İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıyaka ve Göztepe'ye iki yeni stadyum yapılıyor ama bunların ikisi de kapasite olarak uygun değil. Üçüncü bir stadyum yapmak ya da Atatürk Stadyumu'nda düzeltme yapmak makul bir seçenek olmuyor. Bir şehirde üç yeni stadyum yapılması gerçekten de çok ama çok maliyetli olur. Hele hele kentin iki büyük takımı için iki ayrı stadyum inşa edilirken.
Bunun yanında o stadın parasını rahatlıkla çıkarabileceğin bir şehir orası. Yani İzmir'e yaptığın stadın maliyetini çıkarırsın. Otel, konaklama, ulaşım herşey müsait. Herşeyden önce turizm merkezi. Kara yoluyla, hava yoluyla deniz yoluyla istediğin kadar Avrupa'lı ağırlayabilirsin.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 20:58.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma güzel kardeşim. İzmir'e gelince mi maliyet akıllarına geliyor. Sadece merkez nüfusu 2,8 milyonluk bir şehir orası. Ankara'dan daha mı az hak ediyor 40,000+ stadı.
Bunun yanında o stadın parasını rahatlıkla çıkarabileceğin bir şehir orası. Yani İzmir'e yaptığın stadın maliyetini çıkarırsın. Otel, konaklama, ulaşım herşey müsait. Herşeyden önce turizm merkezi. Kara yoluyla, hava yoluyla deniz yoluyla istediğin kadar Avrupa'lı ağırlayabilirsin.
Organizasyondan sonra boş kalacak bir stadyum yapmak mantıklı değil.
Yorum
-
Murat kardeşim.
Zaten devletten istenen şey Göztepe için 40.000+ stadyumdu. Bu stadyumda grup maçları da oynanabilirdi sonrasında milli maçlar da.
Ksk için ise 20.000 civarı istendi.
Göztepe'ye 20,000 kararı verildi Ksk'ye ise 15,000..
Ki bu şehirde Altay ve Altınordu da var. İzmirspor'u da saymak lazım. Yani 2 takımdan ibaret değil İzmir.
Bunlar olmadı çünkü sebebini yukarıda yazdım. Bu şehre karşı düşünceleri malum. Devlet Atatürk stadının arazisini dahi satsa bu yeni stadyumların masrafını rahatlıkla çıkartır. Hatta fazlası da cebe kalır. Kasasından para çıkmaz. Çünkü olimpiyat stadı şu an İzmir'in en değerli yeri YKM denilen yeni şehir merkezinde.
Mantıklı düşününce de, bu tip turnuvalarda kafadan yazacağın ilk 3 şehirden biridir İzmir. Çünkü harcadığın paranın fazlasını çıkartabileceğin potansiyele sahip. Antep'e gelen adam maçını izler, yemeğe para harcar. Başkada cebinden ne dolar alabilirsin ne de euro. Ege ve Akdeniz'de ise para basarsın. Uçaklada gelir, arabasıyla da gelir ve hatta lüks yatı ile dahi o sahillere gelip para harcatırsın.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 23:01.
Yorum
-
Ya o takimlarin ne kadar seyirci çektigi belli, Karsiyaka ve Göztepe 30bine oynar, olmadi 20bine... ikisine 30'ar binlik stad yapmak çok mu zor ??
Ben Izmir'i atlamisim ama gerçekten saçma yâni, bir kaç sey okumustum yok efendim izin yok yok efendim yer skintisi yer yok bilmem ne hep hikâye yaa... yârin Izmir belediyesi akpye geçsin ertesi gün 50binlik büyük yeni Izmir stadyumu projesi çikar...
He ben burada Izmir'in mevcut chp belediyesini falan savunmuyorum ha, yanlis anlasilmasin, bilmem etmem, ama gidenler berbat diyor o ayri...
Akhisar'a yapilan stad kadar stad yapiyorlar Göztepe'ye falan, ayiptir, dalga geçmektir bu
Ayrica, Atatürk stadi yenilense olmaz mi k yaa,, bence biraz onarilsa gâyet güzel stad... tam Avrupa ligi finali oynamalik... mevcut hâliyle degil tabiEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 22:53.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
65. siradayiz
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
65. siradayizİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Akyazı'da stadın yanındaki antreman sahalarından biri iptal edilip otopark alanı olarak mı kullanılıyor, yoksa ben mi yanılıyorum?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
cok kez yazdim
sampiyon olacaksak 25bin asagi inmemeli tribün
25 binden itibaren bu stadyum bariz rakibi etkiliyor ve eziyor..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum