İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu kompleksin ismi dun ki aciklamalarin ardindan hala senol gunes kalacaksa bu trabzon sehrinin utancidir ayibidir..stadimizin icinde bulundugu mac oynadigimizin mabedimizin ismi en guzel renkler siyah beyazdir diyen bir ikiyuzluge ait artik..2000 yilindan once olsa 1 gun bile o stad ismi kalmazdi..dayatmayla koyulan bir isim acilisinda yuhalanan ismi verilen zat ve son 2 yilda yaptigi mide bulandirici aciklamalar ruhunu siyasete satmis biat kulturunu dibine kadar yasayan bir sehir..2011 yilindan sonra şike patlak verdiginde 7 yasindan bu yana kesintisiz trubunlerde olan 12 yasindan itibaren deplasmanlara gitmeye baslayan her yil istanbulda olmama ragmen deplasman dahil en az 15 maca giden ben adalet saglanip kupa gelene kadar passolig kalkana kadar maclara gitmeme karari almistim simdi stadimizin ismi degisene kadar bu utanc bitene kadar 2011 davasi lehimize sonuclansa passolig kalksa dahi tek bir maca gitmeme karari aldim o kadar nefret ettirdiniz soguttunuz beni ve daha nicelerini mac izleme keyfinden emegi gecen herkese tesekkurler..
trabzon sehrini futboldan sogutmak baska klupleri sehire sokmak icin resmen proje yurutuluyor senelerdir siyaset tarafindan cunku bizle şike yapmadiklari mac kalmadigi halde basa edemiyorlar her 3 5 senede bir baslarina bela oluyoruz duzene yuruyen siateme comak sokuyoruz..zamaninda gs sehire sokulmaya sempati olusturulmaya calisti olmadi sirada kargalar var ve bunu yapmak icin artik buyuk oynuyorlar gunes bir projedir ve suana kadar da basarili olmustur artik oyuna gelmeyelim uyanalim acalim gozlerimizi..bmn olarak da guzel bir bildiri bekliyorum bu konu hakkinda her ne kadar yonetim kanadinin icinde senol sever senolsporlularin oldugu bilinse de bu bildiriyi yayinlayacak bu durumu ankete acacak yurekli insanlarin oldugunu da biliyorum..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 07.07.2017, 12:24.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Stadın ismi ŞG değil arkadaşlar
Bu ayrıntıyı atlamayalım
Komple kompleks ismi ŞG
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın ismi ŞG değil arkadaşlar
Bu ayrıntıyı atlamayalım
Komple kompleks ismi ŞG1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kompleksin ismi dun ki aciklamalarin ardindan hala senol gunes kalacaksa bu trabzon sehrinin utancidir ayibidir..stadimizin icinde bulundugu mac oynadigimizin mabedimizin ismi en guzel renkler siyah beyazdir diyen bir ikiyuzluge ait artik..2000 yilindan once olsa 1 gun bile o stad ismi kalmazdi..dayatmayla koyulan bir isim acilisinda yuhalanan ismi verilen zat ve son 2 yilda yaptigi mide bulandirici aciklamalar ruhunu siyasete satmis biat kulturunu dibine kadar yasayan bir sehir..2011 yilindan sonra şike patlak verdiginde 7 yasindan bu yana kesintisiz trubunlerde olan 12 yasindan itibaren deplasmanlara gitmeye baslayan her yil istanbulda olmama ragmen deplasman dahil en az 15 maca giden ben adalet saglanip kupa gelene kadar passolig kalkana kadar maclara gitmeme karari almistim simdi stadimizin ismi degisene kadar bu utanc bitene kadar 2011 davasi lehimize sonuclansa passolig kalksa dahi tek bir maca gitmeme karari aldim o kadar nefret ettirdiniz soguttunuz beni ve daha nicelerini mac izleme keyfinden emegi gecen herkese tesekkurler..
trabzon sehrini futboldan sogutmak baska klupleri sehire sokmak icin resmen proje yurutuluyor senelerdir siyaset tarafindan cunku bizle şike yapmadiklari mac kalmadigi halde basa edemiyorlar her 3 5 senede bir baslarina bela oluyoruz duzene yuruyen siateme comak sokuyoruz..zamaninda gs sehire sokulmaya sempati olusturulmaya calisti olmadi sirada kargalar var ve bunu yapmak icin artik buyuk oynuyorlar gunes bir projedir ve suana kadar da basarili olmustur artik oyuna gelmeyelim uyanalim acalim gozlerimizi..bmn olarak da guzel bir bildiri bekliyorum bu konu hakkinda her ne kadar yonetim kanadinin icinde senol sever senolsporlularin oldugu bilinse de bu bildiriyi yayinlayacak bu durumu ankete acacak yurekli insanlarin oldugunu da biliyorum..
Şu milletin pasolig ile olan problemini bir türlü çözemedim.
