Allah belasını versin böyle belediyenin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sövsen olmuyor, sövmesen olmaz...
Görüntüyü bozuyormuş! Püh sizin bakan gözlerinize!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez bir yazdığının hepsini okudum, genelde başlardım bir iki cümleden sonra zor gelirdi okuması. Martı konusuna değinmen harika. Toplum olarak bu konuda birşeyler yapılmalı. Martıların, yaşam tarzımıza olan saygısızlığını görmezden gelemeyiz.
Martılar üzerimize sıçıyor, martılar arabalarımıza sıçıyor, martılar membranlarımıza sıçıyor, istedikleri zaman yiyeceklerimize el koyuyorlar. Kısacası martılar insan ırkının üstünlüğüne hakimiyetine göz dikmiş durumdalar, en kısa zamanda dünya yönetimini ellerine almayı planladıklarına dair duyumlar da var üstelik. Tüm bunlara dur demek için tek bir çözüm var. O da sandık asdasdTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Bırak Trabzon belediyesini iktidarın elinde olan birkaç belediye ve bazı turizm geliri getiren belediye dışında ülkede hiçbir belediye çalışmıyor, belediyeler sürekli vatandaştan alınan vergileri yiyor, sürekli birilerine bir yerleri peşkeş çekiyor. Türkiye maalesef bu durumda.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseyirci gelecek mi , gelmeyecek mi ,
diye kafa patlatacağınıza,
antep maçındaki ,
spor toto tribünü , üst tribündeki ,
çatının ( pardon,çaputun ) akıtmasını ,
kapalı mekan olmasına rağmen ,
milletin şapır şupur ıslanmamak için ,
sağa sola kaçıştığını da ,
gündeme getirsenize !
aklınız fikriniz lay lay lom .
sen bunları şimdi gündeme getirmezsen ,
sittin sene düzeltilmez o bölümdeki arızalar .
gündeme getirmek için ,
daha neyi bekliyorsunuz anlamadım .
4'te 4 yapıp ,
bitimiz kanlanınca ,
devreler yanıp , kısa devre yapıyor demek ki .
neyse , beyin sizin .
nasıl kullanırsanız kullanın.
bir de
statın üstündeki çaputun ,
kendi kendini temizlediğini falan söylüyordunuz .
ama an itibarıyla bildiğin martılar ,
cayır cayır çaputun üstüne s.çıyor .
hem de gözlerimizin içine baka baka .
benim beyaz külüstürden biliyorum .
geliyorlar , gidiyorlar ,
beyaz araçlara s.çıyor bu herifler .
hiç renkli arabaya s.çtıklarını görmedim daha .
ama o s.çtıkları madde var ya ,
eğer zamanında temizlemezsen ,
olduğu yeri yakıyor .
düşünsene .
arabanın kaportasını bu hale getiren ,
statın çaputuna ne yapmaz ?
ulan herifler ,
paso
havadan azot ve fosforik asit bırakıyor stat çaputuna.
öyle böyle değil .
ne yiyorsunuz arkadaş ?
nasıl bir sindirim sisteminiz var ?
hedefi tam isabetle nasıl vuruyorsunuz ?
vallahi pes !
eğer bu şekilde devam ederlerse ,
o çaputun , griye , sonra da alacakaranlık kuşağına dönmemesi için ,
bir neden göremiyorum.
eeeee
ne demişler .
beyazın kaderi kirlenmek , siyahın kaderi suçlanmaktır .
Allah
sindirim sisteminize zeval vermesin kanatlı abilerim , ablalarım !Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
olmayan üçgeni görmüşsün ,tebrik ederim .
bi don lastiğinin markası eksik kalmış . o da olur inşallah.
işte bu arkadaş gibi , bana bunlarla gelin , canımı yiyin.
herkes bi ağır abi modunda , herkese bi ciddiyet , bi kasvet .
nedir oğlum derdiniz ?
gülün , oynayın , eğlenin ,makara yapın .
şu üç kuruşluk dünyada ,aklınızda , kıyıda köşede , keşkeleriniz kalmasın .
benim gibi , paylaşın aklınıza geleni .
her şeyde bir mantık ,bir silsile, ne bileyim bir düzen aramayın .
keyfinize bakın .
en fazla yaşayacağın topu topu 36.000 gün .
onda da birbirinize atar yapıp , horozlanıyorsunuz .
ne gerek var ki ?
değer mi güzel kardeşim ? yap goygoyunu geç .
beğenirsen ne ala , beğenmezsen de canın sağolsun .
senden daha mı değerli yani ?
arada ağzımızın ayarı kaçıyor mu ? kaçıyor .
hatta çokça sallıyor muyum ? tabi ki sallıyorum .
(ciddi olduğumu mu sanıyorsunuz yoksa ? bak işte o zaman üzülürüm ! )
ne yapalım yani ?
küçükken tütün tarlasına giderken , eşek tepince ,
benim de kafa gitmiş , her zaman tersten işliyor anasını satayım.
zaten kafa yok , bi de bu takım beni yıllardır verem edince ,
ortaya ne idüğü belirsiz rus salatası gibi karışık bi şey çıkıyor işte gördüğünüz gibi .
zaten benim şarteller bu takım yüzünden oldum olası kesik .
ayrıca benim bünyeden ne gibi bir performans bekliyorsunuz ,onu da anlamadım gitti.
diyeceğim , benden sizin gibi ağır abi çıkmaz .
çıksa da (ronin61'e zamanında söz verdiğim gibi ) çakması çıkar .
hayatım gelgit olmuş zaten .
ağır abilik , her alanda %100 ciddiyet , dibine kadar kasvet ,
sana göre olabilir ama , bana göre değil .
makara , goy goy , kuru sıkı sallama ,
hatta her konuda uzmanmış gibi otorite kesilmek ,
iyidir , candır , adamı zinde tutar .
insana gereksiz bir özgüven dahi verebilir .
onun için kasmayın . kastırmayın . keyfinize bakın .
kafanızdan geçenleri mantıksız dahi olsa paylaşın .
oraya buraya atar yapıp da , birbirinizin kalbini kırmayın .
geberip gideceğiz bu lanet dünyadan . az kaldı .
hadi eyvallah .En son revolution tarafından düzenlendi; 13.02.2017, 14:47.
Yorum
-
Trabzon Meydan Parkı üstündeki Passolig gişesinin kaldırılması ile ilgili Trabzon Belediyesi açıklaması :
"Trabzon şehrinin ortak sevdası olan, Türkiye’nin ve dünyanın her noktasında taraftarı bulunan elde ettiği 7 lig ve sayısız kupalarla milyonlarca insanın gönlünde taht kuran Trabzonspor’umuza destek olmak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin görevidir. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürürken 12.02.2017 günü ile ilgili olarak kamuoyunda ve sosyal medyada bir takım yanlış yorumlar ve haberler çıkmıştır.
Atatürk Alanı Meydan Parkı’nın üst kısmında bulunan alandaki Trabzonspor’umuzun bilet satışı yaptığı konteynırın bulunduğu yerde konum ve yapı değişikliği münasebeti ile ortaya çıkan söylentiler yanlış yorumlardan kaynaklanmaktadır. 26 Ocak tarihinde Trabzonspor’un talebiyle birlikte 2 hafta süreliğine Meydan Parkı’ndaki alana konteynır yerleştirilmiştir. Bu işlemin ardından gelen tepkilere rağmen Büyükşehir Belediyesi söz konusu yapıyı bulunduğu alanda muhafaza etmiştir.
Sürenin bitiminde de daha estetik bir yapının yine Trabzonspor’umuzun kullanımında orada veya konumunu düzelterek alanda konuşlanması çalışmasına başlanmıştır. Bu çalışmanın Trabzonspor’un bilet sattığı gişe haksız şekilde yerinden kaldırılıyor biçiminde yorumlanması haksız ve yanlıştır, bunun gerçekle ilgisi bulunmamaktadır.
Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un bilet ve passolig satışını sürdürebileceği daha estetik görünümlü bir kabin oluşturtarak Trabzonspor’umuzun kullanımına sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu sürede de mevcut yapı bilet – kombine –passolig satışını devam ettirecektir.
Gerçek dışı tezviratlara Trabzonspor’umuzun vefakar taraftarlarının hiç itibar etmeyeceğinden emin olarak tüm halkımızı mevcut kabinden ve daha estetiği konulduğunda da yeni yapıdan kombine bilet almaya davet ediyor ve Trabzonspor’umuza desteğe bekliyoruz. Bu vesileyle Trabzonspor’umuzun bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağımızı kamuoyuna bir kez daha saygıyla duyuruyoruz."Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon Meydan Parkı üstündeki Passolig gişesinin kaldırılması ile ilgili Trabzon Belediyesi açıklaması :
"Trabzon şehrinin ortak sevdası olan, Türkiye’nin ve dünyanın her noktasında taraftarı bulunan elde ettiği 7 lig ve sayısız kupalarla milyonlarca insanın gönlünde taht kuran Trabzonspor’umuza destek olmak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin görevidir. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürürken 12.02.2017 günü ile ilgili olarak kamuoyunda ve sosyal medyada bir takım yanlış yorumlar ve haberler çıkmıştır.
Atatürk Alanı Meydan Parkı’nın üst kısmında bulunan alandaki Trabzonspor’umuzun bilet satışı yaptığı konteynırın bulunduğu yerde konum ve yapı değişikliği münasebeti ile ortaya çıkan söylentiler yanlış yorumlardan kaynaklanmaktadır. 26 Ocak tarihinde Trabzonspor’un talebiyle birlikte 2 hafta süreliğine Meydan Parkı’ndaki alana konteynır yerleştirilmiştir. Bu işlemin ardından gelen tepkilere rağmen Büyükşehir Belediyesi söz konusu yapıyı bulunduğu alanda muhafaza etmiştir.
Sürenin bitiminde de daha estetik bir yapının yine Trabzonspor’umuzun kullanımında orada veya konumunu düzelterek alanda konuşlanması çalışmasına başlanmıştır. Bu çalışmanın Trabzonspor’un bilet sattığı gişe haksız şekilde yerinden kaldırılıyor biçiminde yorumlanması haksız ve yanlıştır, bunun gerçekle ilgisi bulunmamaktadır.
Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un bilet ve passolig satışını sürdürebileceği daha estetik görünümlü bir kabin oluşturtarak Trabzonspor’umuzun kullanımına sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu sürede de mevcut yapı bilet – kombine –passolig satışını devam ettirecektir.
Gerçek dışı tezviratlara Trabzonspor’umuzun vefakar taraftarlarının hiç itibar etmeyeceğinden emin olarak tüm halkımızı mevcut kabinden ve daha estetiği konulduğunda da yeni yapıdan kombine bilet almaya davet ediyor ve Trabzonspor’umuza desteğe bekliyoruz. Bu vesileyle Trabzonspor’umuzun bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağımızı kamuoyuna bir kez daha saygıyla duyuruyoruz."
Yorum
-
Ooo güzel kıvırıyorlarmış.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın derdi estetikmiş yahu. Günahını aldık iyi mi
Yomra'dan Trabzona doğru gelmemiş hiç anlaşılan.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum