Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• www.TShaberler.com

Yorum

• Trabzon'da Şenol Güneş sürprizi
      25 Mart 2008 Salı 09:16
      Başkan Sadri Şener'in yeni sezonda teknik direktörlük için Şenol Güneş'i istediği ortaya çıktı.
      Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yeni sezonda teknik direktörlük görevi için gönlünde yatan ismin Şenol Güneş olduğu öğrenildi.

Birlikte çalıştılar
      Süper Lig’de bu sezon umduğunu bulamayan Trabzonspor’da gönderilmesi beklenen teknik direktör Ersun Yanal’ın yerine Şenol Güneş’in düşünüldüğü bildirildi. Bordo-Mavili ekipte daha önce bu görev için George Leekens ile Giray Bulak’ın isimleri gündeme gelmişti. Ancak Başkan Sadri Şener’in gönlünde yatan adayın Güneş olduğu kaydedildi. Şener’in bir önceki başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı deneyimli teknik adamı, yeniden Karadeniz temsilcisinin başında görmeyi çok istediği kaydedildi.

FC Seul’de çok mutlu
      Güney Kore’nin Seul takımını çalıştıran Şenol Güneş’in ise şu anki konumunun çok iyi olduğu ve başarılı teknik adamı kulübünden koparmanın çok zor olduğu belirtildi. Sadri Şener’in gelecek sezon için olmasa bile uzun vadede Güneş ile çalışmanın planlarını yaptığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, 1992-1996 yılları arasında ve 2005-2006 sezonunda Trabzonspor’da görev almıştı. Şenol Güneş’in Bordo-Mavili ekipten gelecek resmi bir teklif karşısında ne yapacağı merak konusu...
      hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• Transferin kare ası

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor'da hem yurt içi hem de yurt dışı listesi giderek genişliyor.
        25.3.2008

30 Mart büyük gün
        Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor’da hem yurt içi hem de yurt dışı listesi giderek genişliyor. Yabancı oyuncu konusunda rotasını Tunus ve Almanya’ya çeviren Bordo-Mavililer, Türkiye Ligleri’ni de yakın takibe almış durumda. Tunuslu oyuncular Mehdi ve Chermiti ile 30 Mart’ta ilk görüşmeyi yapacak olan Karadeniz temsilcisinin ayrıca Almanya’daki bazı gurbetçi futbolcuları da iknaya çalıştığı biliniyor.
        Yıldız adayları listede
        Bordo-Mavililer'in kurmaylarının Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig listesinde ise yıldızı her geçen gün daha da parlayan futbolcular bulunduğu öğrenildi. Sakaryaspor’da sergilediği performansla yıldızlaşan ve orta sahada oynamasına rağmen bu sezon 13 gol atan Erman Ergin (27) için temaslar sürüyor. Erman’ın alternatifi ise Kasımpaşa’nın aslen Trabzonlu futbolcusu Erhan Küçük (27). Sezon başında da gündeme gelen Erhan’ın bu transfere çok sıcak baktığı öğrenildi.
        ‘Gündemimiz transfer’
        Ciddi bir revizyon planlayan yönetim Oftaş’ın iki kaliteli ismi, milli takıma da çağrılan Remzi Giray (Stoper-23) ve İbrahim Şahin (Forvet-24) de düşünülenler arasında. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Sadri Şener camiaya da olumlu bir tablo çizdi. “Lig bittiğinde biz de transferi bitirmek amacındayız” diyen başkan, “Şu an için kafamızda sadece transfer var. Bu kez geç kalmamak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadesini kullandı.

fanatik
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başkan Sadri Şener Chermiti ve Mehdi’yi şimdide teknik direktör Ersun Yanal’a izlettirecek.
          Trabzonspor başkanı Sadri Şener, Nisan ayında bir çok transferi sonuçlandıracaklarını açıkladı!

Sadace Mehdi Ve Chermiti Değil!

Başkan Sadri Şener, Trabzonspor olarak bu yılı istedikleri dereceyle kapatamayacaklarını ifade ederek, ``Ancak önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz. Artık gelecek sezonu düşünüyoruz ve bununla ilgili olarak da çalışlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ligler bittiğinde biz de transferi bitirmek amacındayız. Kafamızda sadece transferler var`` diye konuştu. Şener, ``Sadece Tunuslu oyuncular Mehdi ve Chermiti ile değil, bir çok oyuncu ile ilgileniyoruz. Şu ana kadar transferden iyi sonuçlar aldık. Nisan ayında transferi sonuçlandıracağız`` diye konuştu.

Bulak’la Tunus’a Gitmedik

Tunus`a Trabzonspor`un eski teknik direktörü Giray Bulak ile gittiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden Şener, şöyle devam etti: ``Hüseyin Tok ile birlikte bu futbolcuları izledik ve çok beğendik. Bir de hocamızın bu futbolcuları izlemesini istedik. Tunus Milli Takımı, Fransa Milli Takımı ile bir maç yapacak. Hocamız bu maçı izleyecek ve futbolcular hakkındaki fikrini bize iletecek. Hoca konusunda da herhangi bir değişiklik yok.``

Alacaklarımızı Takip Edin

Şener, “ Herkes bundan sonra hangi futbolcuları alacağımızı takip etsin. Gelecek sezon için ciddi bir kadro kurmak, ondan sonra da yeniden yarışmaya başlamak istiyoruz. Kulübü tekrar eski haline getirmek için çaba sarf ediyoruz. Bizim için en önemli güç, camiamızın dayanışması ve bütünlük içerisinde sorunları aşma kabiliyeti olacaktır. Trabzonspor, bunu geçmişte defalarca başarmış ve ülkeye örnek olmuş bir kulüptür. Yine aynı başarıyı gösterecek hem potansiyeli hem iradesi mevcuttur.``

takagazete

Yorum

• Bafraspor'a silahlı saldırı

25 Mart 20083. Lig takımlarından Bafraspor klübüne 1 kişi silahlı baskın düzenledi. Saldırıda kaleci antrenörü İsmail Kurt ve Teknik direktör Sedat Gezer hayatını kaybetti. Kulüp müdürü Engin Özarslan ağır yaralandı.

Kaynak hurriyet.com.tr

Yorum

• İŞTE BİR NOSTALJİ

Bulak imzayı attı fırçayı bastı!
              25 Mart 2008 / 12:26
              Bu haber 2000 yılının 4 Ocak tarihli Akşam gazetesinde yayınlanmış bir haber. Sanki yıllanmış şarap gibi.
              Trabzonspor'da yeni sezonda Teknik direktörlüğe gelecek mi, gelmeyecek mi? Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Tunus'a futbolcu izlemeye gitti mi gitmedi mi tartışmaları yapıla dursun, gazete arşivlerini karıştırırken ilgi çekici bir habere rastladık, Bu haberde ilgimizi çeken konuların siz Trabzonsporluların da ilgisini çekeceğini düşündük.

İşte 4 Ocak 2000 tarihli Akşam gazetesinde yayınlanan ve içinde bugünde anlamını ve güncelliğini sürdüren (Tunus'lu futbolcu, Bulak'tan İmza, Bulak'ın Trabzonspor'a gerçekleşen olaylı transferi ve Başarıdan adım gibi eminim gibi ifadelerin bulunduğu) "Trabzon'da forma savaşı" başlıklı haber.
              Trabzon'da forma savasi
              Bordo-Mavililerde Giray Bulak'ın işbasına gelmesi ve aforozluların da affıyla rekabet değişik bir hal aldı. Bulak 'Çalışan herkes takımda yer bulacak' dedi

Futbolcularla toplantı yaptı

TRABZONSPOR'UN çiçeği burnundaki Teknik Patronu Giray Bulak imzayı attıktan hemen sonra yeni futbolcularıyla yaklaşık 1 saat suren bir toplantı yaptı. Futbolcularla tanışan Giray Bulak, herkese forma sansı vereceğini ve kendisinin sorumluluğu altında yeni bir doneme hep birlikte başladıklarını bu nedenle herkesin isini çok ciddi bir şekilde yürütmesi gerektiğini belirtti.

Sert ve otoriter hoca

BULAK ayrıca kaptan Hami ile 15 dakika görüşme yaptı, takimin son durumu hakkında genis bilgi alış-verisinde bulundu. Öte yandan yardımcı antrenör Mehmet Birinci, Temel Barutçu, Hüsnü Okara ve Bilal Çetinkaya da dun yeniden göreve başladılar. İlk idmanında Giray Bulak sert ve otoriter tavırlarıyla da dikkat çekti.