Nedir sıkıntınız bi açıklarsanız sevinirim.Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu milletin pasolig ile olan problemini bir türlü çözemedim.
Nedir sıkıntınız bi açıklarsanız sevinirim.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
senol gunes en sonunda yavas yavas dokulmeye basladi.sen efsane olacaksin akyaziya ismini verecekler neredeyse herkesten saygi goreceksin ama sen kalkip dalga gecer gibi en guzel renk siyah beyaz diyeceksin.eee simdi bu ne allah askina?trabzonspor camiasiyla dalga gecmek degil midir?biz ne ara boyle ezik olduk altta kaldik..suratimiza tukuren adami en tepede tutmak nedir?senol gunes son aciklamasiyla artik haddini fazlasiyla asti.bu komplekse onun adini vermekle buyuk bir hata yapildi simdi onun adini oradan sokmemekle daha buyuk bir hata yapiliyor..girdigi kabin seklini alan bir adamdan trabzonspor'a efsane olmaz..bu yanlistan bir an once donulmeli..
Yorum
-
Kıskaç böyle olur; birisi efsane ilan eder, diğeri komplekse adını verir, öteki de siyah beyaz der. Yani hesapta ikisi de arkadaşındır ama biri kavga etmeyin diye kollarını tutar, diğeri yumruğu savururTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu milletin pasolig ile olan problemini bir türlü çözemedim.
Nedir sıkıntınız bi açıklarsanız sevinirim.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoca yazidan ala ala bunu mu aldin..yine de soylim passoligin getirilis amaci neydi kisilere ceza verilmesi cezalarin bireysele indirilmesi taskinlik yapanlarin futboldan uzaklastirilmasi degilmiydi bu mu yapiliyor yoksa 3 5 kisi koca trubunde bagirdiginda komple ceza mi veriliyor trubune ne anladik biz bu isden.. amacina uygun yapilmadikdan sonra birilerinin damadinin bankasina zengin etmek icin gidip para verip de duzenin degirmenine su tasimam ben tasiyana da mani olmam..
ancak toplu yapılan taşkınlıkların toplu olarak cezalandırılması tabi ki haktır.
benim bildiğim pasolig sıra bekletmez vakit kaybetirmez ve kara borsa oluşumunu engeller.
ayrıca olayı damat, zenginlik, usulsüzlük, kayırma gibi konulara nasıl bağladınız hayret ediyorum.
Sonuçta ben şu satırları yazarken dünya üzerinde binlerce farklı aileden bir damadı yada evladı her saniye zengin ediyorum.
Günlük hayatta kullandığımız her ürün, hizmet, mal, sistem veya servis birileri tarafından yapıldığı için illaki birilerinin damadına, evladına, babasına para kazandırılması normalOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaşkınlık yapan kişiler belirlenip cezaları veriliyor.
ancak toplu yapılan taşkınlıkların toplu olarak cezalandırılması tabi ki haktır.
benim bildiğim pasolig sıra bekletmez vakit kaybetirmez ve kara borsa oluşumunu engeller.
ayrıca olayı damat, zenginlik, usulsüzlük, kayırma gibi konulara nasıl bağladınız hayret ediyorum.
Sonuçta ben şu satırları yazarken dünya üzerinde binlerce farklı aileden bir damadı yada evladı her saniye zengin ediyorum.
Günlük hayatta kullandığımız her ürün, hizmet, mal, sistem veya servis birileri tarafından yapıldığı için illaki birilerinin damadına, evladına, babasına para kazandırılması normal
Tribünden 10 kişi küfür ediyor sen 3 bin kişiye tribüne giremezsin diyorsun..... Yani bir parmağında çıban çıktı diye kolu kesip atıyorsun
Bu muydu sistemin amacı ?
Saatlerce Sıra da bekleniyor bilet almak için özellikle bilet aktarması yapmayanlar saatlerce gişelerde bekliyor...
karaborsada filan engellenmiş değil......
adam bedava aldırdığı kombineyi birilerine aktarmak için yüzlerce lira istiyor hala.....
Sadece karaborsa işi biraz daha teknolojik hale geldi....
Tribündekavga engellendimi peki tabiki hayır.. hala gruplar belirli yerlerde oturuyor hala kavgalar çıkıyor....
Pratikte hiç bir faydası olmadı taraftara sadece adını sanını duymadığımız bir bankanın 2 milyondan fazla müşterisi oldu bir anda.....
size şöyle söyliyeyim 2002 yılında 1,5 milyon müşterili advantage kart tam 75 milyon dolara satıldı. Şimdi en az bir kaç yüz milyon dolar eder en basit haliyle.....
200 milyon dolar desek bile 700 milyon tl marka değeri eder bu....
az bir rakam mı....
küçük ölçekli bankadan orta ölçekli bankaya ulaştı bahsi geçen marka....
bence bu konuda pek objektif değilsiniz yanlı düşünüyorsunuz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum