Mac kadar kareografisi icin de heyecanlaniyorum viranin bakalim nasil birsey cikacak ortaya..bu isin piri avrupada legia warsova daha profesyonel isler cikarabilmek icin ozellikle seneye destek alinabilir taraftarindan..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Mac kadar kareografisi icin de heyecanlaniyorum viranin bakalim nasil birsey cikacak ortaya..bu isin piri avrupada legia warsova daha profesyonel isler cikarabilmek icin ozellikle seneye destek alinabilir taraftarindan..
Tek taraftar grubu olmadıktan sonra zor o iş.
İşin piri de borussia dortmund taraftar grubu. legia sonra gelebilir.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Ayrıca stadımız rakip takımlar için artık gerçekten deplasman ama malesef taraftar olarak değil, oyun ve atmosfer anlamında. Taraftarın devreye girmesi şart. 35 bin kişi 2 bin kişilik bjk taraftarını dinledi uzun süre...
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
Ağ işini becerememişiz.İlk elin günahı olmaz diyelim
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Gs maçındaki coşku yoktu bu maçta. Doğu e bloktaydım etrafımda ıslık yapan bi ben varım. Kaç maçtır ilk defa böyleydi tribünler. Ayrıca takıma diyoruz golü yiyince oyundan düşüyor diye, seyirci farksız mıydı ? Biz düzelmeyiz arkadaş.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence arenanın koltuklarına çivi çakılmalı ki öncelikle millet ayakta dursun. kazare oturan da bağırsın ki stadda ses çıksın. 2 bin kişilk jmnastikçilerin sesini duymaktan utandım resmen.
Ağ işini becerememişiz.İlk elin günahı olmaz diyelim
Gece bozulan makara, elimizde olmayan teknik eksiklikler, fileleri çekerken bastıran rüzgar. Çok çabaladık ama ne yazık ki bu kadar oldu.. Defalarca sorunsuz prova yaptık ama olmadı..Hep hayalimizdi; Kazım'ı, Dozer'i daha güzel anmak isterdik.. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Yorum