Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şuanda avni akere bakım uygulanıyormu ???
    yoksa kendi kaderine terk edilmiş olarak bekleyecekmi ???

ayrıca A takım yeni tesislere ne zaman taşınacak ???
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şuanda avni akere bakım uygulanıyormu ???
      yoksa kendi kaderine terk edilmiş olarak bekleyecekmi ???

ayrıca A takım yeni tesislere ne zaman taşınacak ???
      başkanın son açıklamlarından anlaşıldığı kadarıyla a takım yeni tesislere geçmeyecek . yeni tesisler tamamen altyapı gruplarına tahsis edilecek.
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Koreografi
        Artık karton kullanmazsınız herhalde çünkü bizimle beraber vira grubunun liderleri de o kartonların başlarına yağdığına şahit oldular
        bence bayraklarla da o yazılar yazılabilir mavi bayrak ve bordo bayrakla herkesin eline bir bayrak vereceksin ve olduğu yerde sallayacak tabi ki yerine oturabilmek kaydıyla
        @ okşoholu

Yorum

• Milli takım pasoligiyle bjk maçına girebilir miyim, yoksa ts pasoligi de çıkarmalı mıyım arkadaşlar?

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Milli takım pasoligiyle bjk maçına girebilir miyim, yoksa ts pasoligi de çıkarmalı mıyım arkadaşlar?
            gs maçında tek giriş yolu, Trabzonspor logolu passo kartıydı. Bu maçta da farklı olmaz.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• passolige başvurup daha sonrasında misafir türübününden bileti alma işlemi nasıl yapılıyor ... biliyormusunuz. yoksa illa passo kartın elimizde olması mı gerekli.
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş maçına bilet alacağım ama güney alt mı kuzey üsten mi alayım ? Hangi taraf daha iyi beyler ?
                Şu kardeşimize yardım eden yok mudur arkadaşlar?
                En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 27.03.2017, 13:51.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gs maçında tek giriş yolu, Trabzonspor logolu passo kartıydı. Bu maçta da farklı olmaz.
                  Benim kartım TFF logoluydu, ben maça rahatlıkla girdim. Rakip takım hariç diğer bütün takımların passolig kartıyla maça bilet alınabiliyor.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1461 kalan 3 macini icerde ki akyazi da oynayacakmis.. saha kitligi falan mi var, niye boyle gereksiz bir harekete giristik anlamadim, zemini mafetmek icin mi? Avni aker orda duruyor yavuz selim duruyor ahmet suat var akcaabat fatih var , varoglu var..
                    Zeminde hibrit işlemi olduğu için eminim ki ne kadar fazla maç oynanırsa o kadar iyi olacaktır.Birşey bildiğimden değil sadece mesleki tahmin yürütüyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim kartım TFF logoluydu, ben maça rahatlıkla girdim. Rakip takım hariç diğer bütün takımların passolig kartıyla maça bilet alınabiliyor.
                      Maçtan önce kulüp yetkililerinden birine sormuştum. Yasak olduğunu söylemişti.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

Maçtan önce kulüp yetkililerinden birine sormuştum. Yasak olduğunu söylemişti.
                        MÜSABAKA İLE İLGİLİ BİLGİLER
                        BİLET SATIŞ LOGO KISITI

Ev Sahibi takım biletleri, Beşiktaş A.Ş. logolu kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir. Beşiktaş A.Ş. logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabilirler.
                        Yasak değil, diğer takımların maçlarında da aynı durum geçerli.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yasak değil, diğer takımların maçlarında da aynı durum geçerli.
                          Bir fbli gelip bizim tribüne girebilir yani. Vay anasını çok ilginçmiş
                          Ayağa KALK!

Yorum

Aynen öyle.

Yorum

de işte zaten giremeyeceğinden bir sıkıntı yok yani Truva misali girse içerde forma çıkarsa falan herifi parça pinçik ederler kimsede de o deli cesareti yok zaten
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                de işte zaten giremeyeceğinden bir sıkıntı yok yani Truva misali girse içerde forma çıkarsa falan herifi parça pinçik ederler kimsede de o deli cesareti yok zaten
                                İçeri girdi, Trabzonspor taraftarı gibi sağı solu galeyana getirdi... Birileri onun/ onların gazına gelip sahaya atladı ve ceza aldık? Yahu bu Passolig ile hani tribünde maç izleme olayı tamamen güvenli hale gelecekti?
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X