Stad efsane
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kasımpaşa maçında gollerden sonra marş çalma ve anons olmadı mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa maçında gollerden sonra marş çalma ve anons olmadı mı?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak zalis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmem çalınmıştır herhalde. Anonsları bile duyamaz hale geldik. Ses sistemi rezalet halde. Kulübe ulaştırma şansımız yok mu bu durumu?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu sanki niyetleri var da dolmuşçu minibüsçü izin vermiyorNefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrasnodar stadının çevre düzenlemesi, aynı bizimki
Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrasnodar stadının çevre düzenlemesi, aynı bizimki
30-40 bin nüfuslu şehirlerde bile 10-15 tane var bu marketlerden.
Adam bunu kendi yaptırdı.
Rusya federasyonu yapmadı.
Insaatina alüminyum profiller sattığımız için iyi biliyorum inşaat sürecini.
Hicbir masraftan kaçmadilar.
Dünyanın en lüks stadı bu!
Oligark olursa sahibin olur. Ya da arap milyarder.
Başka türlü devlet eli ile olacak iş değil.
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiyet olsa ne yazar. Para yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbuk subuk dünya kadar işe hak etmediği ödenekler ayrıldı yıllardır. Bir şehrin gerçek ihtiyacı ise halı altına süprüldü durdu.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Bu yaz Trabzon'a gittim uzun bir aradan sonra. Stadı gezmek istedim fakat izin verilmedi. Aklıma Barcelona'nın Campneu için yaptığı paralı giriş uygulaması geldi. Biliyoruz ki Trabzonspor, Trabzon şehrinden daha çok şehir dışında taraftarı olan bir kulüp. Stadı gezip görmek isteyen taraflı tarafsız birçok insan var. Müzeyi de stada taşıyıp hem müze hem stadı görmek paralı olsa kulüp için bir gelir kaynağı olmaz mı? Bu fikir geliştirilebilir de.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yaz Trabzon'a gittim uzun bir aradan sonra. Stadı gezmek istedim fakat izin verilmedi. Aklıma Barcelona'nın Campneu için yaptığı paralı giriş uygulaması geldi. Biliyoruz ki Trabzonspor, Trabzon şehrinden daha çok şehir dışında taraftarı olan bir kulüp. Stadı gezip görmek isteyen taraflı tarafsız birçok insan var. Müzeyi de stada taşıyıp hem müze hem stadı görmek paralı olsa kulüp için bir gelir kaynağı olmaz mı? Bu fikir geliştirilebilir de.Stadyumda o kadar güvenliğe net bir şekilde boşa para ödeniyor bu güvenlik duracaksa gezi uygulaması getir parasını kazan bari..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı bırak çevresini ve özellikle güzel olan sahil kısmını maç günü harici gidip göremiyorsunuz..Stadyumda o kadar güvenliğe net bir şekilde boşa para ödeniyor bu güvenlik duracaksa gezi uygulaması getir parasını kazan bari..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum