Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu olayın özeti bence şu:
    Başkan sponsor bulamadı.. ( dünyada tanıdğım en kuru sıkı insan cidden )

Sonra isim için çözüm bulamadı

Bari cb koysunda tepkiler aza insin dedi.. Cb dozer cemili yada ahmet suat hoca veya özkan hocayı koyduracak değildi.. Baktı trabzonlu şenol var bir tanıdık koyun gitsin dedi. Bizim kilerde zaten koydurmaya dünden razı
    Baskani severim, ama bana da sanki öyle geliyor.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• Bunların geneli böyle arkadaşlar, hem kuru sıkı, hem dönek, bir gün öyle bir gün böyle, bugün ak dediğine yarın kara der, bugün iyi olduğuyla yarın kötü, işine göre davranır, çıkarına göre hareket eder, sıkıyı gördü mü kaçar, yalan söylemekten utanmaz, vs vs vs.

Yorum

• Arkadaslar sahanin bazi yerleri sagdan sola uzun cizgiler seklinde sanki daha koyu renkti . Bunun sebebi isiklandirma miydi yoksa cimler mi ?
        61

Yorum

• fotolardan da gözüktüğü kadar sahaya mesafe çok fazla

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            açılışta çalan marş efsane olmuş...kimdir nerden dinleyebiliriz...

apolas lermiymiş.. ilkez ayakları yere basan harika bir marş geliyor sanırım....
            nerede baslıyor marş ? hangi dakıkada ?
            61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nerede baslıyor marş ? hangi dakıkada ?
              aynen nerede nerede nerede ....
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Mehmet Demirkol: Muharrem Usta, Aziz Yıldırım'ı Akyazı'nın açılışına davet etmiş. Bu güzel bir adım.
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynen nerede nerede nerede ....
                  Tam kurdale kesildiği anda başlıyor küçük bir kısmı çalıyor havai fişeklerin patlamaları eşliğinde ama bayağı gaza getirici sonra ersin şerefsizi konuşmaya başlıyo kesiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam kurdale kesildiği anda başlıyor küçük bir kısmı çalıyor havai fişeklerin patlamaları eşliğinde ama bayağı gaza getirici sonra ersin şerefsizi konuşmaya başlıyo kesiyorlar.
                    eyvallah saol rakdaşım ...
                    hakkatten nekadar çok konuşmuş adamlar ya ... ama dediğin gibi güzele benziyor ... fırtınadır her yanı ... bordo mavi trabzon... tam anladığım kısmı burası ama melodisi ve ritmi güzel ... şimdilik anladığım kadarıyla taraftarında söyleyebileceği bir marş gibi geldi bana ...
                    En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 20.12.2016, 14:25.

Yorum

• stadın atmosferi kadıköy'e benziyor tv'den, tesadüf mü?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stadın atmosferi kadıköy'e benziyor tv'den, tesadüf mü?
                        Hayır bilerek yaptılar kadıköy gibi aynı olsun dediler.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eyvallah saol rakdaşım ...
                          hakkatten nekadar çok konuşmuş adamlar ya ... ama dediğin gibi güzele benziyor ... fırtınadır her yanı ... bordo mavi trabzon... tam anladığım kısmı burası ama melodisi ve ritmi güzel ... şimdilik anladığım kadarıyla taraftarında söyleyebileceği bir marş gibi geldi bana ...
                          Biraz Birol Can ın Beşiktaş marşlarına benziyor ama Karadeniz ezgileri daha baskın bir an önce yayınlansa keşke.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biraz Birol Can ın Beşiktaş marşlarına benziyor ama Karadeniz ezgileri daha baskın bir an önce yayınlansa keşke.
                            ben twitterdan yazdım apolas lermi sayfasına bastırırsak paylaşabilir bence ...

Yorum

• daha öncede adam aciklamisti

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şarkının nakaratında geçen bir dize; Bordo Mavi Trabzon anadolu vesselam.

Analadığım kadarı ile tabi.
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X