Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim stadın önündeki 3 yuvarlak yapı sanırım atıl durumda ne yapacaklarına karar veremediler güneşli havalarda gölgelik oldu
    Orayı yıkıp açık alan olarak bize bıraksınlar
    büfe olacaklar

seneye anca acilir, platformlan

üst kullanim hakki verilmedikce böyle yarim yamalak devam ederiz

----------------------------

akhisarda son durum

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad hakkında zaman zaman çıkan söylentilerin havada kalması çok can sıkıcı. Bu söylentilere cevap verecek bir yetkili yok mudur, kamuoyunun aklı bulandırılıyor? Biri der kazıklar yeterli derinliğe çakılmadı, biri der çatının vidaları eksik, bağlantıları iyi yapılmadı...
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bugun yayinlanan kap raporunda sg spor kompleksine odenen kiralama bedeli su ana kadar 25milyon tl olarak aciklandi..bu nasil bir paradir bu konuda aydinlatcak bilgisi olan kimse var mi forumda yanlis olmasin diye 2 kere okudum kiralama bedeli 25 milyon tl diyor..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Aha bu arkadas da yazmiz hem de 6 aylik bu nasil oluyor anlamadim ben..
          Serdar
          Serdar @TSerdarSx
          ·
          47d
          @TSerdarSx adlı kullanıcıya yanıt olarak
          Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin kiralanmasıyla alakalı 6 ay içerisinde 25 Milyon TL ödeme yapmıştır.

Yorum

• Bu da ne

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eğer mimari olarak esneme payı bırakılmamış ise bu olay fekalet bir şey. Ama bana kalırsa esneme payı gibi bir şeydir.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer mimari olarak esneme payı bırakılmamış ise bu olay fekalet bir şey. Ama bana kalırsa esneme payı gibi bir şeydir.
                Bu kadar esneme payı olur mu, sanmam. Meksika dalgası yapıyor çatı.

Varsayalım bu kadar esneme payı bırakılmış, ben o tribünde maç izlemem o rüzgar anında. Hiç güven vermiyor stad.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aha bu arkadas da yazmiz hem de 6 aylik bu nasil oluyor anlamadim ben..
                  Serdar
                  Serdar @TSerdarSx
                  ·
                  47d
                  @TSerdarSx adlı kullanıcıya yanıt olarak
                  Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin kiralanmasıyla alakalı 6 ay içerisinde 25 Milyon TL ödeme yapmıştır.
                  Bu tabloya göre stadyum yedi senede parasını çıkarıyor. Maçlardan elde edilen hasılat ancak kirayı karşılıyor bu tabloya göre.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu tabloya göre stadyum yedi senede parasını çıkarıyor. Maçlardan elde edilen hasılat ancak kirayı karşılıyor bu tabloya göre.
                    Bizim kadar kira veren klup yoktur turkiyede boyle birsey varsa ve sacmaligin daniskasidir biz miyiz bir enayi..

Yorum

O şekilde esneme payı olmaz,beşik gibi sallanıyor stadın çatısı.Çelik konstrüksiyon mu tam olarak göremedim ama en fazla %1-2 olmalı esneme payı.Bu stadın çatısı eğer her kuvvetli rüzgarda bu şekilde oluyorsa 1 seneye o çatı çöker çünkü montaj yerleri bu kadar esnemeye dayanmaz günden güne açılma yapar.İnşallah bizim stadın çatısı bu şekilde değildir.

Yorum

Bu tarz olaylar genellikle asma köprülerde olur fakat çatı için ilk defa görüyorum. Buna kışın rüzgar yükü + kar yükü gibi bir birleşim olursa vahim sonuçları olabilir.
                        Bu kadar esneme hiç normal görünmüyor. Tacoma köprüsü misali rezonansla yıkılabilir.

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O şekilde esneme payı olmaz,beşik gibi sallanıyor stadın çatısı.Çelik konstrüksiyon mu tam olarak göremedim ama en fazla %1-2 olmalı esneme payı.Bu stadın çatısı eğer her kuvvetli rüzgarda bu şekilde oluyorsa 1 seneye o çatı çöker çünkü montaj yerleri bu kadar esnemeye dayanmaz günden güne açılma yapar.İnşallah bizim stadın çatısı bu şekilde değildir.

Bizimkisi çok farklı bu bjknin çatı modeline daha çok benziyor.
                        En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 07.10.2017, 18:09.
                        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk defa Akhisar karşılaşmasında tribünde olacağım da giden arkadaşlardan yorumlar alabilir miyim ? Vip Silver veya Vip Gold verilen paraya değiyor mu? En güzel maç nerden izlenir ?

Yorum

• İlk olarak Burak Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk defa Akhisar karşılaşmasında tribünde olacağım da giden arkadaşlardan yorumlar alabilir miyim ? Vip Silver veya Vip Gold verilen paraya değiyor mu? En güzel maç nerden izlenir ?
                            Değer. Açısı müthiş.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Değer. Açısı müthiş.
                              Teşekkürler Gold tarafından aldım bakalım.

Yorum

• adamlar yeni stat yapıyor 2 senedir mağlubiyet yüzü görmüyorlar ligde kendi evinde,

biz yeni stat yapıyoruz her maç farkla, 3-0 dan maç vererek yeniliyoruz nasıl ama?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X