Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç bir şey. Buna bir iyi olasılık veriyorum. Stadın kulüp bünyesinde yeni olması. Bu tür kullanımları zaman geçtikçe açacakları fikrindeyim.
    İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiçbirşey,sadece görüntüsü güzel ve konforlu.

Stadın içinde internet kullanmayı denediniz mi ? Stadın içindeki internet erişimi son hızda. Yapmayın Allah aşkına.

Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu'nun stat açılışındaki paylaşımı.
    Cz-NXCNXEAAErbX.jpg
    En son B61 tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 10:28.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç bir şey. Buna bir iyi olasılık veriyorum. Stadın kulüp bünyesinde yeni olması. Bu tür kullanımları zaman geçtikçe açacakları fikrindeyim.
      Wifi var ücretsiz şaka bi yana akıllı olarak nitrlendirirken ne dikkate alınıyor bilmiyorum. Benim için önemli olan akustik, saha kalitesi, ses kalitesi vb. çok iyi olduğu için benim için gayet akıllı bi stad maşallah ��

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadın içinde internet kullanmayı denediniz mi ? Stadın içindeki internet erişimi son hızda. Yapmayın Allah aşkına.

[ATTACH]12372[/ATTACH]
        Biz ise maksimum 3 mbps'e talim.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1- Maraton trübününde ki iki araç çıkış kapısının kapatılması.
          2- Soyunma odalarının yeniden elden geçmesi
          3- Sahaya çıkış tünelinin yenilenmesi.
          4- Maraton ve kale arkalarındaki trübün alt duvarlarının traşlanması çok yüksek duruyorlar.
          5- Trübün ısıtması...

Bunları yapabilirsek stadımız kaliteli daha da kaliteli olacağını düşünüyorum...
          + Kale arkalarındaki reklam panolarının biraz daha geriye çekilmesi gerekiyor.

Yorum

• Bir de malum Türkiye'de sanırım en çok Trabzon'a Arap turist geliyor. Hatrı sayılır bir miktar. 2015 yılında şehrimize toplam 2 milyon 800 bin turist gelmiş, bunların 400 bin kadar Arapmış. Neyse burda milletler önemli değil de tabi. Bu gelen turistleri Trabzonspor'un maçlarına çekmek için yapılan herhangi bir organizasyon ya da reklam var mıdır?

Turistler için yabancı tabelalarla Trabzonspor reklamı yapılabilir şehirde. Direk havaalanında Trabzonspor stadı, ürünleri vs. için reklam konulabilir. Turistlere tanıtımı yapılabilir. Bence bu çok çok önemli bir olay. Turistlere forma satmak, turistleri maçına çekmek, bizi çok daha büyük bir kulüp yapar.

Havaalanına bir Trabzonspor standı kurulabilir, TS club standı ya da, var mıdır bilmiyorum yok sanırım ama. Orada en başta turistlere yönelik satış pazarlama yapılabilir. Bence çok mantıklı ve bugüne kadar çoktan yapılması gereken bir hamle.

Önerilerinizi bekliyorum, yönetime de iletebilirsek daha güzel olur.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 11:13.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de malum Türkiye'de sanırım en çok Trabzon'a Arap turist geliyor. Hatrı sayılır bir miktar. 2015 yılında şehrimize toplam 2 milyon 800 bin turist gelmiş, bunların 400 bin kadar Arapmış. Neyse burda milletler önemli değil de tabi. Bu gelen turistleri Trabzonspor'un maçlarına çekmek için yapılan herhangi bir organizasyon ya da reklam var mıdır?

Turistler için yabancı tabelalarla Trabzonspor reklamı yapılabilir şehirde. Direk havaalanında Trabzonspor stadı, ürünleri vs. için reklam konulabilir. Turistlere tanıtımı yapılabilir. Bence bu çok çok önemli bir olay. Turistlere forma satmak, turistleri maçına çekmek, bizi çok daha büyük bir kulüp yapar.

Havaalanına bir Trabzonspor standı kurulabilir, TS club standı ya da, var mıdır bilmiyorum yok sanırım ama. Orada en başta turistlere yönelik satış pazarlama yapılabilir. Bence çok mantıklı ve bugüne kadar çoktan yapılması gereken bir hamle.

Güzel
              katar lı sponsor dan sonra oralardan Arap bir topçu alınmalı
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

[ATTACH]12372[/ATTACH]
                Heyecandan aklıma bile gelmedi. Bu gösterilen detayın dışında bir şey göremedim diye düzeltelim.
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir de malum Türkiye'de sanırım en çok Trabzon'a Arap turist geliyor. Hatrı sayılır bir miktar. 2015 yılında şehrimize toplam 2 milyon 800 bin turist gelmiş, bunların 400 bin kadar Arapmış. Neyse burda milletler önemli değil de tabi. Bu gelen turistleri Trabzonspor'un maçlarına çekmek için yapılan herhangi bir organizasyon ya da reklam var mıdır?

arap lar genelde yazın gelir.yazın da maç yok..bu arada yaz mevsiminde ts clupler full arap dolu.çok rastkadım
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

[ATTACH]12372[/ATTACH]
                    Özür diliyorum,bilmiyordum böyle bir imkan olduğunu.

Yorum

• Burdan da sorayim. Projede ikinci bir 5 bin kisilik stad projesi vardi. Avni Aker'e Veda videosunda olusturuldugundan bahsediliyor. Nerede peki bu stad? Toprak altinda mi?
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burdan da sorayim. Projede ikinci bir 5 bin kisilik stad projesi vardi. Avni Aker'e Veda videosunda olusturuldugundan bahsediliyor. Nerede peki bu stad? Toprak altinda mi?
                        yapiliyor medicalparkin dibine, daha bitmedi

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4'ü birden degil herhalde. Hangisi stad çimi olacak?
                        Birde simdi bu kenar alanlara 5 bin kisilik tribün ekleyipte birde stad görünümüne mi kavuşturacaklar?
                        Acikcasi ben inanmiyorum buraya yapilacagina. Ki bu resimdekiler antreman sahalari degil miydi?
                        İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tek tribünlü 5 bin kişilik stadyumdu yanlış hatırlamıyorsam.
                        aynen öyle

resim eski, birinde cim saha mevcut su an

orada 7 saha var, 6si antrenman sahasi olarak kalacak, 7. 1461 ve paf takimlarinin mac sahasi olacak
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 16:11.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz ise maksimum 3 mbps'e talim.

15179205_1035834806538655_7024230873029791568_n.png.jpg
                          En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 15:31.
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yapiliyor medicalparkin dibine, daha bitmedi

Birde simdi bu kenar alanlara 5 bin kisilik tribün ekleyipte birde stad görünümüne mi kavuşturacaklar?
                            Acikcasi ben inanmiyorum buraya yapilacagina. Ki bu resimdekiler antreman sahalari degil miydi?
                            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 15:40.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek tribünlü 5 bin kişilik stadyumdu yanlış hatırlamıyorsam.
                              MCMLXVII

Yorum

• Kar devam ediyor mu arkadaşlar Trabzon'da?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X