Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Istanbul'dan ucak biletleri almis basini yurumus..Daha once aciklasaniz ne olurdu tarihi sanki 18 saat yol cekecegiz simdi..

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyler cok önemli yardimci olursaniz memnun olurum.
      Mac Pazar günü saat 18de bitiyor. Ucagim saat 20de kalkiyor.
      Sizce mac bitmeden 5dk öncesinden ciksam ucagima yetisirmiyim ?

Acilisa gidenler veya bilenler: Acilis sonrasi havaalanina giden yolun trafigi nasildi ?
      Ucagn tehirli kalma ihtimalide var zorda olsa yetisirsin ama risk alma 80 de cik

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Acilisa gidenler veya bilenler: Acilis sonrasi havaalanina giden yolun trafigi nasildi ?
        check in işlemlerini yaparsan uçağın kalkışından yarım saat önce havaalanında olman yeter sanırım.
        1,5 saatlik bir zaman kalıyor çıkıştan havaalanına gitmen için.
        pazar günü o saatte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
        tabi özel araba için geçerli. dolmuş risk olur.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hiç sanmıyorum hem de hiç, imkansız bence yetişmen.
          İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence riske atma ilk yarı bitince çık
          60. dakika ciksam saat 17:30 olur. 2 saat zaman + mac cikisi trafigi olmaz. Böyle olurmu sizce ?
          Trabzonda yasayan o saatte trafigin nasil oldugunu söyleyebilirmi lütfen ?

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ucagn tehirli kalma ihtimalide var zorda olsa yetisirsin ama risk alma 80 de cik
            İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            check in işlemlerini yaparsan uçağın kalkışından yarım saat önce havaalanında olman yeter sanırım.
            1,5 saatlik bir zaman kalıyor çıkıştan havaalanına gitmen için.
            pazar günü o saatte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
            tabi özel araba için geçerli. dolmuş risk olur.
            Cevaplariniz icin cok sag olun. Özel araba mevcut. O zaman riske atmayip 70de cikarim. Öyle olur insallah. Sonucta Burcak abimin dedigi gibi Pazar günü cok fazla trafik olmamali.

Yorum

• özel araç varsa sıkıntı olmaz. 5 dk önce çıkarsan rahat gidersiniz.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bavul var mı ? eğer yoksa online check in yaparsınız, maç bitiminden 5 dk önce çıkar yetişirsiniz. Açılışta acayip tıkandı trafik ancak extrem durumlar vardı. Otoparklar kapalıydı mesela taraftar için.

Yorum

• Şenol Güneş Kompleksindeki yeni stadımız

Yorum

• stad taraftar sponsor diye bağırıyor

Yorum

• Heyecanlandım ya

O değilde karlı gösteriyor hafta sonu telefonda .İnşallah fazla sıkıntı olmaz merkez dışından gelecek renktaşlarımız için
                      En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 22.01.2017, 23:48.

Yorum

• sükürler olsun, bugünüde gördük

ah orada olabilsem

En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.01.2017, 23:52.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Heyecanlandım ya

O değilde karlı gösteriyor hafta sonu telefonda .İnşallah fazla sıkıntı olmaz merkez dışından gelecek renktaşlarımız için
                          İnşallah kimse sıkıntı yaşamaz.
                          Cuma, C.tesi, Pazar kar yağışlı dediğin gibi.
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bavul var mı ? eğer yoksa online check in yaparsınız, maç bitiminden 5 dk önce çıkar yetişirsiniz. Açılışta acayip tıkandı trafik ancak extrem durumlar vardı. Otoparklar kapalıydı mesela taraftar için.
                            Su an sevincten ucuyorum. Babam ucagin saati degisti dedi baktim 1 saat ertelendi Benden mutlusu yok. Insallah mac saati degismez

Yorum

• Bileti aldim. Bir aksilik olmazsa Lubnandan maca gelecegim insallah.
                              Bekle bizi Trabzonspor!

Yorum

2 saat öncesinden çıkacağın için elini kolunu sallaya sallaya gitsen bile yetişirsin. Özel aracı Akyazı'a sokma bana kalırsa. Sahil yolu güzergahına yakın bir yere bırak. Yahut biri seni alsın uygun bir yerden.
                                Sahil yolundan 10 dakikada havaalanına gidebilirsin.

İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Su an sevincten ucuyorum. Babam ucagin saati degisti dedi baktim 1 saat ertelendi Benden mutlusu yok. Insallah mac saati degismez
                                Hangi sefer olduğunu söyler misin ?
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X