Hem basket takımına adını verdi, hem stada sponsor oldu, TS kulübü için yapılmış en büyük fedakarlıklar bana göre. Tebrikler Başkan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yunus Emre Sel yıllık 5 Milyon USD dedi.
Tam tahmin ettiğim gibi:
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence stad sponsorluğu için senelik 5 Milyon USD'ye anlaştılar. Hesabım da şöyle:
Başkan, 2 ay sonra borcumuz 470 milyon olarak açıklanacak dedi. En son Aralık'ta açıklanan 560 milyon idi. Aradaki fark 90 milyon. Sponsorluk anlaşması da 5 senelik. 90 milyon stad sponsorluğundan gelmeli, çünkü Aralık 2016'da açıklanan mali tabloya göre başka bir gelir kalemi de yok.
Senelik 18 Milyon yapıyor ki, Dolar da 3.8 olarak düşünülünce senelik 5 Milyon USD.
Yorum
-
adam stad açılışında ismi açıklayacaktı muhtemelen.. ama kendisine belki başka sponsor önerileri sunulunca bekledi.. muhtemelen düşük teklifler gelince çıtayı yükseltmek için kendi şirketini devreye soktu..
bir çok konuda kendisine kızsam da ekonomik konularda helal olsun diyorum..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
kişisel hesapla sırket hesabını karıstırmayalım
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bence Şuana kadar klube aktardığı 70 milyon civarı parayı burdan mahsup edebilir.....
Yorum
-
İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Keşke şu olsaydı, keşke böyle olsaydı, keşke keşke keşke..."
Yeter artik! Biraz sevinmeyı öğrenelim.
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bence Şuana kadar klube aktardığı 70 milyon civarı parayı burdan mahsup edebilir.
%70ini satmis oldugu sirketin sponsorlugunu cebinden karsilamak ahmaklik olmaz mi?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın tam adını hala anlamadım. Şenol Güneş Medical Park Arena Stadı m
yoksa Medical Park Arena mı?
Yoksam Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena mı?
Yosa Medical Park Arena Şenol Güneş Stadı mı?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Medical ve Park isimleri bitisik olmali baslikta.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşlıgı değiştirir misiniz yönetici arkadaşlar.
Trabzon Medikal Park Arena tarzında.
Ayrıca başkan cidden elini taşın altına koydu helal olsun umarım bahsedilen yıllık 5 milyon dolar rakamı doğrudur- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum