Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç başına 0.6 gol

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş döneminde kalesinde rakiplerine kolay gol izni vermedi.

Bordo-mavili takım, teknik direktör Şenol Güneş'in görev yaptığı sürede, lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam oynadığı 15 resmi maçta 9 gol yiyerek maç başına 0.6 gol ortalamasıyla oynadı.

Karadeniz ekibi, 15 maçın 7'sinde hiç gol yemezken bir maçta kalesinde en fazla golü Galatasaray karşısındaki kupa maçında yediği 2 gol ile gördü.

Bordo-mavililer, söz konusu 15 maçın sadece 2'sini kaybetti.

LİG MAÇLARI

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş döneminde, 9 lig maçında 5 gol kalesinde gördü. Karadeniz ekibi Fenerbahçe, Sivasspor, Diyarbakırspor, Bursaspor ve Antalyaspor maçlarında 1'er gol yerken, Ankaragücü, Denizlispor, Manisaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kalesinde gol görmedi.

Trabzonspor, Şenol Güneş dönemindeki lig maçlarında 0.56 gol ortalamasıyla maçlarını oynarken teknik direktör Hugo Broos'ın çalıştırıcılığında 12 maçta 19 gol ile maç başına 1.58 gol yemişti.

GÜNEŞ'DEN ÖVGÜ

Teknik direktör Şenol Güneş, tüm oyuncularından genel olarak memnun olduğunu belirtti. Savunmanın göbeğinde oynayan oyuncuların performansını da değerlendiren Güneş, ''Song iyi, profesyonel bir oyuncu. Ben de iyi oynadığını düşünüyorum. Egemen, Giray ve Song arasında tercih yapıyorum. Bugün için üç oyuncudan da memnunum'' dedi.

Üç oyuncunun da ellerinden geleni yaptığını ifade eden Güneş, ''İyi savaşıyorlar, üzerlerine düşeni yapıyorlar. Üçü de forma giyecek oyuncular'' diye konuştu.

Güneş, kalede ise Tony Sylva'nın oynama şansının az olduğunu, forma verme açısından da Onur'un önde olduğunu kaydetti.

ligtv.com.tr
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Türk boksöre yapılan büyük ayıp
      02 Mart 2010 Salı 11:46
      WBC Avrupa ve Kıtalararası Şampiyonu Selçuk Şahin kendisine yapılan ayıbı şu sitem dolu sözlerle dile getirdi...

Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en önemli boksörlerden biri olan WBC Avrupa ve Kıtalararası Şampiyonu Selçuk Şahin yeni hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Nisan ayında Amerikalı Luis Collazo ile ünvar maçına çıkacak olan Selçuk, bu büyük başarıyı da yakalayacağına inanıyor.

Kendi insanım övsün

Fakat Selçuk ilgisizlikten çok şikayetçi. 2006'da Almanya'nın yolunu tutan Trabzon doğumlu Selçuk Şahin, diğer boksörler Alman bayrağını ringde sallarken, o Türk bayrağını taşıdığı için hep dışlandığını söylüyor. Selçuk, "Ringde Alman bayrağı sallayıp, Almanca konuşsaydım Alman basını beni hep manşet yapardı ama ben Türk'üm. Beni kendi insanım övmeli.

Parayı düşünmüyorum

Parayı düşünseydim Osei Bonsu'nun Belçika'da oynama teklifine evet der üç misli daha fazla para kazanırdım" diyen milli boksör, "Ben İstanbul'da Avrupa Şampiyonu oldum. Daha az kazandım ama benim için manevi kazancım daha önemli. Şimdi İstanbul'da bu kez de Dünya Şampiyonu olmalıyım" ifadesini kullandı.

Trabzonlular nerede?

O ülkesine, Trabzon'una öylesine aşık ki yurt dışında bile 61 numaralı formayı ezberletti herkese ama sitemli Trabzonsporlular'a; "Avrupa Şampiyonu olduğum gecede Trabzon'dan bir kişi yanımda yoktu. Kimse gelmedi! Bir tek İbrahim Hacıosmanoğlu yanımda. Diğer insanlar nerede?
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzonlu futbolcuya büyük onur
        02 Mart 2010 Salı 08:32
        Trabzonsporlu Barış Memiş'in, Türkmenistan Devlet Başkanlığı Kupası'nda en değerli futbolcu seçildiği bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 20-28 Şubat tarihleri arasında Türkmenistan'da düzenlenen ve Türkiye 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın üçüncü olduğu kupada, Barış Memiş'in ''En Değerli Futbolcu'' seçildiği belirtildi.

Açıklamada, Memiş'e, ödül olarak Türkmen halısı hediye edildiği kaydedildi.

Milli takım, üçüncülük maçında Kazakistan'nın Okjetpes takımını 3-0 yenmişti.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• HACISALİHOĞLU'NDAN ÖZKAHYA'YA 'BECERİKSİZ'

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Antalyaspor maçının hakemi Halis Özkahya'nın yönetimini eleştirerek, ''Halis Özkahya ileride iyi bir hakem olursa, bunda Trabzonspor'un çok büyük payı olacak, çünkü bu hakem uğruna büyük bedeller ödedik'' dedi.

Haberin tamamı: http://www.maraton.com.tr/haberler/t...eceriksiz.html
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Giovanni Dos Santos'un Başarısız Olma Nedeni Oldukça İlginçmiş!
            Haftalar boyu ben herzaman uykusuz kaldım Bir sevgili gibi ben hep adını sayıkladım Elimizde emanet kalplerimizde hep sen varsın Trabzonspor sen benim biricik aşkımsın...

Yorum

• Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Hollanda 2. Lig takımlarından Maastricht'te forma giyen Fatp Papy ve Brüls'le birlikte Diyarbakırspor'da kiralık olarak forma giyen Tjikuzu'yu satış listesine koydu. Bu futbolculara ciddi teklifler gelmesi durumunda değerlendirecek olan bordo - mavililerin, sadece Faty Papy konusunda tereddüt yaşadığı belirtildi. Bu futbolcunun performansının sezon sonuna kadar yakından takip edileceği ve duruma göre satış kararının değiştirilebileceği belirtildi.

Bu arada bordo - mavililer Hırvat Cale için de Bundesliga takımlarından Shalke ile görüşmelerini sürdürüyor. Cale için en az 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep eden Trabzonsporlu idareciler, teknik direktör Şenol Güneş'in de olurunun alınması durumunda bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

Şenol Güneş'in sezon sonunda en az iki yabancı oyuncu transferi isteyeceği öğrenildi. Bu futbolculardan birinin stoper mevkiine diğerinin ise Teofilo'nun performansına göre forvet bölgesine olabileceği vurgulandı.

Kaynak: DHA
              En son antagonist tarafından düzenlendi; 03.03.2010, 13:13.

Yorum

• Trabzonspor'a büyük müjde!

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı Projesi'nin TOKİ tarafından yapılmasını öngören olur yazısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını bildirdi.
                Meclis üyelerine bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi veren Gümrükçüoğlu, toplantıdaki konuşmada, Akyazı Projesi'nin TOKİ tarafından yapılmasını öngören olur yazısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını söyledi.
                Başbakan Erdoğan'ın Akyazı projesiyle ilgili yasal sorunların çözümü noktasında Trabzonlulara söz verdiğini belirten Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: Başbakanımız Akyazı'ya stat projesinin yapımı için ısrarını sürdürerek projenin hayata geçirilmesini resmen istedi. Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak da bu konudaki ilk adımı atarak TOKİ ile gerekli yazışmaların yapılmasını sağladı. Bu kapsamda TOKİ tarafından hazırlanan olur yazısı, 17 Şubatta Başbakanımız Erdoğan tarafından onaylandı.
                Gümrükçüoğlu, içinde stadyumun yanı sıra sosyal ve sportif tesisler ile konaklama tesisleri ve yeni otogarın yer alacağı Akyazı Projesi dolgu çalışmasının, ilerleyen günlerde TOKİ tarafından ihale edileceğini bildirdi.

kaynak : mynet
                Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Trabzonsporlu futbolcular Engin Baytar ile Barış Memiş, lise öğrencileriyle buluştu.

Bordo-mavili futbolcu Engin ile Barış, Trabzon'daki eğitim kurumlarından Yunus Emre Lisesi'nde öğrencilerle yaklaşık bir saat sohbet etti.

Engin Baytar, Trabzonspor'a gelirken hiçbir zaman parayı düşünmediğini belirterek, ''Trabzonspor'dan kazanabileceklerimi de düşünmedim, sadece Trabzonspor'un başarısı için buraya geldim'' dedi.

Saha içerisinin çok farklı olduğunu ifade eden Engin, şöyle devam etti:

Devamı: http://www.maraton.com.tr/haberler/1...ri-vermem.html
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Umut Trabzon'u satmadı
                    Sezon sonu sözleşmesi biten ve Galatasaray'a bedava gitme şansına sahip olan Umut Bulut Cimbom'un teklifini reddetti.
                    2010 yılında oynadığı 11 maçta 7 galibiyet alıp, 4 kez de berabere kalan Trabzonspor'un bu yükselişinde attığı 10 golle büyük rol oynayan Umut Bulut, bordo-mavili kulübü ne denli benimsediğini kanıtladı.

Ara transfer döneminde gelecek sezon için de çalışmalar yapan G.Saray, Trabzonspor'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan golcüsü Umut Bulut'un kapısını çaldı.

Forvet hattını tecrübeli bir Türk santrforla güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yetkililer, 27 yaşındaki futbolcunun önüne 1.5 milyon euroluk sözleşme teklifini getirdiler. Ancak aldıkları yanıt beklenenin aksine oldu.

Trabzonspor taraftarlarının, sahada her şeyini vermesi nedeniyle sevdiği, kaçırdığı akıl almaz goller nedeniyle de kızdığı tecrübeli futbolcu, Trabzon'dan aldığı paranın neredeyse 2 katını öneren G.Saray yöneticilerine, “Trabzon bana değer verdi. Onlara böyle bir şey yapamam. G.Saray'a gelirim ama kulübe para kazandırmadan ayrılmam. Beni istiyorsanız, Trabzonspor'dan isteyin” cevabını verip, kulübüne olan saygısını gözler önüne serdi.

Kaynak:

Yorum

• Trabzonspor'Un Büyüklüğü Tartışılamaz (04-03-2010)

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Selçuk İnan, bordo mavili kulübün büyüklüğünün tartışılamayacağını söyledi.
                      Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan genç futbolcu, Hidink döneminde milli takımda olmak istediğini belirtti ve Trabzonspor’u tercih etme nedeninden, lig ve kupa yarışına, uzun vadedeki hedefinden Şenol Güneş, Ersun Yanal ve Arda Turan’a kadar pek çok konuda birbirinden çarpıca açıklamalar yaptı.

TRABZONSPOR’U SÜREKLİ OYNAYABİLECEĞİM İÇİN SEÇTİM
                      Trabzonspor’a gelirken, istikrarlı bir biçimde oynamayı hedeflemiştim, bunu da son iki senedir başardım. Trabzonspor’u tercih etmemdeki en büyük nedenlerden biri istikrarlı olarak oynamaktı. Bu hedefimi gerçekleştirdim. Umarım böyle devam eder.
                      ÖNCELİK KUPA AMA LİG’DE HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR
                      Öncelikli hedefimiz Türkiye Kupası…

Devamı: www.radyospor.com

Yorum

• Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin 75. sayısı çıktı.

Poster hediyeli Şubat sayımızın içeriği hiç olmadığı kadar dolu!

Dergimizin 75. sayısının kapak konusu Sezer Badur. “Başarı için fedakarlık şart” diyen Sezer’i bu röportajla daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.

Mart sayımızda bir birinden özel yazıları bulacaksınız. Tanıl Bora’nın Şenol Güneş: Endişe ve Soğukkanlılık”, M.Emin Algan’ın “Trabzonspor Sıfır Çeksin”, Tunga Liman’ın “İade-i itibar” Metin Kazancıoğlu’nun “O kupanın farklı hikayesi” Sevecen Tunç’un “Trabzon’da futbolun beşiği Kavak Meydanı” başlıklı yazılarını ve Büyük kupa koleksiyoncusu Ahmet Suat Özyazıcı, Altın Ayı ödüllü “Bal” filminin minik yıldızı Bora Altaş, ‘Eşkıya’nın ‘Keje’si Sermin Hürmeriç, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Karadenizspor Başkanı Hüseyin Örs’ün röportajlarını beğenerek okuyacağınız Mart sayımızda ayrıca futbolcumuz Burak Yılmaz’la yapılan üç sayfalık anketi, Umut Bulut’un Trabzoncell’lilerin ve Ata Koleji öğrencilerinin sorularına verdiği yanıtları, eski futbolcumuz Jacek Cyzio’nun şimdi nerede olduğunu ve yine eski bir futbolcumuz olan Hasan Vezir hakkındaki derlemeyi bulabilirsiniz.

Selçuk İnan’ın Rüya 11’i ve Fırtına Çocuk sayfalarının da yer aldığı Mart sayımız bayilerdeki yerini alırken dopdolu içeriğiyle beğenize sunuldu.

Diğer Fotoğraflar

Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Kullanıcı Adınızı Değiştirmek Bir Tık Ötede. Lütfen Resme Tıklayınız.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ebediyet Müzesinden Trabzonspor’a Mesaj
                            05 Mart 2010 / 14:05
                            Trabzonspor’un Efsane Başkanı M. Şamil Ekinci’den Mesaj...

Trabzonspor’un efsane başkanı M. Şamil Ekinci’den önemli mesaj. Ekinci divan kuruluna gönderdiği yazılı evrensel mesajında “Göklere yükselen Güneş yücelerek Nur olur ve Trabzonspor’un ışığını sonsuza dek yakar. Ebediyete doğan Güneşin içi huzur dolar, ve o huzurla dönerek ebediyen yaşar. Bunu beraberce gönülden severek başaracağınıza yürekten inanıyorum.”dedi.

İşte Ekinci’ nin mesajının tam metni.

Sayın Divan Başkanım, Değerli Başkanım, Kurulun Seçkin Üyeleri,

Trabzonspor’umuzun kuruluşundan günümüze uzanan mazisinde şampiyonluk coşkularını, dikenli yollarda beraber yürüyerek tattık, ve kalplerimize gömdük. Yıllar boyunca durmadan çalışmış, çalışan kazanır demiş inanmış olan çok Trabzonspor kulübü camiamıza verdikleri değerli katkı ve hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunarım.

Taraftarlara bir mesaj vermek istiyorum.

Ben nefes aldıkça, adım adım yaklaşan şampiyonluklar Trabzonspor kulübünü tüm dünyaya tanıtıyor olacaktır. Geçmişteki vizyonumuz, bugün artık misyon halini almakta bu misyon daha nice şampiyonluklar ve nice Avrupa kupalarını hedeflemek olmalıdır. Bu hedef aşk ve azimle formalarını sırıl sıklam terletecek değerli oyuncular bulmak için gayret sarfetmektir. Bugün temennim odur ki, ilk göz ağrım ve hepinizin pek kıymetlisi Trabzonspor futbol kulübü küllerinden yeniden doğacak, siz taraftarlardan aldığı motivasyon şevki ile yerli ve yabancı rakiplerini yenecek güce sahip olacaktır.

Şampiyonluk Parolası :
                            Trabzonspor’un çok değerli mazisinde kalplerinize ay gibi doğan, Türkiye ve Avrupa semalarında fırtınalar koparan, ve en güzel şeyleri hak eden, ve hakkı olan nice şampiyonluk kupaları ile süsleyeceğiniz Müzenizi, bundan böyle içinizden çıkmayan sevgisi ile yeniden göklere yüceltmek, ve gelecek nesillere armağan etmek olacaktır.
                            Bu sevgi damarlarınızda mevcut olan o kutsal Bordo ve Mavi renklerde mevcuttur. Bordo ve Mavi renkler içinizi ateşleyecek ve dudaklarınızdan coşkulu tezahüratlar olarak gökyüzünü inletecektir. Bu tezahüratlar zamanla inanılmaz zaferlere dönüşecek ve yüreklerinizde Trabzonspor Aşkı yeniden canlanacaktır. Bu aşkınızı yüreklerinize gömdüğünüzde, yüreğinizde doğmakta olan sonsuz Güneşi, elbirliği ile yüreğinizden çıkarıp gökyüzüne yükselteceksiniz.

Göklere yükselen Güneş yücelerek Nur olur ve Trabzonspor’un ışığını sonsuza dek yakar. Ebediyete doğan Güneşin içi huzur dolar, ve o huzurla dönerek ebediyen yaşar. Bunu beraberce gönülden severek başaracağınıza yürekten inanıyorum.

Huzurunuzda sizlere sesimi yükselterek duyurmak en büyük arzumdu.
                            Hepinize teşekkür eder Trabzonspor kulübü Yüce Divanı sevgi ve saygıyla gönülden selamlarım.
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Madem öyle, Olsun Böyle; T.S.Altyapı sorumlusu Hami MANDIRALI

Hami Mandıralı bombaladı
                              05 Mart 2010 / 12:29
                              Ümit Milli Takımın eski teknik direktörü Hami Mandıralı, görevden alınış biçimi ve yeni dönemle ilgili gündeme damgasını vuracak açıklamalar yaptı.

Ümit Milli Takımın eski teknik direktörü Hami Mandıralı, görevden alınış biçimi ve yeni dönemle ilgili gündeme damgasını vuracak açıklamalar yaptı. Ersun Yanal'a sert eleştiriler yöneltti.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda açıklama yapan Mandıralı, UEFA Şampiyonu Fatih Terim'i yerden yere vuran bu zihniyet, bir süredir teknik direktörlük yapan elinde bir kupası olmayan bir insana koca Türk futbolunu emanet ediyor. Bu söylediklerimin tamamı altyapıyla ilgili... Milli takımın altyapısının başına getirdiğimiz insanların hayatını bir irdelemek lazım. Türk futbolunu kimlere emanet ettik. Kolay değil. Biz 20 yıl bu Türk futboluna hayatımızı adadık. Onurumuzla, şerefimizle ülkemizin milli formasını giydik. Bakalım bize taş atanlar. Bu gelenlere ne diyecek. Ben ve benim gibi onurlu teknik adamlar bunların takipçisi olacağız" dedi.

İşte teknik direktör Hami Mandıralı'nın çarpıcı açıklamaları:

MİLLİ TAKIMDA OLDUĞUM İÇİN ŞENOL HOCANIN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM
                              Trabzonspor'dan bir teklif aldım. Şenol Güneş, çağırmıştı. Ama Ümit Milli Takım'da 4 maçımız vardı. Bunları bitirdikten sonra çalışabileceğimiz yönünde konuştuk. Milli takımı bıraktı gitti demesinler diye böyle bir karar aldım; fakat 4 maç bitmeden milli takımımızdaki görevimize son verildi.
                              Trabzonspor'dan yeni bir teklif gelebilir mi bilmiyorum, varsayımlar üzerine konuşmayı sevmiyorum. Olursa tabii ki konuşur, düşünürüz.

YENİ GELEN EKİP SİZİ İSTEMİYOR İFADELERİ KULLANILDI
                              Ümit Milli Takım'daki görevimden alınmam biçimim çok yanlıştı. Almanya'ya futbolcu izlemeye gittim. Ülkemize futbolcu kazandırma düşüncesiyle, dönüyorsunuz personel müdürü beni çağırıyor, önüme kağıda koyuyor. Oku da imza at diyor. Ben hemen anladım durumu okumanın bir anlamı yok dedim. İstenmediğimiz bir yerde durmanın bir anlamı yok diye düşündüm.
                              Şekil yanlış, uçaktan iniyorsunuz, ayağınızın tozuyla gidiyorsunuz, yeni gelen ekip sizi istemiyor gibi ifadeler kullanılıyor. Bir teşekkür edip, düzgün bir ayrılma biçimi kullanılamazmıydı.

YILLARCA MİLLİ TAKIMLARDA HEP KARADENİZLİLER VAR PROPAGANDASI YAPTILAR
                              Acaba ne kadar doğru. Bu konuşulması gerekir. Milli takımda hep Karadenizliler varmış, sanki Karadenizlileri özellikle oraya getirmişler havası yatırıldı. Ben buna çok üzüldüm. İnsanların Karadenizlilerle ne alıp veremediği var anlayamadım. Şimdi de İzmirliler, Manisalılar geldi. Şimdi de Karadenizliler toplanıp, bunu mu vurgulasınlar. Bizi huzurlu çalıştırmadılar.

BİZİM RESMİ MAÇIMIZA GELMEYENLER ÖNCEKİ GÜN HAZIRLIK MAÇINDAYDILAR
                              Ümit Milli Takım'ın Slovakya maçında beni rahatsız eden şeyler vardı. Bizim zamanımızda resmi maçlara gelmeyen insanlar, önceki gün Ali Sami Yen'deki hazırlık maçındaydılar. Bu beni çok rahatsız etti.

LEVENT KIZIL, BEN GÖREVDEYKEN BİZİM MAÇ CD'LERİNİ RAŞİT ÇETİNER'E İZLETTİ
                              Fatih Terim gittikten sonra, böyle bir davranışa maruz kalacağımız kuşkusu vardı. Fatih Terim'e "Hocam siz bıraktınız. Ben de bırakacağım. Vicdanım rahatsız" dedim. "Sakın, ben seni oraya torpille almadım. Adam gibi adam olduğun için aldım" dedi.
                              Ben 4 ay önce şunu gördüm. Benim yönetimimdeki bütün ümit milli maçları, milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl tarafından istetildi. Ben orada işimizin bittiğini anladım. CD'lerin Raşit Çetiner'e izletileceğini anladım. Ama o anda sesimizi çıkaramadık. Tabii çıkaramazsınız.

BİLGİSAYARLA MİLLİ TAKIM ALTYAPISINI GELİŞTİREMEZSİNİZ, FUTBOLU BİLMEK LAZIM
                              Şimdi teknoloji dönemi bunlardan yararlanacağız, ama futbolu bilmek ve gerçekten hizmet etmek, olayı sadece bilim açısından ele almakla olmaz. Biz futbolun içinden geldik. Hami 220 tane gol attı, Hakan 250, Tanju 200 tane attı. Biz bunları teknolojiyle atmadık. Futbol yeteneğimizle, futbolu iyi bilmemizle attık.
                              Bu saatten sonra bilgisayarla onu bunu göstermekle; insanların gözünü boyamak, kandırmakla bu işi yapacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Başarılı olacaklar mı göreceğiz. Bilgisayarla futbolcu üretilecekse herkes her dakika üretir de... Öyle bilgisayarla insana gol attırırlar mı?.. Ne kadar başarılı olacaklar göreceğiz.

ELİNDE BİR KUPASI OLMAYANA MİLLİ TAKIM ALTYAPISINI VERDİLER
                              UEFA Şampiyonu Fatih Terim'i yerden yere vuran bu zihniyet, bir süredir teknik direktörlük yapan elinde bir kupası olmayan bir insana koca Türk futbolunu emanet ediyor. Onu göreceğiz. Zamanı geldiğinde biz de ağır eleştiriler yapacağız. Bu ülke hak edene hak ettiğini vermiyor. Biz hep doğru üslubu kullanmaya çalıştık, ama artık yapılanlar bardağı taşırdı. Bakalım bilgisayar mı başarılı olacak, futbolun içinden gelenler mi başarılı oluyor. Zaman içerisinde bunların hepsini göreceğiz.

ALTYAPININ BAŞINA GETİRDİĞİNİZ İNSANLARIN GEÇMİŞİNİ ARAŞTIRSINLAR
                              Bu söylediklerimin tamamı altyapıyla ilgili. A Takım'da Guss Hidink'in başarılı olacağına inanıyorum. Kalitesi tartışılmaz bir teknik adamdır. Milli takımın altyapısının başına getirdiğimiz insanların hayatını bir irdelemek lazım. Türk futbolunun kimlere emanet ettik. Kolay değil. Biz 20 yıl bu Türk futboluna hayatımızı adadık. Onurumuzla, şerefimizle ülkemizin milli formasını giydik. Bakalım bize taş atanlar. Bu gelenlere ne diyecek. Ben ve benim gibi onurlu teknik adamlar bunların takipçisi olacağız.

BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonlular için özel Google

Trabzonlular artık takımlarından google61'le haberdar olacak
                                06 Mart 2010 Cumartesi, 00:13

Trabzonlular, Trabzonspor'a gönül verenler artık kendileriyle ilgile haberlere çok kolay ulaşacak. Trabzonlular Google ile anlaşıp, Google61'i hayata geçirdi. google61.net'e girenler Trabzon'la ilgili herşeye detaylı şekilde ulaşabilme imkanı buluyor. Artık bilmeyen kalmadı Trabzonlular’ın 61 sevdasını. Kentin plaka kodu onlar için hep çok değerli oldu. 61. dakikalarda statta coşan Trabzon aşıkları, sanal ortamda da fark yarattı. Google ile anlaşıp google61’i hayata geçiren Trabzonlular, böylece kendileriyle ilgili haberlere daha kolay ulaşacak.

kaynak: habertürk
                                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

Yükleniyor...
                                X