Stadyum ve sehir hastanesinin bir arada bulunmasina dikkat ediliyormus dogal affetlerle alakali olarak. Sehircilikle alakali bir durum. Ne kadar dogrudur bilmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum ve sehir hastanesinin bir arada bulunmasina dikkat ediliyormus dogal affetlerle alakali olarak. Sehircilikle alakali bir durum. Ne kadar dogrudur bilmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHastane yapılacaktır. Bunun sözü çok öncede bir şekilde birilerine verilmiş. Gelinen noktada olay tamamen budur. Kiralama bedeli konusunda birilerinin çıkıp tam bir açıklama yapması gerekiyor.
Yorum
-
yıldızlı kavşağı. kanuni yolu tamamen bittiğinde ve raylı sistem de geldiğinde ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmaz artık.
keskin61_Screenshot_2017_04_03_17_31_05_1_1.jpg
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum ve sehir hastanesinin bir arada bulunmasina dikkat ediliyormus dogal affetlerle alakali olarak. Sehircilikle alakali bir durum. Ne kadar dogrudur bilmiyorum.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ben hala hastaneye karşıyım!!!!!
Hastaneye karşı değilim hastanenin akyazıya yapılmasına karşıyım Bizim bu arenada İstanbul takımları ile baş edebilmemiz için kalıcı gelirlere ve akıllı yöneticilere ihtiyacımız var akıllı yönetici bulmak her zaman mümkün olmuyor ama kalıcı gelir bulabiliriz bunun içinde en önemli yer Akyazı tır. Stadın Akçaabat tarafına oteller avm ler alışveriş merkezleri vs. bir cazibe merkezi kurulabilirse ve bu bölge öncesinde 40-50yıllığına Trabzonspora
kiralanırsa bu bölgeden kazanılabilecek parayla her yıl bir iki topçu alınabilir böylece takıma güzel bir gelir kapısı olur
bunu siyasiler istemez onların istediği bu kulüp onlara muhtaç olması böylece Kulüp üzerinden siyaset yapabilmeleri biz ise ortak noktamız bu takım kimseye muhtaç olmasın ayakları üzerinde dursun istiyoruz@ okşoholu
Yorum
-
hastahaneyi bilmemde maçtan sonra biraz oylanalım çay falan içelim dedik bulamadık. Nasıl iş anlamadım ben önemli bir maçı kazanmışım stadın civarında takılıp eğlenmek istiyorum insan bir tane ocak açar bari şimdilik. Hastahane olunca artık onun kantininde takılırız maçtan sonra müthiş olay gitmişken iki tahlil falanda yaptırırız doktor bey yanlarım ağrıyor diyip.
Yorum
-
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala hastaneye karşıyım!!!!!
Hastaneye karşı değilim hastanenin akyazıya yapılmasına karşıyım Bizim bu arenada İstanbul takımları ile baş edebilmemiz için kalıcı gelirlere ve akıllı yöneticilere ihtiyacımız var akıllı yönetici bulmak her zaman mümkün olmuyor ama kalıcı gelir bulabiliriz bunun içinde en önemli yer Akyazı tır. Stadın Akçaabat tarafına oteller avm ler alışveriş merkezleri vs. bir cazibe merkezi kurulabilirse ve bu bölge öncesinde 40-50yıllığına Trabzonspora
kiralanırsa bu bölgeden kazanılabilecek parayla her yıl bir iki topçu alınabilir böylece takıma güzel bir gelir kapısı olur
bunu siyasiler istemez onların istediği bu kulüp onlara muhtaç olması böylece Kulüp üzerinden siyaset yapabilmeleri biz ise ortak noktamız bu takım kimseye muhtaç olmasın ayakları üzerinde dursun istiyoruz
Yorum
-
Allahını seven şifre nasıl değiştirilir anlatsın. hayatımda bu kadar dandirik site görmedim.
edit: olay çözüldü.En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 04.04.2017, 22:34.
Yorum
-
İlk olarak emesenbisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu unutmayalımki GS nin TT arena için TR nin en değerli arazisini bıraktı. Ali samiyeniAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo arazi kimindi peki?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehastahaneyi bilmemde maçtan sonra biraz oylanalım çay falan içelim dedik bulamadık. Nasıl iş anlamadım ben önemli bir maçı kazanmışım stadın civarında takılıp eğlenmek istiyorum insan bir tane ocak açar bari şimdilik. Hastahane olunca artık onun kantininde takılırız maçtan sonra müthiş olay gitmişken iki tahlil falanda yaptırırız doktor bey yanlarım ağrıyor diyip.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum