Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başakşehir'in stadının çimleriyle kim ilgileniyorsa firma/şahıs acilen anlaşsınlar.

Çim değil halı mübarek, muazzam.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hollandalı bir firmayla anlaşmışlar.

Bunlar da o firmanın elemanları olsa gerek...

Yorum

• Koselerdeki itfaiye ve ambulans cikislari mutlaka kapatilmali, bati tribununde tek cikis yeterli olur kesinlikle. Goze batan en buyuk sey bu bence
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hollandalı bir firmayla anlaşmışlar.

Bunlar da o firmanın elemanları olsa gerek...
          Ironi mi yapiyorsun bilmiyorum pekte ironi gibi durmuyor ama bunlar belediye çalışanı yahu çevre düzenlemesi yapan belediye işçileri

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yedi.

Bu maçtan sonra Beşiktaş'ın kale arkaları komple yasaklandı.

Bu maçtan sonra Konyaspor ceza aldı yine tribün kapatma cezası.

Şike yapsana Aziz Yıldırım Şike yapsana lafının cezası hep bu oldu
            Yalnız boş halini kıyasladığımızda bizim stadın her zaman daha güzel olduğunu düşünüyordum ama Vodafone arenanın bu dolu görüntüsü muazzam biz 50 bin kişi soksak ne yazık ki bu görüntü oluşmaz başlıca nedenide localar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ironi mi yapiyorsun bilmiyorum pekte ironi gibi durmuyor ama bunlar belediye çalışanı yahu çevre düzenlemesi yapan belediye işçileri
              Yok ben cidden Hollandalı sandım onları.

Yorum

• Maçtan sonra çalışmalar bitti mi yoksa mesela otopark problemine çözüm bulmak için bir şeyler yapıyorlar mı ? Avni Akere arabayla gitmeyi sevmezdim Akyazıda da aynı problem devam ediyor
                En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 05.02.2017, 10:57.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız boş halini kıyasladığımızda bizim stadın her zaman daha güzel olduğunu düşünüyordum ama Vodafone arenanın bu dolu görüntüsü muazzam biz 50 bin kişi soksak ne yazık ki bu görüntü oluşmaz başlıca nedenide localar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  Katiliyorum, (maalesef) vodafone arena türkiyenin acik ara en iyi stadi (benim görüsüm). Stad basli basina kalite kokuyor.
                  Bizimde Proje üzerinde bikac oynama yaparak mesale localari biraz daha gizleyerek ve tribünleri sahaya biraz daha yaklastirarak efsane bir stadimiz olabilirdi. Yönetimin yeni bir stadyumda simdilik bir düzenleme yapacagini zannetmiyorum.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Kale arkaları uzak gibi duruyor localarında pvc leri beyaz ve camlari siyah aynalı cam olmadigindan cok siritiyor. 2.katların arası fazla gözüküyor kenardaki çıkış tünelleri hem çok hemde büyük görselliği bozuyor. sorun taraftarlarin gorusu sorulmamasi oldu. Diyeceksiniz olmuş bitmis care yok haklısınız ama görsel duzenlemeler yapılabilir. Bu sebeble yonetimle gorusebilen arkadaşlar bulunarak bönümüzdeki sezon düzeltmeler yapılabilir. Örneğin şahsım olarak söyleyeceğim düzeltmeler ne olur 1. LOca daki pvc siyah olsun camları da siyah aynali olunca içi de gozukmesin siritmasin kameralardan çok belli ouyor. 2. 2 kattaki led tabela olduğu yerden sokulerek merdivenin alTina takilabilir aradaki boşlukta ufalir localarda az daha gizlenmiş olur. Ve duvar griye değil siyaha boyanır ve ayrıca taraftarlar flama bayrak slogan pankartlari asabilir güzelde olur. 3. Köşelerde ki büyük çıkış tünellerine portatif tribün yapilir olmaz ise raylı sistemle amblem koyulabilir ama önceliğim portatif tribün daha kimse onermedide yanlış hatırlamıyorsam bütün trubunlerin en öndeki duvarları 2 ser metre one alınabilir one dogru pay var zemindende yüksek zaten engelli vatandaşlarımıza yer yaplabilir taraftar gruplari icin sorun olursa 3-4 basamak eklenir. İnşallah anlatabilmisimdir. Yönetici arkadaşlarımızdan rica başka bir başlık açılarak goruslerimiz yapabilir resim düzenleyerek eklememizi sağlayacak bir başlık ve bunları yoneticilerimize iletmemizi saglamanizi talep ediyorum
                    En son yancev tarafından düzenlendi; 05.02.2017, 13:16.
                    kahramanlar bordo mavi giyer.
                    komandolar viravira61.

Yorum

• çim işinde sınıfta kaldık...
                      başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Cimimiz cok güzel.

Yorum

• medical park ile yapılan sponsorluk anlaşmasının detayları kapa bildirildimi? kaç yıllık anlaşma.seneliği ne kadar?
                          TEKKEBALL

Yorum

• Çim konusundan anlayan renktaşlar; malumunuz üzere statın çimlerinin birleşim kısımları açık renkte bitmiş. İlerleyen zamanlarda bu renk diğer çim rengiyle uyumlu olur mu yoksa bu şekilde mi kalır?
                            Ayrıca zannımca çimler havanın daha sıcak olduğu bir dönemde serilse sanki daha iyi otururdu?

Yorum

• alanya maçı için alinan seyirci cezasindan dolayı yeni passolig alacak kadın ve çocuklara alanya maçına bedava maç bileti yüklensin. nasilsa passolige verilen paranin yüzde 80 i kulübe gidiyor. hem tribunler çok aşırı boş görülmez hem maddi olarak fazla kaybımız olmaz.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                medical park ile yapılan sponsorluk anlaşmasının detayları kapa bildirildimi? kaç yıllık anlaşma.seneliği ne kadar?
                                Bu sponsorluk işinde bir dümenler dönüyor ama çözemedim..belkide bir başka şirketle hala daha görüşmeler sürüyordur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X