada, protestolarını artıran ve sahaya yabancı maddeler atmaya başlayan grup ile polis arasında yaşanan kargaşa sırasında, Bnei Hasharon takımı oyuncuları ve teknik kadrosu, soyunma odasına gitti.
              Protestoların devam etmesi, salon dışında da yaklaşık 3 bin kişilik grubun bulunması nedeniyle hakemlerin, maçın oynanıp oynanmayacağı ile ilgili kararı vermesi bekleniyor.
              Maçın oynanacağı salonda olay çıkaran grup, salonu terk etmeyerek oturma eylemine devam ediyor.

(UEFA)

Yorum

• Elde var Süper Lig! 3-3

Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı ilk iki karşılaşmayı da kaybeden Trabzonspor, A Grubu'ndaki 3. maçında Antalyaspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak kupaya veda etti.

Ne dediler?
                Mehmet Özdilek

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fortis Türkiye Kupası’ndaki bu maçta herkese futbol adına güzel bir oyun seyrettirdiklerini söyledi. Özdilek, maç içinde takımının futbol adına gereken her şeyi yaptığını belirterek, "Oynanan oyundan ben dahil herkes keyif aldı. Pozisyon sıkıntısı çekmedik. Bizim amacımız kupadan önce lig. Lig’de daha iyi bir konuma gelmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Ersun Yanal
                Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fortis Türkiye Kupası’nda bugün oynanan maçı her iki takımın da kazanabileceğine işaret etti. Yanal, "Daha önceki iki maçta aldığımız sonuçla bu kupadaki iddiamız azalmıştı. Bu maça hazırlık karşılaşması niteliğinde çıktık. Oynatmadığımız oyuncuları denedik. Önümüzde 3 hazırlık maçı daha var. Bunlardan birisi Fortis Türkiye kupası maçı. Lige Fenerbahçe maçıyla devam edeceğiz" diye konuştu.
                En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 06.01.2009, 22:49.

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor'un Yusuf aşkı bitmiyor

Fortis Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile 3 - 3 berabere kalarak kupaya erken veda eden bordo - mavili takımda Başkan Sadri Şener transfere yeşil ışık yaktı. Şener, Yusuf için Bursaspor ile bir görüşme daha yapacaklarını söyledi.
                  Transfere ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Sadri Şener, şu ana kadar Bursaspor'dan net bir cevap alamadıklarını belirterek, "Ancak kulüp başkanı İbrahim Yazıcı ile İstanbul'da tekrar bir araya geleceğiz ve bu transferi sonlandırmaya çalışacağız" dedi.
                  Bu arada bordo - mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Antalyaspor maçı sonrası yönetime bir rapor sunarak orta sahanın soluna ve oyun kurucu mevkiine acil takviye yapılmasını istediği öğrenildi. Antalyaspor karşısında kazandıkları topları rakip alana yıkmakta zorlandıklarını söyleyen Yanal, "Kamp boyunca yapacağımız antrenmanlarda bu yanlışları gidermeye çalışacağız. Ancak kupa bizim için zaten bitmişti" diye konuştu.
                  CEYHUN'UN BURUK SEVİNCİ
                  Trabzonspor'un Antalyaspor karşısındaki 3 golünden ikisini kaydeden Ceyhun, buruk sevinç yaşadı. Takımının kazanamadığı için üzgün olduğunu söyleyen Ceyhun, formayı kapmak için çok çalıştığını ifade ederek, "Mevcut kadroda tüm futbolcularımızın performansı çok iyi. Bu yüzden formayı kapmak için çok çalışmam gerekiyor. Bende bunu yapıyorum. Antalyaspor maçında bana verilen şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum" dedi.
                  GÖKSU KADROYU ZORLUYOR
                  Yanal'ın Antalyaspor maçında son 7 dakikada oyuna koyduğu 18 yaşındaki genç futbolcu Göksu Alhas'ın performansı beğenildi. Yanal, genç futbolcunun mevcut performans ve disipliniyle kadroyu zorladığını belirterek, "Takıma kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Yeteneklerini kullanması için ona gerekli katkıyı yapacağız" diye konuştu.
                  YASİN VE MEHMET HIRS YAPTI
                  Trabzonspor, PAF takımından A takım kadrosuna dahil edilen ve Antalya'ya götürülen genç futbolcular Göksu, Yasin ve Mehmet'ten sadece Göksu'yla profesyonel sözleşme imzalanması diğer futbolcuları hırslandırdı. Göksu gibi patlama yapmak istediklerini söyleyen genç futbolcular, "Bizde hocamızın gözüne girerek kendimize kadroda yer açmak istiyoruz" dediler.
                  ADNAN'IN KAFASI KARIŞIK
                  Trabzonspor'a transfer olduğu günden itibaren yedek kulübesine mahkum kalan Adnan Güngör, kendisine gelen transfer teklifleri karşısında karar vermekte zorlanıyor. Bordo - Mavili takımın Yusuf'a karşılık takasta kullanmak istediği futbolcu için Kayserispor, Hacettepespor ve Ankaragücü'nün sırada beklediği bu kulüpler arasında Hacettepe'nin bordo - mavili kulübe resmi teklif de yaptığı ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

07.01.2009 Kaynak : DHA

Yorum

• Egemen'in şampiyonluk inancı

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, bordo-mavili takımın ligdeki gidişatının şampiyonluğu getirebileceğini söyledi. Egemen Korkmaz, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, takımın gidişatının iyi olduğunu düşündüğünü belirterek, ''Eleştirilerin olması doğal. Bunlara katılıyorum ama bir yere kadar. Takım için 'kötü oynuyor' deniyor zaman zaman. Türkiye liginde her hafta iyi oynayan bir takım gösterir misiniz? Bizim genel olarak Gaziantepspor maçı dışında kötü oynadığımız müsabaka yok. En azından mücadele ediyoruz, çizgimiz iyi'' dedi.
                    Trabzonspor'da bu yıl hedeflerin çok büyük olduğunu ifade eden Egemen Korkmaz, ''Gidişat şampiyonluğu getirecek gibi. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz. Ailece de bu mutluluğu burada yaşamak istiyoruz'' diye konuştu.
                    Ailesindeki tek futbolcunun kendisi olduğunu vurgulayan Egemen, tamamen şans eseri futbolcu olduğunu belirtti.
                    Balıkerispor alt yapısında futbola başladığını ve zevk için futbol oynadığını ifade eden Egemen, şöyle konuştu:
                    ''Benim şansıma ilk oynadığım hafta 1 cezalı, 2 sakat oyuncu vardı. Bunlar da stoperdi. Mecburen tercih edildim. O sırada takımımız liderdi ve şampiyon olduk. Birine fırsat verilecekti o da ben oldum ve oynadığım ilk maçta da çok iyiydim. Oradan gruplara gittim. Beni orada izlemişler. Nihayetinde buralara kadar geldim. Aklımda futbolcu olmak yoktu. Tamamen zevk için futbol oynuyordum. Anne baba da öğretmen olunca, ister istemez okumaya yöneliyorsunuz.''

07.01.2009[İ]Kaynak : AA [/İ]

Yorum

• Yanal'ın Trabzon'u kupada kayıp

Fortis Türkiye Kupası'nı 7 kez müzesine götürme başarısı gösteren Trabzonspor, son iki sezondur teknik direktör Ersun Yanal ile kupada kayıplara karıştı.

Fortis Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile 3-3 berabere kalarak kupaya veda eden Trabzonspor, kupada maziyi arıyor. Türkiye Kupası ve Federasyon Kupası isimleri altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray 14 kez kupayı müzesine taşırken, Beşiktaş ve Trabzonspor 7'şer kez, Fenerbahçe 4 defa kupayı kazandı. Altay, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Göztepe ve Kocaelispor 2'şer, Kayserispor, Bursaspor, Eskişehirspor ve Sakaryaspor da birer kez kupa sevinci yaşayan takımlar oldu.

Kupa beyi olarak da bilinen Trabzonspor, son iki sezondur Fortis Türkiye Kupası'nda iddiasız takımlar arasına girdi.
                      Kupada sürekli zirveye oynamasıyla bilinen, çeyrek final, yarı final ve final oynamaya alışık olan Trabzonspor, son iki sezondur teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte bu mutluluğu yaşayamadı.
                      2007-2008 sezonunda takımın başına gelen Ersun Yanal'ın yönetimindeki Trabzonspor, söz konusu dönemde Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Bordo-mavili takım, bu maçlarda 8 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. Gruptan çıkamayan Bordo-mavili takım, kupaya erken veda etti. 2008-2009 sezonunda ise Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor için durum değişmedi. Bordo-mavili takım, oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Trabzonspor, bu maçlarda 7 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başında çıktığı 8 Fortis Türkiye Kupası maçında 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Trabzonspor, Ersun Yanal ile birlikte oynadığı kupa maçlarında yüzde 37'lik bir başarı performansı sergileyerek, kupada en kötü dönemlerinden birini yaşadı.
                      Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde oynadığı kupa maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:
                      "Vestel Manisaspor -Trabzonspor: 3-0
                      Trabzonspor-Kırıkkalespor: 5-0
                      Adana Demirspor-Trabzonspor: 1-0
                      Trabzonspor-Gençlerbirliği: 3-2
                      2008-2009
                      Trabzonspor-Karademir Karabükspor: 2-0
                      Gaziantepspor-Trabzonspor: 3-1
                      Trabzonspor-Beşiktaş: 1-2
                      Antalyaspor-Trabzonspor: 3-3"

07.01.2009[İ]Kaynak : İHA [/İ]

Yorum

• ''Herkes bize tahammül edecek''

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener hedefleri büyük tutuyor. Camianın hasret kaldığı şampiyonluk başarısı için çok çalıştıklarını söyleyen Şener, "Herkes Trabzonspor'un şampiyonluğuna tahammül edecek ve bunu herkes kabullenecek" derken taraftara da kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.
                        07 Ocak 2009 , 12:11
                        Şener, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, şampiyonluğu telaffuz etmenin, şampiyon olmak demek olmadığını belirterek, "Öyle olsa kimseye bırakmayız. Seneye bunu diyeceğiz, ama şampiyonluk bir kerede olmaz. Olursa da başımızın üzerine koyarız" dedi.

Her gün kulüpte yapılması gereken yüzlerce olduğunu dile getiren Şener, "Eskisi gibi değil. Kulüp müthiş büyüdü. Kimse endişe etmesin. Trabzonspor Kulübü her şeyin üstesinden gelebilecek bir kulüptür. Sonunda herkes Trabzonspor'un şampiyonluğuna tahammül edecek. Bunu herkes kabullenecek. Kimse bundan kuşku duymasın" diye konuştu.

Bordo-mavili kulüpte yaklaşık 1 yıldır görevde olduklarını ifade eden Şener, şöyle devam etti:
                        "Çok emek sarf ettik. Her başkan büyük emekler sarf eder, ama biz biraz daha fazla çalıştık. 25 milyon avroluk bir transfer yaptık. Hocamızın istediği oyuncuları almaya çalıştık. Devrenin sonuna doğru bir takım hakem hataları başladı. Biz bunların ardına sığınmadık, ancak futbol dünyasındaki insanların alacağı kararlarla biri şampiyon olacak. Şampiyonluğa oynayan bir takım için önemli sayılabilecek puanlar kaybettik. Orta sıralarda 2 puanın önemi yok, ancak zirvede kayıplar lideri değiştiriyor."

Ligin ilk devresinde en fazla puan toplayan 2 takımdan biri olduklarını dile getiren Şener, şunları söyledi:
                        "Takımımız, özellikle son haftalarda bazı haksızlıklara uğramış ve bu şekilde rakipleriyle arasındaki puan farkını artırma şansını kaybetmiştir. Biz Trabzonspor olarak sadece kendimizin değil, diğer takımların da haksızlığa uğramalarının engellenmesini istiyoruz. Her zaman kavgadan yana değil, karşılıklı diyalogdan yana bir tavır sergilenmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Takımımızın uğradığı hakem hatalarına rağmen özellikle Eskişehirspor maçında taraftarlarımızın gösterdiği sağduyulu yaklaşıma teşekkür ediyoruz. Kulüp ve camia olarak bahsettiğimiz süreçte medeni ve demokratik ölçüler içerisinde gereken tüm tepkiyi gösterdik. Bu süreci yaşanmış, bitmiş ve herkes gerekli mesajı almıştır diye görüyor, artık nokta koyulmasını bekliyoruz."

Hedefleri olan yarışmacı takım kimliği konusunda önemli mesafeler kat ettiklerini kaydeden Şener, "Trabzonspor camiasının kenetlendikten sonra başaramayacağı hedef kalmaz. Yaptığımız uygulamalarla camianın moralini yeniden yükselttiğimizi düşünüyoruz. Amaçlarımızı gerçekleştirme adına sabırlı ve gerçekçi bir yapılanmayla yolumuza devam ediyoruz. Bu görüşler doğrultusunda taraftarlarımıza ilk yarıda bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ajansspor

Yorum

• Engin Çınar (Cosmos Engin) Radyospor'da başladı. Muammer Saka bağlandı

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "TRABZON'UN ŞAMPİYONLUĞUNA TAHAMMÜL EDECEKLER"

Ocak 2009 12:19

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ''Herkes Trabzonspor'un şampiyonluğuna tahammül edecek ve bunu herkes kabullenecek'' dedi.

Şener, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, şampiyonluğu telaffuz etmenin, şampiyon olmak demek olmadığını belirterek, ''Öyle olsa kimseye bırakmayız. Seneye bunu diyeceğiz, ama şampiyonluk bir kerede olmaz. Olursa da başımızın üzerine koyarız'' dedi.

Her gün kulüpte yapılması gereken yüzlerce iş olduğunu dile getiren Şener, ''Eskisi gibi değil. Kulüp müthiş büyüdü. Kimse endişe etmesin. Trabzonspor Kulübü her şeyin üstesinden gelebilecek bir kulüptür. Sonunda herkes Trabzonspor'un şampiyonluğuna tahammül edecek. Bunu herkes kabullenecek. Kimse bundan kuşku duymasın'' diye konuştu.

Bordo-mavili kulüpte yaklaşık 1 yıldır görevde olduklarını ifade eden Şener, şöyle devam etti:

''Çok emek sarf ettik. Her başkan büyük emekler sarf eder, ama biz biraz daha fazla çalıştık. 25 milyon avroluk bir transfer yaptık. Hocamızın istediği oyuncuları almaya çalıştık. Devrenin sonuna doğru bir takım hakem hataları başladı. Biz bunların ardına sığınmadık, ancak futbol dünyasındaki insanların alacağı kararlarla biri şampiyon olacak. Şampiyonluğa oynayan bir takım için önemli sayılabilecek puanlar kaybettik. Orta sıralarda 2 puanın önemi yok, ancak zirvede kayıplar lideri değiştiriyor.''

Ligin ilk devresinde en fazla puan toplayan 2 takımdan biri olduklarını dile getiren Şener, şunları söyledi:

''Takımımız, özellikle son haftalarda bazı haksızlıklara uğramış ve bu şekilde rakipleriyle arasındaki puan farkını artırma şansını kaybetmiştir. Biz Trabzonspor olarak sadece kendimizin değil, diğer takımların da haksızlığa uğramalarının engellenmesini istiyoruz. Her zaman kavgadan yana değil, karşılıklı diyalogdan yana bir tavır sergilenmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Takımımızın uğradığı hakem hatalarına rağmen özellikle Eskişehirspor maçında taraftarlarımızın gösterdiği sağduyulu yaklaşıma teşekkür ediyoruz. Kulüp ve camia olarak bahsettiğimiz süreçte medeni ve demokratik ölçüler içerisinde gereken tüm tepkiyi gösterdik. Bu süreci yaşanmış, bitmiş ve herkes gerekli mesajı almıştır diye görüyor, artık nokta koyulmasını bekliyoruz.''

Hedefleri olan yarışmacı takım kimliği konusunda önemli mesafeler kat ettiklerini kaydeden Şener, ''Trabzonspor camiasının kenetlendikten sonra başaramayacağı hedef kalmaz. Yaptığımız uygulamalarla camianın moralini yeniden yükselttiğimizi düşünüyoruz. Amaçlarımızı gerçekleştirme adına sabırlı ve gerçekçi bir yapılanmayla yolumuza devam ediyoruz. Bu görüşler doğrultusunda taraftarlarımıza ilk yarıda bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

maraton.com.tr
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• EGEMEN'İN ŞAMPİYONLUK UMUDU!..

07 Ocak 2009 11:35

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, bordo-mavili takımın ligdeki gidişatının şampiyonluğu getirebileceğini söyledi.

Egemen Korkmaz, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, takımın gidişatının iyi olduğunu düşündüğünü belirterek, ''Eleştirilerin olması doğal. Bunlara katılıyorum ama bir yere kadar. Takım için 'kötü oynuyor' deniyor zaman zaman. Türkiye liginde her hafta iyi oynayan bir takım gösterir misiniz? Bizim genel olarak Gaziantepspor maçı dışında kötü oynadığımız müsabaka yok. En azından mücadele ediyoruz, çizgimiz iyi'' dedi.

Trabzonspor'da bu yıl hedeflerin çok büyük olduğunu ifade eden Egemen Korkmaz, ''Gidişat şampiyonluğu getirecek gibi. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz. Ailece de bu mutluluğu burada yaşamak istiyoruz'' diye konuştu.

Ailesindeki tek futbolcunun kendisi olduğunu vurgulayan Egemen, tamamen şans eseri futbolcu olduğunu belirtti.

Balıkerispor alt yapısında futbola başladığını ve zevk için futbol oynadığını ifade eden Egemen, şöyle konuştu:

''Benim şansıma ilk oynadığım hafta 1 cezalı, 2 sakat oyuncu vardı. Bunlar da stoperdi. Mecburen tercih edildim. O sırada takımımız liderdi ve şampiyon olduk. Birine fırsat verilecekti o da ben oldum ve oynadığım ilk maçta da çok iyiydim. Oradan gruplara gittim. Beni orada izlemişler. Nihayetinde buralara kadar geldim. Aklımda futbolcu olmak yoktu. Tamamen zevk için futbol oynuyordum. Anne baba da öğretmen olunca, ister istemez okumaya yöneliyorsunuz.''

maraton.com.tr

Yorum

• Yusuf Şimşek tamam

Trabzonspor Yusuf'un transferin bitirdi bu futbolcuya karşılık Bursaya vereceği Ergin Keleş ikna edildi,
                                Trabzonspor Yusuf'un transferin bitirdi bu futbolcuya karşılık Bursaya vereceği Ergin Keleş ikna edildi, Adnan ise ikna edilmeye çalışılıyor.

detaylar az sonra...

haber61
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X