Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güney üst tribünde taraftar grubu varmı
    Yoksa hepsi deniz tarafında mı vira hariç.
    Vakfıkebirliler var..

Yorum

• stadyum oylaması sona ermiş, halk oylamasında 5 ,juri de 4 olmuşuz. stadın çatısını renklendirmiş olsaydık bence daha çok oy olabilirdi. oylamadaki resimler pek de etkileyici değildi. buna rağmen juriden iyi oy almışız.
      birinci de vodafone olmuş halk oylamasında . juridede ikinci ,benim gözümdede birinci bu staddı .

///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hafta maci alirsak, gs macina biletlere karaboysaya duser. Bizim insanimiz iyi olan herseye parasini verir. Sen takimi adam et, istersen 100 tl fiyat cek, bu insanlar verir.
        Aynen durum budur
        Avni Aker'de 5 tlye bilet satıldı gene dolmadı. 5-6 bin ortalamaya oynadık ilk yarı. İkinci yarı ( ulaşım, park vs sıkıntılarına rağmen) 22-25 bin ortalama ile oynuyoruz. Biletler ise 20-40 tl...
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen durum budur
          Avni Aker'de 5 tlye bilet satıldı gene dolmadı. 5-6 bin ortalamaya oynadık ilk yarı. İkinci yarı ( ulaşım, park vs sıkıntılarına rağmen) 22-25 bin ortalama ile oynuyoruz. Biletler ise 20-40 tl...
          ekonomidede aynen boyledir, talep arttikca fiyatta artar.. dunyanin duzeni budur, ve alicisi daima artar.

Trabzonspor daha iyi yerlere geldikce 40TL ye bilet almaniz mumkun olmayacaktir, mesela Trabzonspor Sampiyonlar liginde gruplara kaldigini dusunun, en dusuk bilet 80 TL olur tabi bulabilirseniz..

Trabzonspor mac kazandikca, her yerden para dolacaktir kasasina, muhim olan bu parayi durust ve hak gozeten insanlarin dogru ve duzgun islerde harcamasidir. Bu taktirde, Trabzonspor dunyanin en buyuk kuluplerinden biri olabilir.

hersey Muharrem Usta nin elinde.. Hersey onlarin parayi nasil kullanmalarina bagli
          u will need justice at the end..

Yorum

• Tezahürat yapmanın ön şartının koltuğun üzerinde tepinmek olduğunu anlamış olduk sayenizde, o koltuğun üstüne çıkanların hepsinin iç yan bağları kopar inşallah.

Yorum

• istanbuldan 3 kişi geliyoruz dogu alt ortaya bılet aldık..bilseydim orda taraftar grubu var almazdım baska yerden alırdım..maç boyunca onumuzdekiler koltuklara cıkarlar..bızıde ya macı ızlemekten mahrum bırakırlar yada koltuklara basmaya mecbur kılarlar...
              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 11:16.

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maddi durumun yerindeyse kardesim hic dusunme vipten al biletini.
                3. kategoriden yukarı çıkamam maalesef. Ankara'dan kalkıp geleceğim maça, yenilgi falan canımı sıkmaz ama insanlara laf anlatamamak, tartışmak canımı sıkar.

Yorum

• Arkadaşlar batı tribünü f,e,d,c, bloklarından saha tam olarak görülüyor mu görüş açısı nasıl..şu an kale arkasındayım ama kısmetse seneye ordan almayı düşünüyorum..
                  Adsız.jpg

Yorum

• Oralarda maç izlemedim ama bence tribünlerin her yerinden saha net görünür. Ha uzaklık yakınlık olayını bilmiyorum tabi.
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oralarda maç izlemedim ama bence tribünlerin her yerinden saha net görünür. Ha uzaklık yakınlık olayını bilmiyorum tabi.
                      diğer yerlerden izlemedim ama doğu alt j'den iyi bir yer olduğunu sanmıyorum
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• abi bu koltuğa basma olayında kendisine tirübün lideri diyen ama benim gözümde zerre değeri olmayan o adamlar maç başlamadan çıkacak yerine diyecekki arkadaşlar koltuklara basmıyoruz. basını uyarıyoruz ... basanın bilmem ne ... bak ozaman basan olurmu ... ama adamların dünya umrunda değilki beleşe iş adamlarından aldıkları kombineleri 5-10 tl ye liseli çocuklara satıp kendilerine reis dedirtmenin peşindeler.. başka da bir dertleri olduğunu sanmıyorum ... hele hele senin benim bizim kadar Trabzonspor sevdalısı olduklarını bile sanmıyorum ... öyle olsalar o beleşe aldıkları biletleri parayla değil bedava dağıtırlardı ama ozaman da stada gidenler bunlara reis demezdi ... neyse ... kafanızı şişirdim ...

saygılarımla .
                        En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 10:41.
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vakfıkebirliler var..
                          Alta indiler son maç zaten alttaydılar

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alta indiler son maç zaten alttaydılar
                            Bildiğim kadarıyla tamamı değil. Üst katta da gruplar var hala...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak matrixx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar batı tribünü f,e,d,c, bloklarından saha tam olarak görülüyor mu görüş açısı nasıl..şu an kale arkasındayım ama kısmetse seneye ordan almayı düşünüyorum..
                              [ATTACH]12478[/ATTACH]
                              Karabük maçı için Trabzona gittiğimde ordan bilet almıştım güzel görünüyor biraz yüksek ama güzel tavsiye ederim pisman olmazsın kardeşim.

Yorum

• Arkadaşlar doğu üst tribünden bilet almayı düşünüyorum taraftar grubu var mı orda ??
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X