Trabzonspor Badra ve Azizi'yi bitirdi

TRABZON, Tunus'un Sahel takimin liberosu Badra, ayni takımda on libero oynayan Bouazizi ve Etperence takimin oyun kurucusu Mehetni ile anlaşmaya vardı. Bayram Tutumlu bu futbolcuların menajeri olduğunu ve Trabzon'un isteği doğrultusunda 3 Tunuslunun ikisiyle prensip anlaşmasına vardıklarını, diğer oyuncunun durumunun netlik kazanmadığını söyledi.

Antrenörler Derneği Fatih Tekke'yi kınadı

TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, görevinden alınan Trabzonspor eski teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'yı hedef alan ifadelerinden dolayı, Bordo-Mavili ekibin futbolcusu Fatih Tekke'yi kınadı. Açıklamada 'Fatih'in spor ahlakıyla bağdaşmayan sözlerini şiddetle kınıyoruz' denildi.

Bulak'tan 1.5 yillik imza

TRABZONSPOR'A transferi yılan hikayesine donen Giray Bulak sonunda Bordo-Mavili renklere 1.5 yıllık imza attı. Bulak ayda 8 milyar alacak. İmza töreninde oldukça mutlu gözüken Giray Bulak etrafına gülücükler dağıttı, Trabzonspor'u çok güzel günlerin beklediğini söyledi.

Başarıdan Adım gibi eminim
              BULAK 'Olaylı bir transfer gerçekleşti. Ancak sonunda muradıma erdim. İnanın çok mutluyum. Taraftar desteğini de arkamıza alarak lig sonunda arzulanan hedeflere ulaşacağız. Buna adim gibi eninim' seklinde konuştu.

Haberi AKŞAM gazetesinin 4 Ocak 2000 yılı arşivinden okumak için TIKLAYINIZ

Kaynak:

Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Marcelinho berlinde bir diskoda 44 yasinda birini (siseyle) pataklamis adam polise vermis davayi. Marcelinho yalanliyor.

kaynak almanca
                En son sanatik tarafından düzenlendi; 25.03.2008, 13:13.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Gökdeniz attı Rubin KAZAN'dı
                  25 Mart 2008 / 11:42
                  Gökdeniz, son maçta attığı golle ilgili olarak da, “Şut attım rakibe çarpıp gol oldu. İlk golü böyle atmış oldum. Mutluyum” dedi,
                  Rubin Kazan'da çok güzel bir ortamla karşılaştığını belirten Gökdeniz Karadeniz, kendisi açısından herhangi bir problem olmadığını söyledi.

Trabzonspor'dan Rubin Kazan'a astronomik bir rakamla transfer olan Gökdeniz,Rubin kazan'da ilk golüne imza koydu. Gökdeniz Zenit forması giyen eski takım arkadaşı Fatih Tekke'yle 30 Mart Pazar günü karşı karşıya geleceklerini de hatırlatarak, “Benim açımdan çok normal bir maç olacak. Tabi ki maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da takım olarak yapacak gücümüz var. Zenit'in de iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama biz de iyi bir ekibiz. Mutlaka kazanmak için mücadele edeceğiz. Şu an oynadığımız iki lig maçını da kazandık. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Gökdeniz, son maçta attığı golle ilgili olarak da, “Şut attım rakibe çarpıp gol oldu. İlk golü böyle atmış oldum. Mutluyum” dedi, Kaynak:
                  Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Marcelinho adam dövdü !..

Trabzonspor'un eski Brezilyalı futbolcusu Marcelinho, Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir diskotekte Ingo H. adlı bir kişiyi dövdü.

Bir dönem Trabzonspor formasını da giyen Marcelinho, Bild gazetesinde yer alan habere göre, Ingo H'nın başına bir şişeyle de vurdu. Ingo H, 4 arkadaşıyla birlikte eğlenmek için diskoteğe gittiğini ve burada barda oturduklarını belirterek, olayı şöyle anlattı:
                    ''Dans pistinde Marcelinho, Brezilyalı bir bayan arkadaşımın yüzüne dokunmak istedi. Bayan arkadaşımın önüne geçtiğimde de yumruğuyla göğsüme vurdu. Daha sonra 4 yapılı kişi benim gitmemi istediler. Tuvalete gitmek ve diskotekten ayrılmak istedim. Ancak Marcelinho çıkışta beni bekliyordu. Beni itti ve bir bira şişesiyle başıma vurdu. Yere yıkıldım ve başımdan akan kanı gördüm.''
                    Daha sonra bir taksiye binerek polise gittiğini ifade eden Ingo H, burada şikayette bulunduğunu söyledi.
                    Hastanede tedavi olan ve başına 5 dikiş atılan Ingo H, Marcelinho'nun mahkemeye çıkmasını istediğini belirtti.
                    Bir polis sözcüsü, olayı doğrulayarak, adam yaralamak suçundun olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.
                    Marcelinho ise bu kişinin kendisini tahrik ettiğini ve bir tartışmanın yaşandığını belirterek, ancak olayın Ingo H'nın anlattığı gibi olmadığını söyledi.
                    Marcelinho, polise gitme zorunluluğu olduğu takdirde, burada doğruları anlatacağını kaydetti.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Güneş bombası!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yeni sezonda teknik direktörlük görevi için gönlünde yatan ismin Şenol Güneş olduğu öğrenildi.
                      25.3.2008

Birlikte çalıştılar
                      Süper Lig’de bu sezon umduğunu bulamayan Trabzonspor’da gönderilmesi beklenen teknik direktör Ersun Yanal’ın yerine Şenol Güneş’in düşünüldüğü bildirildi. Bordo-Mavili ekipte daha önce bu görev için George Leekens ile Giray Bulak’ın isimleri gündeme gelmişti. Ancak Başkan Sadri Şener’in gönlünde yatan adayın Güneş olduğu kaydedildi. Şener’in bir önceki başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı deneyimli teknik adamı, yeniden Karadeniz temsilcisinin başında görmeyi çok istediği kaydedildi.

FC Seul’de çok mutlu
                      Güney Kore’nin Seul takımını çalıştıran Şenol Güneş’in ise şu anki konumunun çok iyi olduğu ve başarılı teknik adamı kulübünden koparmanın çok zor olduğu belirtildi. Sadri Şener’in gelecek sezon için olmasa bile uzun vadede Güneş ile çalışmanın planlarını yaptığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, 1992-1996 yılları arasında ve 2005-2006 sezonunda Trabzonspor’da görev almıştı. Şenol Güneş’in Bordo-Mavili ekipten gelecek resmi bir teklif karşısında ne yapacağı merak konusu...
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Marcelinho diskoda adam dövdü
                        A.A. 25 Mart 2008 Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'ta oynayan Trabzonspor'un eski Brezilyalı futbolcusu Marcelinho (32), Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir diskotekte Ingo H. (44) adlı bir kişiyi dövdü.

Bir dönem Trabzonspor formasını da giyen Marcelinho, Bild gazetesinde yer alan habere göre, Ingo H'nın başına bir şişeyle de vurdu.
                        Ingo H, 4 arkadaşıyla birlikte eğlenmek için diskoteğe gittiğini ve burada barda oturduklarını belirterek, olayı şöyle anlattı: “Dans pistinde Marcelinho, Brezilyalı bir bayan arkadaşımın yüzüne dokunmak istedi. Bayan arkadaşımın önüne geçtiğimde de yumruğuyla göğsüme vurdu. Daha sonra 4 yapılı kişi benim gitmemi istediler. Tuvalete gitmek ve diskotekten ayrılmak istedim. Ancak Marcelinho çıkışta beni bekliyordu. Beni itti ve bir bira şişesiyle başıma vurdu. Yere yıkıldım ve başımdan akan kanı gördüm.”
                        Daha sonra bir taksiye binerek polise gittiğini ifade eden Ingo H, burada şikayette bulunduğunu söyledi. Hastanede tedavi olan ve başına 5 dikiş atılan Ingo H, Marcelinho'nun mahkemeye çıkmasını istediğini belirtti. Bir polis sözcüsü, olayı doğrulayarak, adam yaralamak suçundun olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti. Marcelinho ise bu kişinin kendisini tahrik ettiğini ve bir tartışmanın yaşandığını belirterek, ancak olayın Ingo H'nın anlattığı gibi olmadığını söyledi.
                        Marcelinho, polise gitme zorunluluğu olduğu takdirde, burada doğruları anlatacağını kaydetti.

