Ben 22 bin rakamina inanmiyorum bir yanlislik var goz var nizam var o stadin neresinde 20bin seyirci alacak bosluk vardi 4 de 3 u rahat doluydu stadin..ya kacak seyirci aldilar ya satilan bilet rakamlarinda bi yanlislik var..giden herkesde aynisini soyluyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Rayli sistem biran once faliyete gecirilmeli..giresun sinirindan baslatacak of a kadar sehir ici rayli sistem yapilmali stada kadar gelmeli ki maclarda millet rahat rahat gidip gelsin bu yapilirsa her mac ekstra en az 10bin taraftar olur statda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRayli sistem biran once faliyete gecirilmeli..giresun sinirindan baslatacak of a kadar sehir ici rayli sistem yapilmali stada kadar gelmeli ki maclarda millet rahat rahat gidip gelsin bu yapilirsa her mac ekstra en az 10bin taraftar olur statda..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
stat içi eksiklikler çevre düzenlemesi ve inşaası süren yollar bitince çok daha iyi olacak birde deplasman tribününe ek önlemler alınmalı gergin bir maçta insanlar birbirlerine rahat ulaşabilir çekilen tel örgüler hiç bir işe yaramaz birde Trabzon merkez ile Akçaabat arasıra hafif raylı sistem yapılmalıEn son İlyas Özdemir tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 11:01.
Yorum
-
İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestat içi eksiklikler çevre düzenlemesi ve inşaası süren yollar bitince çok daha iyi olacak birde deplasman tribününe ek önlemler alınmalı gergin bir maçta insanlar birbirlerine rahat ulaşabilir çekilen tel örgüler hiç bir işe yaramaz birde Trabzon merkez ile Akçaabat arasıra hafif raylı sistem yapılmalı
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Localar boş diyorsunuz da karşı tarafta localar gayet doluydu. Alt kattaki bazı localar da da toplu oturanlar vardı. Daha yeni stad bir çok şirket aldı. Onlar çeşitli kampanyalarla insanları localara gönderiyorlar ilerleyen zamanlarda o işte oturacaktır.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bir sadece özel uçak ve misafirler için kulübün paraların cukkalayan ihoya bakıyorum birde USTA'ya. Evet dediklerinin çoğunu yapamıyor ama bu yapamamasının sebebi kötü niyetinden değil. Arada çok fark var. Telafi ediyor hatalarını .Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman niye satildi nerdeyse hepsi
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene satılması kim diyor satıldı diye.. o liste uydurma liste.. kaplıdakı localr hariç localar boştu ve kötü gösteriyor diyorum. kale arkasından loca kımse almz dıyorum.. olayın içindeyim ben. gerek yok kale arkasında locaya .. kapalıdakı localar bıle dolu degıldı yarısı boştu
begenmedigin kale arkasi localarini 3 yilligina kiralayanlar
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 22 bin rakamina inanmiyorum bir yanlislik var goz var nizam var o stadin neresinde 20bin seyirci alacak bosluk vardi 4 de 3 u rahat doluydu stadin..ya kacak seyirci aldilar ya satilan bilet rakamlarinda bi yanlislik var..giden herkesde aynisini soyluyor..
Yorum
-
SİNGAPUR’DAN TRABZONSPOR’A KIYAK Medical Park’ın Trabzonspor stadına isim sponsoru olmasındaki son noktayi, şirketin en büyük ortaklarından olan ve Singapur’da faaliyet gösteren emeklilik fonunun yetkililerinden geldi. Medical Park’ın ikinci büyük ortağı Kanadalı bir emeklilik fonu. Kanada, Trabzonspor’un stadına isim hakkını vermekle ilgili ilk izni verdi. Sıra, Singapur’daki ortağa geldi. Bu ortak en çok payı elinde bulunduran ortaktı ve Muharrem Usta’nın girişimi ile Singapur’dan da olumlu cevap gelince, Medical Park adının stada verilmesindeki bütün engeller de aşılmış oldu. Trabzonspor’un, gelecek sezon Singapur ve Kanada’ya giderek hazırlık maça yapması gündeme gelebilir. Bu arada Medical Park ile yapılan stat isim hakkında şu ilginç sözleşme maddesi de var. Trabzonspor, bir yıl içinde ya da daha uzun bir zamanda daha iyi koşullarda stata sponsor bulursa, Medical Park, bu sponsora isim hakkını devredecek, tazminat talebinde bulunmayacak. Bu da sponsorlukta Muharrem Usta’nın başarısı olarak nitelendiriliyor.
OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/politik-gugum/...m-h383572.html
61SAAT.COM2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİNGAPUR’DAN TRABZONSPOR’A KIYAK Medical Park’ın Trabzonspor stadına isim sponsoru olmasındaki son noktayi, şirketin en büyük ortaklarından olan ve Singapur’da faaliyet gösteren emeklilik fonunun yetkililerinden geldi. Medical Park’ın ikinci büyük ortağı Kanadalı bir emeklilik fonu. Kanada, Trabzonspor’un stadına isim hakkını vermekle ilgili ilk izni verdi. Sıra, Singapur’daki ortağa geldi. Bu ortak en çok payı elinde bulunduran ortaktı ve Muharrem Usta’nın girişimi ile Singapur’dan da olumlu cevap gelince, Medical Park adının stada verilmesindeki bütün engeller de aşılmış oldu. Trabzonspor’un, gelecek sezon Singapur ve Kanada’ya giderek hazırlık maça yapması gündeme gelebilir. Bu arada Medical Park ile yapılan stat isim hakkında şu ilginç sözleşme maddesi de var. Trabzonspor, bir yıl içinde ya da daha uzun bir zamanda daha iyi koşullarda stata sponsor bulursa, Medical Park, bu sponsora isim hakkını devredecek, tazminat talebinde bulunmayacak. Bu da sponsorlukta Muharrem Usta’nın başarısı olarak nitelendiriliyor.
OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/politik-gugum/...m-h383572.html
61SAAT.COMBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum