Birazdan Gökhan Atalay, Lig radyo'da...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!
Daraltma
X
-
Trabzonspor’un sessiz sedasız Hollanda’nın Nijmegen kulübünden transfer ettiği Sami Büyüktopaç’ı Urbain Breams döneminin yardımcı antrenörü Metin Tekin’in tavsiyesiyle alındığı öğrenildi.
Bu ülkede yaşayan Türk futbol otoriteleri 19 yaşındaki futbolcunun sol kenarı çok iyi kullandığını Roberto Carlos stili bir futbolcu olduğunu ifade ettiler. Bordo-Mavililer bu oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.
TAKATARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, varlığını sona erdirme kararı aldı.
Çarşı ile ilgili "Asi Ruh" belgeselinin Beşiktaş Kültür Merkezi'ndeki galasında konuşan tribün lideri Alen Markaryan, Çarşı'nın Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve çeşitli spekülasyonlar sebebiyle "Çarşı kendini feshetmiştir" dedi ve ekledi: "Çarşı artık yok !..".
Ligtv.com.tr
Yorum
-
Avni Aker'e market
28 Mayıs 2008 08:39
Trabzonspor yönetimi Avni Aker Stadı yol tarafındaki kale arkasını ünlü bir markete kiralıyor.
Avni Aker'e market
Trabzonspor Yönetim Kurulu Avni Aker'de yapacağı tadilatın ardından, kale arkası tribünün arka tarafından boşalacak bölgeyi ünlü bir markete kiralıyor.
Kale arkası tribünlerinin sahaya yakın bir bölgeye alarak kapasitesini artırmayı planlayan yönetim yol tarafında bulunan kale arkası tribünün, arkasında oluşacak boşluğu değerlendirmeye planlıyor. Türkiye'de ünlü bir marketler zinciri ile görüşmelerini sürdüren yönetim ilk etapta yıllık 500 bin dolar kira isteyecek. Kira her yıl enflasyon oranında artırılacak.
haber61.net2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
'Bursa’dan kimseye kırgın olmadan ayrıldım. Başta başkanım olmak üzere herkese bugüne kadarki ilgilerinden ötürü teşekkür ederim'
'Yepyeni bir kadro olduğu uyum sorunu yaşanacak anlamına gelmez. Tam tersine iyi bir kamp dönemi avantaj bile sayılabilir'
'Ersun hoca aradı, beklentisini aktardı. Camianınki zaten belli. İyi tanıdığım ve hiç yabancılık çekmeyeceğim bir takıma geldim'
Yakın geçmişte de adı Trabzonspor ile sık sık gündeme gelmişti, hatta Fenerbahçe bile onu istemişti. Ancak 6.5 yıl oynadığı, kaptanlığını yaptığı Bursaspor ile sözleşmesi sürerken hiçbir teklifi gündemine almadı. Ve sezon bitti, yine öncelik eski ekibindeydi. Masaya oturdular ama uzun süren görüşmelerin ardından anlaşma zemini bulamadılar. Ancak ne Bursaspor ona ne de o Bursaspor’a hiç kırgın değildi. Yollar ayrılmıştı ama gönüller birdi. Egemen Korkmaz’ın ağzından devam edelim, “Açıkcası olay çok ani gelişti. Bursaspor ile ortak noktayı bulamayınca menacerim aradı, ‘Trabzonspor seni çok istiyor’ dedi. Ben de gurur duyarım, diye yanıt verdim. Sonra tekrar aradı, ‘Anlaştık, hayırlı olsun’ dedi. Eskiden de ilgilendiklerini biliyordum ama son gelişmeler tamamen bu yöndeydi.
‘Kamp dönemi çok önemli’
Mutluluğu sesinden dahi kolayca anlaşılan Egemen, Bursa ile kötü ayrılmadığının altını sık sık çiziyor ama Trabzonspor gibi büyük bir caimaya gelmiş olmanın ayrıcalığından da bahsediyordu. Kulübün şampiyonluk ve her zaman zirve kovalayan bir kimliğe sahip olmasının seçimindeki en önemli etken olduğuna değinen Bordo-Mavililer’in yeni yıldızı, “Yeni sezon öncesinde çıtanın yükseldiği yapılan transferlerden belli. Kadroda ciddi bir revizyon göze çarpıyor. Ancak genel kanının aksine tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, iyi bir kamp dönemi geçirilirse her şey pozitif olarak değişebilir” ifadelerini kullandı.
‘Yabancılık çekmem’
Ersun hocayla daha önce çalışmadığını ama kendisini beğendiğini söyleyen Egemen, “Kendisiyle çalışmaktan keyif duyacağım. Transferim sonrası beni telefonla aradı, kutladı ve beklentilerini aktardı. Bana güvendiğini biliyorum ve yüzünü kara çıkartmak istemiyorum. Takımda tanıdığım oyuncular var, Serkan ve Tayfun ile milli takımda oynadım, Umut ve Tolga’yı saha içinden tanırım. Zaten Trabzon ile Bursa şehrinin ve taraftar yapısının benzeştiğini biliyorum. Alışık olduğum bir ortama geldim” değerlendirmesinde bulundu.
Son mesaj taraftara
Savunmanın tamamen yenilendiğini ve birlikte oynayacağı oyuncuları tanıyıp tanımadığımızı sorduğumuzda da Karadeniz ekibinin gözdesi net konuştu: Giray kendini geçen sezon kanıtladı, diğer futbolcuların da hocanın isteğiyle transfer edildiğini biliyorum. Yani kaliteli olduklarından şüphem yok. Dediğim gibi bu ortamda hazırlık kampı belirleyici rol oynayacaktır. Egemen’in son sözleri ise taraftaraydı: Hasreti ve beklentiyi bilişoruz. Şimdi bu yepyeni kadroya da bir şans ve büyük destek vereceklerinden eminim.
Fanatik
Yorum
-
Teknik direktör Ersun Yanal, şu günlerde yeni sezon öncesindeki kadrosunun şekillenmesini keyifle takip ediyor.
28.5.2008
Teknik direktör Ersun Yanal, şu günlerde yeni sezon öncesindeki kadrosunun şekillenmesini keyifle takip ediyor. İstediği futbolcuların önemli bir bölümünün alınması ve takviye harekatının sürüyor olması sebebiyle rahat nefes alan Bordo-Mavililer’in hocası, artık dört gözle kamp dönemini bekliyor. Sık sık, “Yönetimden tek isteğim yapılacak transferlerin yeni sezon hazırlıklarına yetişmesi olmuştur” ifadelerini kullanan Ersun Yanal’ın forvet için de Trabzonsporlu idarecilere geniş bir liste verdiği belirtildi.
Yorum
-
Yurt dışından ciddi teklifler aldığı bilinen Ferhat Çökmüş'ün kararını Trabzonspor'da kalmaktan yana verdiği öğrenildi.
28.5.2008
Yurt dışından ciddi teklifler aldığı bilinen Ferhat Çökmüş’ün kararını Trabzonspor’da kalmaktan yana verdiği öğrenildi. Teknik heyet ve yöneticileriyle de görüşen genç futbolcunun, “Sana sıcak bakıyoruz ve kalmanı istiyoruz” telkinleri paralelinde böyle bir tercih kullandığı dile getirildi. Mukavelesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanan Ferhat Çökmüş, hem orta alanda hem de savunmada oynayabiliyor.
Yorum
-
Trabzon Emrah'ı istiyor!
Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, TFF 3. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nün orta saha oyuncusu Emrah Çetin'i kadrosuna katmak istiyor.
27 Mayıs 2008 , 13:54
Trabzonspor'un, Emrah Çetin'i Trabzon'da oynanan TFF 2. Lig'e Yükselme play-off maçlarında beğendiği ve transfer için girişimlere başladığı öğrenildi. Keçiörengücü'nün finalde Altınordu'ya 1-0 yenildiği maçı izleyen Trabzonsporlu yetkililerin, Emrah Çetin'in transferi için çalışmalara başladığı ifade edildi. Trabzonspor Profesyonel Takım İdari Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu'nun Emrah'ı, Keçiörengücü'nden resmen istediği öğrenildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Keçiörengücü Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Kadir Dişci, Emrah Çetin için Trabzonspor'dan teklif geldiğini belirterek, "Trabzonspor, Emrah'ı Altınordu ile oynadığımız maçta beğenmiş ve araştırmışlar. Bizden de bu futbolcuyu istediler. Futbolcumuz da Trabzonspor'a gitmeyi istiyor. Keçiörengücü yönetimi olarak bu konuyu değerlendiriyoruz. Emrah Çetin çok yetenekli bir futbolcu. Tekniği çok üst seviyede. Yürüyerek çalım atar. Onu alacak takım iyi bir transfer yapmış olur" diye konuştu.
24 yaşındaki Emrah Çetin, orta sahada görev yapıyor ve bu sezon 4 gol attı. Arkadaşları tarafından, üstün tekniğiyle Fenerbahçeli eski futbolcu Okocha'ya benzetilen ve 'Jay Jay' takma adıyla çağrılan Emrah Çetin ile Ankaraspor ve Ankaragücü'nün de yakından ilgilendiği ifade edildi.
ajansspor.com"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
Selcuk Burak Geliyor Tarih: 28.05.2008 09:24:45 (1881 okuma)Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, futbolcular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz`ın transferlerinin bugün sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girme planları yapan Trabzonspor, Vestel Manissapor`un iki oyuncusu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz`ı transfer etmek için yoğun bir çaba harcıyor. Bu iki oyuncunun transferinde ciddi mesafeler alan Trabzonspor, Vestel Manisaspor ile pazarlıklarını sürdürüyor.
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, “Şu ana kadar bu iki oyuncu için herhangi bir kulüple anlaşmış değiliz. Trabzonspor ile olan görüşmelerimiz de sürüyor. Bu oyuncuların transferlerinde yarın (bugün) ortaya bir sonuç çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu. Bu arada, Trabzonspor`un iki oyuncuyla da her konuda anlaştığı öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin, Vestel Manisaspor Kulübü`nü ikna etmek için yoğun bir çaba harcadığı, ödeme planı konusunda pürüzlerin giderilmesine çalışıldığı ifade ediliyor.
(NOT: Yapılan yorumlardan kişilerin kendileri sorumludur.
Sitede yayınlanmaları, onları destekliyoruz anlamına gelmez.
Düzeysiz veya konuyla ilgisiz yorumlar yayınlanmayabilir.)
Kaynak : Taka
Yorum
-
Eren’e 3 milyon euro!
İsviçre’nin Basel kulübüne 19 yaşındaki süper forvet için adeta bir servet önerildi.
Trabzonspor’un forvet arayışları içinde özel bir yere sahip olan ve İsviçre Milli Takımının Avrupa Şampiyonası kadrosunda da bulunan 19 yaşındaki Eren Derdiyok için kesenin ağzı açıldı. Bordo-Mavililer, Eren Derdiyok için İsviçre kulübü FC Basel’le 1,5 milyon Euro’dan başlattıkları pazarlıkları, şimdi tam 3 milyon Euro’ya çıkardı. Bu kulüp ise tam 3,5 milyon Euro talep etti. Trabzonspor kurmayları, “Eren için verebileceğimiz en yüksek rakama çıktık. Bundan fazlasını ödememiz mümkün değil. Bu rakamı iyi düşünün” dedikleri kaydedildi. Ve topu İsviçre kulübüne attılar. Eren’in 2008 Avrupa Şampiyonası’nın kadrosunda yer alması nedeniyle Trabzonspor yönetimi elini çabuk tutmak istiyor. Bu futbolcunun, Avrupa Şampiyonasında oynayıp, önemli işlere imza atması halinde transferinin daha da zorlaşabileceğine işaret ediliyor.
Bryan Ruiz İçin Önemli Atak
Bordo-Mavililerin forvet olarak listesindeki bir başka isim olan Kosta Ricalı 22 yaşındaki forvet oyuncusu Bryan Ruiz Gonzales için de Belçika’da görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor. Genç kulübünün malı olan Ruiz için önce 4 milyon Euro talep edildi. Trabzonspor ise pazarlıklara 2 milyon Euro ile başladı. Bu rakamı en fazla 2,5 milyon Euro’ya kadar çıkarmayı planlıyorlar. Görüşmelerin devam edeceği ve hafta sonuna kadar sonuçlanabileceği belirtildi. Forvetteki diğer adaylardan Grassophers’in 21 yaşındaki Arjantinli forveti Raul Bobadilla ve Sion’un Kosta Ricalı 25 yaşındaki gol makinesi Alvaro Sabario’nun durumlarıyla ilgili de çalışma yapılıyor. Brezilyalı Fernandao Lucio Costa’nın da bir başka alternatif olduğuna işaret ediliyor.Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS
Yorum
-
Trabzonspor’un yeniden yapılanma sürecinin planlandığı gibi devam ettiğini belirten Yanal, “Kadroda daha önce belirlediğimiz değişimi sağlayabilmek adına yaptığımız çalışmalar koordineli bir biçimde sürdürülüyor. Yönetim kurulumuz belirlediğimiz isimlerin kadroya katılması doğrultusunda son derece özverili ve hassas bir yaklaşım sergiliyor. Şu ana kadar geçen sürede planlarımızda bir aksama söz konusu değil. Kadroyu tam olarak şekillendirdiğimizde önümüze gelen tabloyu daha iyi yorumlayarak sağlıklı bir değerlendirme yapabileceğiz” dedi.
Yönetim kurulunun takımı ve kulübü daha iyiye taşıma doğrultusunda sergilediği tutuma camianın da destek ve katkı yapması gerektiğin altını çizen Yanal, “Trabzonspor’u başarıya taşıyacak önemli unsurlardan birinin bu bütünleşme duygusunun olduğunu hepimiz biliyoruz. Öyleyse camiayı oluşturan her birim katkı vermeli ve takımın el birliğiyle zirve mücadelesinin içerisine taşınmasına yardımcı olmalıdır. Bunu başarabildiğimizde işimiz daha da kolaylaşır” yorumunu yaptı.
Yeni oluşan kadronun uyum sürecinin büyük önem taşıdığına da değinen Yanal, “Tüm oyuncularımızla birlikte zamanımızı planladığımız şekilde kullanma şansını elde edersek bu yenileşme zarar değil aksine büyük fayda getirir. Hem kendisini hem de Trabzonspor’u başarıya taşıma hevesi ve karakterindeki oyuncularımız kısa süre içerisinde kendilerinden istenenleri kavrayacak ve arzulanan gelişimi göstereceklerdir” diye konuştu.
28.05.2008 14:21:00
Kaynak resmi sitebordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
MEHMET YILDIZ İÇİN RESMİ TEKLİF KİMDEN GELDİ?Haberi yazdırın28 Mayıs 2008 14:49
Transferin hızlı takımı Trabzonspor, şimdi de Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız için kırmızı beyazlı kulübe resmi teklifte bulundu!..
Bordo mavili yönetimin, Sivasspor'a golcü futbolcu için takas ve para önerdiği öğrenilirken, bu transferin bir kaç gün içinde bitebileceği gelen haberler arasında.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun "Kulübün ve Mehmet'in menfaatlarinin çakıştığı durumda bu transfer gerçekleşebilir. Herkesin alternatifi var. Portföyümde 100'e yakın futbolcu var. Avrupa'dan bir futbolcu alarak Mehmet Yıldız'ın yerini doldurabiliriz" dedi.
MARATON.COM.TR
Yorum
-
Taraftar Projeleri İletişim Bürosu’ndan duyuru
Taraftar Projeleri İletişim Bürosu’ndan yapılan açıklamada kulübümüzün 41. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili olarak taraftarlarımızın görüşlerini bildirmeleri istendi.
Bilindiği gibi 17-18 Ağustos 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kutlamalarla ilgili önerilerde bulunmak isteyen taraftarlarımızın önerilerini taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr mail adresiyle, 0462 328 10 93 nolu fax ve Trabzonspor M.Ali Yılmaz Tesisleri Havaalanı altı TRABZON adresine posta yoluyla gönderebilecekleri belirtildi....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
Yorum