bu arada derbi maçlarında 35bini görürüz bu stadda diye tahmin ediyorum, en az seyirci 20binin altına düşmesin çok iyi bir rakam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Her şey çok güzeldi. Amaaaa hem gidişte hem dönüşte ulaşım berbat. Ne otobüs ne dolmuş ne minibüs var. Yürüdük beşirliye kadar otostopla bindik bi arabaya şimdi. Avni akare ayıp olmasın ama onca sene nasıl izledik orda. Burayı görünce insan bi şımarıyo Stad muhteşem. Zemin muhteşem. Oyun harikaydı. Ama ulaşım berbat
Yorum
-
İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey çok güzeldi. Amaaaa hem gidişte hem dönüşte ulaşım berbat. Ne otobüs ne dolmuş ne minibüs var. Yürüdük beşirliye kadar otostopla bindik bi arabaya şimdi. Avni akare ayıp olmasın ama onca sene nasıl izledik orda. Burayı görünce insan bi şımarıyo Stad muhteşem. Zemin muhteşem. Oyun harikaydı. Ama ulaşım berbat
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimlerin rengi bazı yerlerde niye kötü. Yani vodafone arena gibi değil. Bir daha kurtarılamayacak şekilde öldümü çim ben anlamadım bazı yerleri.
zeminin 10 numara 5 yildiz oldugunu üzerinde oynanan futboldan görmüssünüzdür
1 kere top sektimi?
1 kere 1 oyuncu zemine takildi mi?
1 kere cim koptu mu, kalkti mi?
Türkiyenin en iyi zemini sadece görsel rengi homjenik degil kimisi alanlarda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Stat herşeyiyle mükemmel olmuş. (Otopark hariç, çok yetersiz kaldı keşke katlı otopark olsaydı) İlk kez gelen biri dahi yerini kimseye sormadan kolayca bulur. Üst katı da alt katı da açık alanları da çok güzel. Çabuk girdik çabuk çıktık.
İçerisi soğuk değildi üşümedik yani, ama sahaya yakın sıralar yağıştan etkilenir.
Arsin in batısı ile doğusunda kar seviyesi çok farklı. Doğu Trabzonda çoğu köy yolu hala kapalı. Dolmamasını buna bağlıyorum.
İnşallah park ve ulaşım sorunu da halledilir...
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Tudorsla sözleşme feshedilsin yeter artık.
2- Gol olduğunda ledler yanıp sönsün.
3- Stada Şenol Güneş Stadı diye hitap edenler cezalandırılsın.
sponsor bulamiyoruz, beyefendiler sponsor begenmiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Tavsiyeler, eleştiriler
- İlk maç için 22 bin rakamı yeterli. Yalnız süreklilik arz etmeyeceği için bunun kaçı şehir dışından. Bu kaygı verici.
- Trabzon içinden passolig alanların oranı %18'di sanırım. Bu %70'e çıkmalı. 60-70 bine çekebilmeliyiz.
- Trabzon ilçeleri, çevre illerden kara, hava taşımacılığı ile taraftarı tribüne çekmeliyiz.
- Biletler Türkiye'nin, Trabzon'un satın alma gücüne göre çok pahalı. Bayern, Dortmund maçlarına 15 Euro'ya izlerken. TS maçları 20 lira olamaz.
- Kale arkası 5, Maraton 10 lira olmalı.
- Localar, Vip tribünden minumum 20-30 ME gelir sağlayarak. Stadı doldurmak adına daha fazla kazanç sağlamaktan ödün verilmeli.
Yorum
-
Kar ciddi anlamda ulaşımı etkiledi ve Trabzon merkezdeki gişelerin sayısının yetersizliği ve işlemlerin yavaş sürmesi de bir başka dezavantajdı.
Passolig denen illet olmasa çok rahat kapalı gişe oynanırdı bu maç.
Bugün hava çok soğuktu. Doğu alt tribünde ilk 4-5 sırada çatıdan su damladığı için sıkıntı yaşandı. Doğu üst tribünde olmamıza rağmen kar yağışından hafif de olsa etkilendik.
Ambiyans ve akustik harikaydı, şu stadı bir de tamamen doluyken görmek lazım, batı tribün fiyatlarının biraz aşağı çekilmesi lazım orası boş olunca stadın bütünlüğü bozuluyor bence.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum