Bugünkü ıslık performansımızı hiç unutmayacam. Yeni stadımızdaki tüm maçlara gittim böyle bişey görmedim. Kulaklarım patlayacaktı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu vip tribününe bi çözüm bulsunlar, niye tüm stad boş tribüne bakıyoruz arkadaş.
Her b..u elestiren.
Elini cebine atsinlar da böyle sorunumuz kalmasin.
Ancak her b..a konuşmayı biliyorlar...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO divan kurullarindaki dinazorlar var ya. Yaşlı, cepleri şişkin moruklar.
Her b..u elestiren.
Elini cebine atsinlar da böyle sorunumuz kalmasin.
Ancak her b..a konuşmayı biliyorlar...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. Mevzu da beleş kombineciler gelmediği için full görünen kuzey kale arkasının boş kalması.
Bu iki sorunu tartışmalıyız.
Yorum
-
stadı atmosferi çok beğendim, tribün liderlerini elemeye devam. maçın başında biraz süzdüler takımı ama o kadar olur. sıralamaya bakmadan gel statta maça konsantre ol, oyunun parçası olduğunu, her maçın yeni bir başlangıç olduğunu bil yeter. şarkı türküyle garip adetlerle grubunu öne çıkarmaya çalışma, maça katkı yap. gerçek taraftarlık budur. uzun vadede bu değişimi yaşarsak kurtuluruz kötü anılarımızdan. her maçı kazanamayacağız ama bir takım stadında farklı oynamalı ne olursa olsun. taraftarıyla bütün olmalı, bağların hiç kopmayacağını bilmeli rakipler.
san mames a.bilbao'dan daha çok korkutuyor rakipleri. avni aker de öyleymiş zamanında. kadıköy'de fenerbahçe her derbide dün oynadığımız gibi yüksek eforla, tereddütsüz oynayarak derbileri kazanıyor. bu gelenekleri bozmamak lazım.
Yorum
-
Geçen sordum ama cevap gelmemişti, stadyumun yanındaki antreman sahalarından birini bozup park alanı mı yapmışlar? Öyleyse çok yazık!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
[MENTION=2760]Travelair[/MENTION]
maç günü yunus emre sel'in paylaşımı.
maç saatine kadar telleri yıkmadılarsa öyle bir şey görünmüyor. kimden duydunuz ki.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Travelair
maç günü yunus emre sel'in paylaşımı.
maç saatine kadar telleri yıkmadılarsa öyle bir şey görünmüyor. kimden duydunuz ki.En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.11.2017, 11:20.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler. Yanılmıyorsam 5 tane antrenman sahamızın olması lazım. (Edit: 2 suni, 5 doğal çim deniyor) Orda 4 çim gözüküyor, diğeri de o toprak olan diye biliyorum. Maça saatler kala Aspor yayınından o toprak sahanın park alanı olarak kullanıldığını gördüm, o yüzden soruyorum
4 cim, 3 suni cim saha var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoprak olan saha degil, spor salonun ilk planlandigi alan o
4 cim, 3 suni cim saha varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet haklısın ama sonra o plandan çıktı diye biliyorum. Bir daha baktım, 1,5 saha kadar bir alanmış. Bu park işi yine de hoşuma gitmedi, arabayı özendirmesinler, raylı sistemi getirsinler, o zamana kadar da toplu taşıma. O alanlar değerli, hepsi bize lazım
Türkiyede tt arenadan sonra en büyük park alani olan stadyum 1500 araclik alanlan ama en kötü macta 6000 bin arac sayilmis
tesislerin yol kenari olmasa her tarafindan tasacak akyazi
toplu tasitiyle maca gelen yok sayilir, rayli sisteminde diye agustosda ihalesi yapilacakti, halen ses soluk yok
o salonun oldugu bölgeye avm planlaniyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İşte ihtiyaç var diye toplu taşımayı arttırmaz, sürekli park alanı yaparsan bir manada araba kullanımını özendiriyorsun demektirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum