Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Paf maçımız şuanda Bjk tv de yayınlanıyor

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• Fırsatçılara Geçit Yok

7'den 77'ye herkezin Trabzonspor'a destek olmak için elinden geleni yaptığı bu dönemde bazı fırsatçıların ellerine geçirdikleri imtiyazları kendi lehlerine kullandıkları anlaşıldı.
      Bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacak.
      Kulübümüzün internet sitesinden yapılan açıklamanın yorum kısmı böyleydi, işte açıklamanın tam metni, işte bazı kendini bilmezlerin yaptıkları...

Açıklama Beşiktaş maçı sonrasında tespit edilen bu üzücü durum üzerine yapılmıştır,

Buna göre; söz konusu müsabakada bazı izleyicilerin ellerindeki biletleri turnikelerden 2 defa okutmak suretiyle geçiş yaptırmaya çalıştıkları, ücretsiz olarak görevlilere verilen bazı biletlerin karaborsada satıldığı güvenlik kameralarıyla tespit edilmiştir.

Yapılan incelemeler sonucunda bu işlemlerde bulunanların kimlik tespiti de gerçekleştirilmiştir. Kulübümüz tarafından bu kişilerin bundan böyle stadyumda görev almamaları adına gerekli tedbirler alınacağı gibi söz konusu biletlerin turnikelerden geçişi engellenecektir.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.

Trabzonspor Mehmet Ali YILMAZ Tesisleri
      Halka İlişkiler Telefon 0 (462) 325 09 88
      Telefon 0 (462) 325 09 67 (4 hat)
      Faks 0 (462) 325 55 14 - 325 55 15

Trabzonspor TS Club Satış Mağazası
      Telefon 0 (462) 326 20 77
      Faks 0 (462) 326 67 97

Trabzonspor Sadri Şener Halkla İlişkiler ve Sosyal Tesisleri
      Telefon 0 (462) 326 67 96 - 326 56 05
      Faks 0 (462) 326 60 87

Trabzonspor Hüseyin Avni AKER Stadyumu
      Telefon 0 (462) 230 06 36
      Faks 0 (462) 230 06 36
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Tolga gidiyor mu?

17 Eylül 2008 15:04
        Fenerbahçe,Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga'nın peşine düştü.

Tolga gidiyor mu?
        Sarı-lacivertliler, görüştükleri Tolga Zengin'i devre arasında bonservisiyle de olsa bordo-mavili yönetimden isteyecekler.

TEHLİKE YAŞAMAMAK İÇİN
        Fotomaç Gazetisi'nin haberine göre: F.Bahçe'nin Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin'in peşinde olduğu öğrenildi.

Volkan'ın Hacettepe maçındaki disiplinsiz davranışı nedeniyle kırmızı kart görmesine kızan yönetimin, kaleyi koruyacak ikinci isim Volkan Babacan'ın da tecrübesizliği nedeniyle ileride daha büyük tehlikeler yaşamamak adına şimdiden önlem almak için harekete geçtiği belirtildi.

SÖZLEŞME YENİLEME!...
        İspanya'nın Huelva takımının da istediği başarılı kalecinin önümüzdeki yıl bordomavili takımla sözleşmesi sona eriyor. Tolga ile şimdiden görüşen F.Bahçe yönetimi, devre arasında Trabzonsporlu yöneticiler ile temasa geçmeyi planlıyor. Sarı-lacivertliler, sözleşme yenilememesi için baskı yaptıkları Tolga'yı bonservisi ile de olsa bordo-mavililerden isteyecekler

kaynak : spor 61
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Ömer için kapımız çalınmadı

Trabzon Başkanı Sadri Şener, Sivasspor ile idmana çıkan Ömer Rıza için de kendilerine bir teklifin gelmediğini söyledi. Şener, "Bu futbolcu Sivasspor'la anlaşmış olabilir. Ancak bonservisi hâlâ bizde. Bu konuda bizimle bir görüşme yapılmadı" dedi.

fotomaç
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yattara Türk vatandaşı oluyor

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara Türk vatandaşı oluyor.

Daha önce 403 Sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun 6 ve 7. maddelerine göre Türk vatandaşlığına alınmak için başvuruda bulunan İbrahim Yattara, Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal başkanlığında oluşturulan Vatandaşlık Başvuru İnceleme Komisyonu'na çağrıldı. Sabah saatlerinde Trabzon Valiliği'ne gelen Yattara, komisyonda kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. İlgili kurumların temsilcilerinin hazır bulunduğu komisyonda Yattara'ya Türkçe konuşup konuşamadığı, ne iş yaptığı, geçimini nasıl sağladığı gibi sorular yöneltildi. Vatandaşlık Başvuru İnceleme Komisyonu'nda durumu görüşülen Yattara hakkındaki Vatandaşlık Talep Dosyası komisyonun görüşüyle birlikte İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Türk Vatandaşlığı'nı Kazanma Dairesi Başkanlığı'na gönderilecek. Yattara hakkındaki vatandaşlık talep dosyası İçişleri Bakanlığı tarafından uygun görülürse, durumu nüfus kütüklerine tescil edilen Yattara, Türk vatandaşlığı hakkını kazanacak.

Öte yandan her gittiği yerde Bordo-mavili taraftarların ilgisi ile karşılaşan İbrahim Yattara, Valilik personeli tarafından da yoğun ilgi gördü. Valilik personeli İbrahim Yattara ile bol bol resim çektirirken, Gineli yıldızın sakatlığı nedeniyle sol ayak bileğinin özel bandajla sargılı olduğu gözlendi. Yattara, kendisini takip eden basın mensupları ile de şakalaştı.

kaynak:mynet
            Yeterki ONUR'suz
            olmasın
            aŞk
            !

Yorum

• Yattara içini döktü

18 Eylül 2008 / 13:30

Trabzonspor-Beşiktaş maçında son anda kadroda olmayan Yattara medyaya sitem etti.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Beşiktaş maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ancak parasını alamadığı için maça çıkmadığı iddia edilen Trabzonspor'un Gineli yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, hakkında çıkan haberler nedeniyle çok üzgün olduğunu ve maç sonrası sabaha kadar uyumadığını söyledi.

Vatandaşlık işlemleri nedeniyle Trabzon Valiliği'ne gelen Yattara, burada sakatlığı nedeniyle bandajlı bileğini basın mensuplarına gösterdi. Tüm ısrarlara rağmen kameralara konuşmayan Yattara, içini döktü. Trabzonspor'a 150 bin dolara geldiğini ve 3 sezon bu paraya forma giydiğini kaydeden Yattara, "Bir gün olsun 'benim param nerde neden paramı vermiyorsunuz. Bu paraya oynanır mı ?' diye kimseye bir şey söylemedim. 3 sene Trabzonspor'a bu şekilde hizmet ettim ve büyük fedakarlıklar yaptım.

6 sezondur da Trabzonspor formasını giyiyorum. Sezonun başlayalı daha 3 hafta oldu ve ben hemen gidip paramı isteyeceğim. Şimdi ne parası istenir. Böyle bir şey olur mu ? Benim hakkımda bu şekilde çıkan haberlere çok üzülüyorum. Ben burada hiç bir zaman parayı problem etmedim. Beşiktaş maçı sonrası sabahlara kadar gözüme uyku girmedi. Benim için 'parasını alamadığı için maça çıkmadı' dediler. İşte bandajlı ayağım. Bu maçta çok oynamak istedim çok çalıştım ama olmadı. Antrenmanları izleyenler görmüştür. Ağrılarım arttı ve maça çıkamadım. Ankaragücü maçında sakatlandığımı da tüm Türkiye ekranlarından gördü. Benden ne istiyorlar, anlamıyorum" dedi.

Yattara, Beşiktaş maçına sakat sakat çıkıp oynasa ve bu sakatlığının artması sonucu 3 veya 6 ay sahalardan uzak kalsa daha mı iyi olacağını sorarak, "Hocamla görüştüm ve durumumu risk etmedik ve beraberce bir karar aldık. İnsanlar bunun altında başka bir şey aramalarına bir anlam veremiyorum. Gazetelerde ve televizyonlarda yorumlar yapılıyor. Bunlara çok üzülüyorum. Bazı şeyleri bilmeden konuşmak ve onun üzerine yorum yapmak çok yanlış. Bana yapılan bu eleştiriler karşısında konuşmayı tercih etmeyeceğim.

Benim konuşacağım yer sahalar olacak. En güzel cevabı orada vereceğim" diye konuştu.
              Dün akşam yapılan idmanda ağrılarının artması nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktığını ve ayağına özel bir bandaj yapıldığını kaydeden Yattara, ağrılarının devam ettiğini ve Denizli'ye takımla birlikte gidip gitmeyeceğinin belli olmadığını ve bu akşam yapılacak son kontrolden sonra belli olacağını söyledi.

Yattara, Beşiktaş maçı öncesi gündeme gelen cip konusuna da değinerek "Cipi 10 gün önce kulüp bana tahsis etmişti. Ama maç günü niye bu spekülasyon oldu, niye konuşuldu ve gündeme getirildi anlamadım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: haber61 - IHA
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Kazım Kanat Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda bulunan Kanat'ın durumu çok ağır.
                Kazım Kanat'ın solunum cihazına bağlı olarak yaşadığı öğrenildi.
                Öte yandan Kazım Kanat'ın askerde bulunan oğlu da İstanbul'a çağırıldı.
                Kazım Kanat'ın zatürre nedeni ile hastaneye kaldırıldığı, rahatsızlığının daha önce tedavisini gördüğü kanserle ilgisi olmadığı belirtildi.

habertürk.com
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• 41.Yıl Piyangosu'na destek sürüyor
                  Kulübümüz tarafından satışa sunulan 41.Yıl Piyangosu biletlerine Petrolofisi bayilerinden destek geldi.

İstasyonlarından alışveriş yapacak müşterilerine dağıtmak üzere Örnek Petrol adına Mustafa Örnek 200, Kırali Petrol adına da yönetim kurulu üyemiz Kenan Sönmez 800 adet bilet alarak eşya piyangosuna destek verdiler.

Biletleri Genel Saymanımız Mahmut Aksu ile birlikte teslim eden Asbaşkanımız Hayretin Hacısalihoğlu, Örnek ve Sönmez'e katkılarından dolayı teşekkür ederken, bu tavurlarının örnek teşkil etmesi gerektiğinin altını çizdi.

18.09.2008 15:37:00
                  onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                  NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Isparta BMN Denizli Deplasmanına Gidiyor

Bizlerde Isparta BMN üyeleri olarak kendi aramızda bir organizasyon yapıyoruz Kendi arabamla çıkacağımız Deplasman yolculuğuna Ispartadan 19 Eylül 2008 Saat 16:00 da Yolculuğumuz başlıyor Belirlediğimiz Liste

1)ACAR08
                    2)Yıldıray61
                    3)Zafer Hoca +1

Bu ilk organizasyonumuz umarızki Antalya deplasmanınada Bir organizasyon yaaprız hep beraber Diğer illerdeki arkadaşlarla Ispartada buluşup birlikte gideriz.Denizlide İzmir BMN ve Kuşadası BMN ile buluşmak istiyoruz bana ulaşırsanız çok daha iyi olur hep birlikte maça gireriz...
                    Hayde Vira Bismillahhh
                    En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 17:19.
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Kazım Kanat yoğun bakımda
                      Sabah gazetesi spor yazarı Kazım Kanat, rahatsızlanınca acilen kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.
                      Kazım Kanat'ın solunum cihazına bağlı olarak yaşadığı öğrenildi. Öte yandan Kazım Kanat'ın askerde bulunan oğlu da İstanbul'a çağırıldı.

Kazım Kanat'ın zatürre nedeni ile hastaneye kaldırıldığı, rahatsızlığının daha önce tedavisini gördüğü kanserle ilgisi olmadığı belirtildi.

kaynak:haber7.com
                      Yeterki ONUR'suz
                      olmasın
                      aŞk
                      !

Yorum

• Galatasaray'a ağır para cezası !..

İŞTE MAÇIN OLAYLI ANLARI, TIKLAYIN İZLEYİN

PFDK'dan Galatasaray'a da ağır bir para cezası verildi !.. Kurul, Galatasaray-Antalyaspor maçında takım halinde sportmenliğe aykırı davnanışlar, taraftarların neden olduğu saha olayları ve küfürlü tezahüratlar ve merdiven boşluklarına oturulması nedeniyle toplam 90.000 YTL ceza verdi.

Galatasaray'a takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 20.000 YTL, Galatasaray taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10.000 YTL, yine taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 45.000 YTL, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı da 10.000 YTL ceza verildi.Ayrıca Galatasaray'ın basılan ve satılmayan bilet listesinin temsilciye verilmemesinden dolayı da 5.000 YTL ceza verildi.

ANTALYASPOR'A DA CEZA YAĞDI
                        Bu arada aynı maçta sportmenliğe aykırı davranışlarda bulunan Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç'a 2 maç ceza verildi. Bu 2 maçtan 1'i kırmızı karttan dolayı otomatikman, 1'i ise ek olarak verildi. Bu arada Antalyaspor'a da takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 32.000 YTL para cezası verildi.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Fırtına zirve istiyor!

Lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, Beşiktaş maçında bıraktığı puanları Denizli'de telafi ederek zirveye yerleşmek istiyor.
                          Turkcell Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Denizlispor kendi sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 21:00'de başlayacak mücadeleyi hakem Özgüç Türkalp yönetecek. 23. haftanın en önemli maçında Beşiktaş ile evinde berabere kalan Trabzonspor, Denizlispor'u devirerek Turkcell Süper Lig'de liderliği ele geçirmek istiyor. Denizlispor'un amacı da Karadeniz ekibinden farksız, horozlarınm tek hedefi evlerindeki maçtan üç puanla ayrılmak.
                          Trabzonspor'da sakatlığı devam eden Yattara kafilede yer almadı ve bu önemli maçta forma giymeyecek.
                          STAT: Denizli Atatürk Stadı
                          SAAT: 21:00

Denizlispor'un muhtemel 11'İ:
                          Cenk, İsmail Olgun, Roman, Couto, Çağlar, İzzet, Tomas, Braga, Fatih Yiğen, Murat Karakoç, Roberts.
                          Trabzonspor'un muhtemel 11'İ:
                          Tolga, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Isaac (Serkan), Selçuk, Hüseyin, Colman, Umut, Gökhan.
                          -DENİZLİSPOR VE TRABZONSPOR 35. KEZ-
                          Turkcell Süper Lig'de 4. hafta açılış maçında Denizlispor ile Trabzonspor 35. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 34 maçta Trabzonspor'un rakibine göre önemli bir üstünlüğü bulunuyor.
                          Trabzonspor ile Denizlispor arasında bugüne kadar oynanan 34 maçta bordo-mavili takım 22 galibiyet elde ederken, yeşil-siyahlı ekip ise 5 galibiyet elde edebildi, 7 karşılaşmada ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadılar. Trabzonspor'un attığı 53 gole, Denizlispor 22 golle cevap verdi.
                          -DENİZLİ'DE DE TRABZONSPOR ÜSTÜN-
                          İki takım arasında Denizli'de oynanan 17 maçta Trabzonspor 8 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 de beraberlik elde etti. Bordo-mavili takım attığı 21 gole karşılık kalesinde ise 18 gol gördü. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan iki maçta Denizlispor kendi sahasındaki maçı 2-0 kazanırken, Trabzonspor da evinde oynadığı maçı aynı skor ile kazandı. 2006-2007 sezonunda Denizli'de oynanan ve Trabzonspor'un 4-3 galibiyetiyle sonuçlanan maç iki takım arasındaki en gollü karşılaşma olmuştu.
                          Ligin ilk 3. haftasını geride bırakan iki takımdan Trabzonspor 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 7 puan topladı. Denizlispor ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 de beraberlik elde etti ve 4 puan topladı.

Habertürk
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzon'da Yattara tepkisi

Trabzonspor'da hafta içi yapılan antrenmanların bazılarına katılan Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın Denizli maçı kadrosuna alınmaması tepki çekti.
                            Yattara'nın her yaptığı olay olmaya devam ediyor. Ankaragücü maçında sakatlanmasının ardından lige verilen 15 günlük arada Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanan ancak bu maça yetiştirilemeyen Yattara'nın, Denizli maçına da yetişmemesi, 'Yattara'nın ciddi bir sakatlığı var ve bu saklanıyor' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Trabzonspor Sağlık Kurulu'nun da bu konuda net bir açıklama yapmaması futbolcunun sakatlığı hakkındaki şüpheleri artırdı. İdmanlarda neşeli gözüken ve koşularda herhangi bir zorlanma hissetmediği gözlenen Gineli futbolcunun özellikle hızlı dönüşlerde sıkıntı çektiği belirtildi. Trabzonspor Sağlık Kurulu, Yattara'yı bir hafta sonra oynanacak olan Antalyaspor maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor.
                            Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalhoğlu ise Yattara hakkında birçok spekülasyonun ortaya atıldığını belirterek, "Şunu herkes bilmeli ki, kimse Trabzonspor'un önüne geçemez. Futbolcunun kendi isteğiyle oynayıp, oynamama gibi bir durumu söz konusu olamaz. Şu anda Yattara'nın sakatlığı devam ediyor ve iyileştiği zaman takıma katkısı üst düzeyde olacaktır. Oynamamasının altında sakatlıktan başka bir şeyler aramak art niyete girer. Bizde buna asla izin vermeyiz" diye konuştu.
                            TRABZONSPOR MADDİ ARAYIŞTA
                            Trabzonspor yönetim kurulu, borsaya olan temliklerin kaldırılması için maddi arayış içerisine girdi. Stadın isim hakkı için Türk Telekom ile görüşmelerini sürdüren bordo - mavililer, Mehmet Ali Yılmaz tesislerini Devlet Hava Meydanları'na devrederek buradan yüksek bir gelir elde etmeyi planlıyor. Mevcut havalimanına ek olarak yapılacak olan ikinci pist için tesisleri Devlet Hava Meydanları'na satarak, borsaya olan temlikleri kaldırmak isteyen yönetim, buradan gelecek parayla yeni tesis yapmayı da planlıyor.

19.09.2008
                            Kaynak : DHA
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• PAF takımımız berabere kaldı
                              PAF takımımız Denizlispor ile deplasmanda oynadığı müsabakadan golsüz eşitlikle ayrıldı.
                              Takımımız sahada; Zeki, Mustafa Akbaş, Yasin, Ferhat, Mehmet, Zeki (Dk. 60 Gökhan), Miraç, Utku, Feyyaz (Dk. 70 Barış), Göksu (Dk. 82 Hami) ve Mustafa Özdemir onbiriyle mücadele etti.

kaynak: trabzonspor.org.tr
                              BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• "Zor oldu ama kazandık"

Trabzonspor Turkcell Süper Lig'de 4.hafta açılış maçında Denizlispor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarırken, takımını galibiyete taşıyan golü atan Gökhan Ünal maçtan sonra şu görüşlerde bulundu:
                                "Bugün kazandığımız için mutluyum. Böylesine kapalı savunmalara karşı zaman zaman zorlanmamıza rağmen ikinci yarıda attığımız golle rahatladık. Golden sonra rakibimiz daha fazla risk almaya başladı. Bu da bizim için avantaja dönüştü. İlk yarıya nazaran daha çok pozisyona girmemize rağmen bir türlü ikinci golü bulamadık ama sonuçta maçı kazanmasını bildik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Bu akşamki performansımı beğenmedim ama gol attığım için şanslıyım" dedi.

19.09.2008
                                Kaynak : Sporx.com

Yorum

Yükleniyor...
                                X