Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buraya dolmuşla ya da otobüsle nasıl gidebiliriz ?

Nereden binmemiz lazım

Tapatalk kullanarak gönderildi
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Gençlerbirliği maçı sonrası yaşanan anlar...

https://youtu.be/DsancJhtSJo

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gençlerbirliği maçı sonrası yaşanan anlar...

Her tribüne baska bir oyuncu üclü cektirmis ne güzel takimiz be :-)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bugün tribunlerde 6 tane taraftar gurubu vardı.
          TG
          Vira
          Çılgınlar
          Vakfıkebirliler
          Genç Trabzonsporlular
          Farozlular

Hepsi de kendince kalabalık sayılırlardı. Ama birlik namına en ufak bir şey yoktu.
          Herkes birbirinden bağımsız bir şeyler yapmaya çalıştı.
          Karman çorman sesten başka bir şey yoktu...
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şu vipe bir çözüm bulunmalı artık, bir tribün bomboş resmen..

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gençlerbirliği maçı sonrası yaşanan anlar...

Bu videodan vip tribününün ne kadar kötü göründüğü daha çok belli oluyor bi çözüm bulunmalı oraya.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• maç sonu 3 farklı tribüne 3 farklı futbolcumuzun üçlü çektirmesi çok güzel olmuş. takım ici arkadaşlık bence üst seviyelerde. bunu sağlayanlardan biri de net olarak Olcay bence. geldiğinden beri takımı gerçekten çok sahiplendi.
                McLas was Here

Yorum

• AYIPTIR YAZIKTIR GÜNAHTIR
                  şu görüntünün izahı yok, Yönetim göreve!
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Araç girişlerine aşılanların ne olduğuna dair bilgisi olan var mı?
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Stadyumun çooook eksiği var, özellikle stadyum çevresinin. Yazmakla bitmez... , bugünkü facia stadyum çevresindeki yeşil alanların sulama fıskiyeleri açık bırakılmış maç çıkışı herkes ıslanmak zorunda kaldı + araçların üzerine fıskiye su fışkırtıyor, camı veya sunroof u açıp bırakıp gitsen maça döndüğünde aracın içi sırılsıklam olurdu.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doluluk oranini asagi ceken en buyuk etken vipde ki fiyatlarin trabzon icin abartili olmasi bu fiyatlarla vipin doluluk orani en fazla yuzde 50 olur o da derby maclarda..istanbul takimlariyla ayni fiyatdan vip bileti satamazsin trabzon gibi bir sehirde siradan maclarda satarsanda alici bulamazsin..yonetimin buna bir cozum bulmasi lazim..butun stad dolu olsada ekranin gorunmeyen tarafi yani protokol ve vipin oldugu tribunler bos oluyor cok cirkin bir goruntu teskil ediyor ambiyansin da alip goturuyor..2 liraya bilet satip bos birakcagima orayi 1 liradan satar doldururum mantikli olan bu..
                        kulüp vip tribünü bilet politikasını acil değiştirmeli. birçok kez kulübe konu hakkında mesaj attım fakat toplu hareket etmek daha etkili olur

serdar sağlam

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kulüp vip tribünü bilet politikasını acil değiştirmeli. birçok kez kulübe konu hakkında mesaj attım fakat toplu hareket etmek daha etkili olur

serdar sağlam
                          Son mac yine kel aynak gibi siritti orasi duzelecegide yok bu gidisle..ben de klube ilettim bakalim donus olacak mi daha fazla reaksiyon gosterilirse gereken yapilir yonetim kayitsiz kalmaz diye dusunuyorum bizim gordugumuzu onlarda goruyorlardir heralde..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• vip tarafinin mâvisi o kadar mâvi ki, hattâ turkuaz, tam rezillik yaa ayni manchester city... güzel renk ama bize göre degil... 100% bordo olsa bile daha iyi, bosluklar o kadar göze batmaz... ya da bordo mâvi ama esit sekilde olacak ve öyle açik olmayacak oyu olacak.... yoksa o tarafta 20% bosluk olsa da bombos gözükür çok göze batar... koltuklari ne yaparlar degistirirler mi boyatirlar mi ne fuski yaparlar bilmem ama oraya el atmak gerek
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• kombıne almak ıcın neyı beklıyor bu mıllet. bu mac sonrası dedım heraldı artıyodur dıye yıne yok. resmen rezillik
                              ....

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kombıne almak ıcın neyı beklıyor bu mıllet. bu mac sonrası dedım heraldı artıyodur dıye yıne yok. resmen rezillik
                                Bilmediğimden soruyorum; kombine almak için TC vatandaşı olmak gerekli mi?

Futbol basit oyundur. Zor olan futbolu basit oynamaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X