Yorum

• A2 milli takımımızın Romanya ile maçı az sonra başlıyor. Maç atv'den canlı yayınlanıyor.

Umut ve Ferhat da ilk 11'de.

Yorum

• Sadri Şener'den iddialı sözler
                            25 Mart 2008 / 19:24
                            Trabzonspor başkanı Sadri Şener'den çarpıcı açıklama; “13 futbolcu transfer edeceğiz. Bir kaleci mutlaka alacağız.”

Trabzonspor başkanı Sadri Şener birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Şener gelecek sezon için 13 futbolcu transferi düşündüklerini söyledi.

Gelecek sezon yarışan bir ekip yaratma arzusunda olduklarını ifade eden Şener, “Arkadaşlarımız çalışmalarını yurt içi ve yurt dışında sürdürüyor. Şuan altı ülkede izleme yapıyoruz. Artık izleme süresi ay sonunda bitecek imza süresi başlayacak. Toplum 13 futbolcu transfer edeceğiz. Yani ilk etapta 5 yabancı 4 gurbetçi genç, 4 yerli ancak bu sayılar değişebilir. Yani 5 yerli 4 yabancı 4 gurbetçi gibi de olabilir. Ancak biri mutlaka kaleci olacak” dedi.

NOKTA KOYDUM OLMADI

Kulübe 15 yıl aradan sonra yeniden döndüğünü de belirten başkan Sadri Şener 15 yıl önce nokta koyduğumu zannediyordum. Demek ki olmamış. Tekrar göreve geldim. Bu işlerde tecrübeliyim. Bu sezon artık böyle bitecek ancak gelecek sezon mutlaka yarışan bir ekip olacağız”dedi.

TÜRK FUTBOLU GELİŞMİ

15 yıl önce ile bugünkü Türk futbolu arasında fark olduğunu da sözlerine ekleyen Şener Futbolun dışında değildim. Zaten izliyordum. Ancak Türk futbolu gelişti. Özellikle Avrupa'da başarılar arttı. Bu yolun açılmasında Trabzonspor'un katkısı fazladır. Bizden sonra Galatasaray, Fenerbahçe'de Avrupa'da bu sezon büyük başarılara imza attı. Milli takımın başarıları Türk futbolunun geliştiğinin kanıtıdır. Trabzon'da da büyük değişimler yaşandı. Bakın benim başkanlık dönemimde medya bu kadar yaygın değildi. Şimdi Trabzon'da yerel gazete ve TV sayısı arttı. Trabzonspor çok daha fazla gündemde.

96'NIN RÖVANŞI OLUR

Başkan Sadri Şener ilk başkanlığı döneminde görevi bakan Faruk Özak'a bıraktığını ifade ederek, “O dönem birlikte çalıştık. Faruk Özak futbolu iyi bilen biri. Ben onurla çalışırken rahattım. İşte o muhteşem kadroyu birlikte yaptık. 1996 da bıraktığımız takım şampiyonluğu son maçta kaybetti. Tarih tekerrürden ibaret galiba. Bu sezonda ligin son maçı Fenerbahçe ile. İnşallah Fenerbahçe o maça kadar işi bitirir. Yoksa bu maç 96 nın rövanşı olur. Bizde rövanşı alırız.

ZİRVE YAPABİLİRDİK

Herkesin eleştirdiği kadronun aslında zirve de yapabileceğinin altını çizen Şener, “ Sivas maçında 3 puan alacakken hem bu puanı kaybettik hem de 3 puanımız silindi. Bu takım son dakikalarda çok maç kaybetti. Bakın bunlar olmazsa ligin zirvesindeki takımların yanında olurduk. Çok şansız maçlar kaybettik. Takımda gidenlerin yeri dolmadı. Bu da ayrı bir sıkıntı oldu ”dedi.

GÖKDENİZ GİTMEK İSTEDİ
                            Gökdeniz'in ısrarla gitmek istediğinin de altını çizen Şener, “Sen yıldız satmam dedim. Ancak Gökdeniz malum sebeplerden ötürü Trabzon'da huzursuz olduğunu söyledi. Benle görüşmek istedi. Onunla konuştum bana, “28 yaşına geldim. Artık iyi bir transfer yapmak istiyorum. 2009 da sözleşmem bitiyor. Trabzon'da huzursuzum dedi.
                            Bende sezon bitsin öyle gönderelim seni dedim. Ancak iyide bir teklif geldi. Rus ekibi ısrarla istedi. Oynamak istemeyen futbolcuyu PAF takımına gönderir tutarsınız. Bu Trabzonspor'a her alanda zarar veren bir karar olurdu. Ekonomik anlamda da Trabzonspor'u korumak zorundayız. Seçeneklerin iyisi gitmesiydi.

HATA YAPMAYACAĞIZ

En az hatayla transferi gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen Şener Gökdeniz'den gelen paranın yanı sıra eldeki parayla yeni Gökdenizler bulmak zorundayız. Dikkatli olacağız transferde az hata yapacağız. Sıfır hatayla bu güne kadar kimse transfer yapamamıştır. Benim amacım kulübü bırakırken kasada da para olması. O yüzden transferde çok titiz davranıyoruz. Trabzon'daki tecrübeli arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içindeler. Hatta bazı futbolcuları bana bile haber vermeden herkesten saklayarak izliyorlar. Kulübün 40 -50 trilyon arası borcu var. Digitürk gelirleri Hazirana kadar borç nedeniyle alamayacağız.bunlara rağmen Bakın şuan futbolculara borcumuz yok. Kasamızda para var. Hazarın ayına kadarda kulübe çeşitli girdiler olacak.Ekonomik olarak ta rahatlayacağız. Ama biraz daha sıkıntı çekeceğiz.

PARA VERİYORUM

İlk başkanlığı döneminde transferde futbolcunun basası yada dayısıyla görüşerek transferi gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Şener Şimdi menejerler ortaya çıktı.bakın biz Trabzonlu menejer Adnan Demirle çalışıyoruz. Ona şunu dedim, “Sana normal menejer ücreti vermem.Oyuncuyu alırım ilk üçe girersek sana az bir miktar öderim Kağıtlarda belirtilen menejer ücretlerini de ödemem. İlk üçe şunu ilk 7 ye şunu öderim dedim.Bunlar cüzi miktarlar yani. Bana ciddi oyuncular öner dedim öyle çalışıyoruz şimdi

YATTARA KALACAK

Başkan Şener yatarı ile ilgili bir sorun olmadığını ifade ederek, “Bu futbolcu 22 yaşında Trabzon'a geldi.Adeta bizden biri oldu. Türk vatandaşlığı için müracaatı var.5 yılını doldurması gerekiyor. Kalmak istediğini söyledi.Onla masaya oturmak için menejer Adnan Demir'in Trabzon'a gelmesini bekliyoruz. Yattara'nın 3 yıl daha sözleşmesini uzatacağız Bu futbolcumuzu almak için G.Saray başkanı Adnan Polat bana teklif yapamaz. Biz ailecek görüşürüz. Bende ona teklif yapmam.Kendisi G.Saray'a başkan oldu ,kutlarım. Artık biz İstanbul'un bıraktığı futbolcuları da almayacağız.Ancak Fener Alex'i bırakırsa alırım.Onların bıraktığını değil,artık bizim istediğimizi alırız” dedi

YANALLA DEVAM

Göreve geldiği ilk gün kendisine Ersun Yanal'ın sorulduğunu ifade eden Şener Ben Ersun Yanal'ı yakınen tanımıyordum. Genç ve başarılı bir hoca olduğunu biliyorum. Milli takımı da çalıştırmış. Bende cevaben Ersun Yanalla mayıs ayı içersinde oturur konuşuruz dedim .Olay bu. Biz hocadan memnunuz ve devam etmek istiyoruz.Bakın Hocanın transferden haberi yok diyorlar. Ersun hoca yarın Fransa'da ki maçta iki Tunusluyu izleyecek. Ben oyuncu izliyorum. Fakat teknik anlamda izlemiyorum Ben bu oyuncu Trabzon'a gelir mi ,fiyatı ne gibi konulara bakıyorum. Alınamaz ve bütçeye uygun değilse neden onla zaman kaybedelim. Alınacak futbolcuları hocaları izlettiriyoruz:son olarak Ersun hoca izleyip karar verecek

İZLEME AY SONU BİTECEK

Futbolcu izleme işini ay sonunda bitireceklerinin de altını çizen başkan Şener”Bu işi çok uzattık.Artık imzalar atılmaya başlamalı.bakın Genel sayman Mahmut Aksu dün Bürüksel'dey di, bu gün Münih'e geçti Ben transferle bitene kadar isim vermem.sizin işinizde isimleri öğrenmek. İzlemeyi bitirerek imzalara başlayacağız.çalışmalar bitmek üzere Bakın Trabzon'da o kadar tecrübeli ve bu işi bilen yöneticiler var ki bazen transferleri izlemelerini benden de gizliyorlar.Onları kutluyorum.'dedi

HOCAMIZ BİZİMLE AĞLAMALI

Trabzonda bir çok hoca olduğunu da belirten Şener, “Bakın Trabzonlu hocalar biz mağlup olduk mu bizle oturup ağlar, ama profesyonellerin ne yaptığını bilemem. Ben hocamızın mağlup olunan maçlardan sonra Salı günü idmana kadar ağlamasın beklerim. Şunu istemem bakın mesela bir doktor hastasını kaybeder ancak akşam eşiyle yemeğe gidebilir. Bu insanlar profesyonel ben bunu istemiyorum. Trabzonlu hocalar bizle ağlar. Bunu biliyorum. Ancak Trabzon'da Trabzonlu hocalar handikapta yaşar.3 maç kaybettik mi tribünlerden baskı başlar. Ne kadar direnebilirsiniz ki. Sonra göndermek zorunda kalırsınız.Bu yönü de var.”

KALECİ ALACAĞIZ
                            Başkan Sadri Şener bir kaleci alacaklarını da sözlerine ekleyerek, “ 4 tane kalecimiz var ama biz hala 40 metreden goller yiyoruz. Tolga ve Onur çok genç ve yetenekli kaleciler. Bunların önüne birkaç yıllığına 30'lu yaşlarda çok kaliteli ve yetenekli bir tecrübeli kaleci alacağız. Hem Onur hem de Tolga ondan çok şey öğrenerek kendilerine geliştirecekler. Amacımız bu” dedi.

ALT YAPIDAN YETİŞİR

Başkan Sadri Şener alt yapıdan her yıl yetenek gelmeyeceğini de sözlerine ekleyerek, “Bakın Hami, Fatih, Gökdeniz son olarak Barış alttan geldi. Alt yapıdan her yıl müthiş yetenekler çıkaramazsınız. Bizim alt yapımız sadece Trabzonspor'un alt yapısı da değil.Trabzon'un 2 ve 3 ligdeki kulüpleri bizim alt yapımız. Ancak yoğun program nedeniyle onlarla koordinasyon kuramadım. İşler rahatlayınca onlarla da oturup konuşacağız. Onları her alanda desteklemeye çalışacağız. Birde alt yapımızda çok oyuncu var. Bunların hepsine şans veremiyorsunuz. Ancak alt yapıdan bir oyuncuyu satmayacağım. Kiralamak isteyene vereceğiz. Orada gelişsin geri alalım. Satış isteyene alt yapıdan oyuncu vermeyeceğim.

AKYAZI'YI YAPACAĞIZ

Akyazı projesini gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen Şener; “Bu projenin mimarı eski başkan Nuri Albayrak'a teşekkür ediyorum, bu projeyi epey geliştirmiş ortaya atmış. Ancak bu projeyi iki türlü yapma imkanı var bu büyük yatarımı ya devlet yapar yada herhangi bir firmaya çeşitli şekillerle verirsiniz. Bizde bunun için eski stadımız Avni Aker'in yanında GSİM binası ve Yavuz Selim sahasını vererek bu projeyi yaptıracağız. Başbakanımız Sayın Erdoğan bizi makamında kabul ettiğinde, bu konuyu onla da görüştük. Burayı devlet yapamaz. O zaman bir firma arayışı içine girdik. Teklifleri yaptık. Firmalar fizibilite yapıp cevap verecek .Burada 2011 Olimpiyat oyunları da yapılacak kıyı kanunu değişmesi gerek. Çalışmalar sürüyor .Oraya yeni bir stat yaptıracağız”dedi.

Kaynak:

Yorum

• Grafik: Bordobluex

BMN Tavla Şampiyonunu Belirleyecek

Tavla Turnuvası
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                              X