Biz üstüne titrerken koltukların üstünde çıkıp tepinen ve kıran sığırlara çok sinirlendim. Hele bir tane fotoda şu kaplama olana ayakkabılarıyla çıkmış hatta kırmışlar. Bu kadar şuursuz olunabilir ancak. Bulunuğu yerdeki yaratıkları uyararak görevini yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bir öneride bulunmak istiyorum. Malumunuzdur ki İran'daki Azeri Türklerinin takımı Traktor Tebriz yaklaşık 40 milyona yakın taraftarı ile şu anda Azerbaycan Türklerinin sembolü haline gelmiş durumda. Çok iyi bir takım olmalarında rağmen sık sık rejim tarafından hakemlere katlettiriliyorlar. Traktor Tebriz ile aramızda bir bağ olduğunu düşünüyorum. Ve bu güzel takımın 80 bin taraftarının da hep bir ağızdan söylediği güzel bir marşı var.
“Sen çağırsan gelerem men
Sen yaşa Azerbaycan”
Diyorum ki bunu Trabzon tribünleri de söylese, böyle hep bir ağızdan. en güzel şekliyle hemde, tribünde. Sizce de çok güzel olmaz mı.
view-source:https://twitter.com/serdengecti2021/...59164125790208
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz üstüne titrerken koltukların üstünde çıkıp tepinen ve kıran sığırlara çok sinirlendim. Hele bir tane fotoda şu kaplama olana ayakkabılarıyla çıkmış hatta kırmışlar. Bu kadar şuursuz olunabilir ancak. Bulunuğu yerdeki yaratıkları uyararak görevini yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş video açılmıyor bende videonun ismini söyleyebilir misin ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir öneride bulunmak istiyorum. Malumunuzdur ki İran'daki Azeri Türklerinin takımı Traktor Tebriz yaklaşık 40 milyona yakın taraftarı ile şu anda Azerbaycan Türklerinin sembolü haline gelmiş durumda. Çok iyi bir takım olmalarında rağmen sık sık rejim tarafından hakemlere katlettiriliyorlar. Traktor Tebriz ile aramızda bir bağ olduğunu düşünüyorum. Ve bu güzel takımın 80 bin taraftarının da hep bir ağızdan söylediği güzel bir marşı var.
Sen yaşa Azerbaycan”
Diyorum ki bunu Trabzon tribünleri de söylese, böyle hep bir ağızdan. en güzel şekliyle hemde, tribünde. Sizce de çok güzel olmaz mı.
Trabzon şakşakşak Trabzon şakşakşak
Ben statta maalesef hiç bulunamadım. Konumum gereği. Ama lig tv den izlerken sadece bunları duyuyorum.
Hem senin fikir "ülkücü" hareketine ve sempatizanlığına benzer bir olay var. O demiyorum türk algısında benzer gelir. Bu yüzden hiç girilmez bu konuya...
Parti dedim mi Türk milletine ne kardeşlik kallıır ne namus."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bedevi dediğin adam da bir devlet erkanı, o da bir ülkeyi temsil ediyor, o da bir devlet başkanı. Sokaktan bulup getirdikleri bir adam değil.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu biraz ırkçı Nazmi. İnsanların yöresel kıyafetleri çoğrafyaları yüzünden onlara bedevi diyemezsin. Ülkeler eşittir. Bir jest yapmışlar fakat sanki bir dini lidere yapılmış gibi söylemler yersiz.
Şuna da emin olabilirsin. Emir'e yapılan bu jest Trabzonspor için değil Türkiye Cumhuriyeti için yapılmıştır.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz dar sokaklarında
Trabzon şakşakşak Trabzon şakşakşak
Ben statta maalesef hiç bulunamadım. Konumum gereği. Ama lig tv den izlerken sadece bunları duyuyorum.
Hem senin fikir "ülkücü" hareketine ve sempatizanlığına benzer bir olay var. O demiyorum türk algısında benzer gelir. Bu yüzden hiç girilmez bu konuya...
Parti dedim mi Türk milletine ne kardeşlik kallıır ne namus.
Ben burada parti ile bağdaştırılacak bir durum göremiyorum. Bu basit bir Türk olma meselesidir. İki milletin kardeşliği meselesidir.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir öneride bulunmak istiyorum. Malumunuzdur ki İran'daki Azeri Türklerinin takımı Traktor Tebriz yaklaşık 40 milyona yakın taraftarı ile şu anda Azerbaycan Türklerinin sembolü haline gelmiş durumda. Çok iyi bir takım olmalarında rağmen sık sık rejim tarafından hakemlere katlettiriliyorlar. Traktor Tebriz ile aramızda bir bağ olduğunu düşünüyorum. Ve bu güzel takımın 80 bin taraftarının da hep bir ağızdan söylediği güzel bir marşı var.
Sen yaşa Azerbaycan”
bence katar dan al sadd ya da al ahli gelmeli
araplar çok para veriyor
Yorum
-
İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız türk takımı diyorsun eminmisin
bence katar dan al sadd ya da al ahli gelmeli
araplar çok para veriyor
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dediğini anlamadım. Ben bir takım gelsin demiyorum ki, güzel marşlarını kardeşlik adına biz de söyleyelim tribünlerde diyorum.
Yorum
-
Tamam bende öyle düşünüyorum partilerle bir alakası yok ama bizimkilerin öyle göreceğine adım gibi eminim.
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker'de sadece 2 defa bulundum ama çok deplasman tribünü gezdim. Tribünde en sevmediğim şey kısa süren tezahürat. biraz bağırıyoruz, sonra biraz maç izleyip biraz da başka bir beste. Ama hep klasik şeyler.
Ben burada parti ile bağdaştırılacak bir durum göremiyorum. Bu basit bir Türk olma meselesidir. İki milletin kardeşliği meselesidir.
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray Söğüt adlı Trabzonsporlu ve Trabzonlu kardeşimizin açılış günü çektiği video. 2:54'den sonra stadın tüm ışıkları açılıyor bizim için önemli olan o dakikadan sonra olandır. Geri kalan şovu herkes biliyor zaten. O yüzden ileri sarabilirsiniz.
2:54'den sonra bir de tezahürat yapılıyor. Oradan stadın ses akustiğinide tadabilirsiniz.,
+ Localar gözükmüyor. Lig TV yayınında da gözükmez.(Kat arası led panolar ve stat aydınlatması göstermiyor)
+ 2:54'den sonra sağ taraftaki kale arkasına bakarsanız görürsünüz mesafeyi bayaa var gözüküyor ama maraton tribünü gayet yakın gözüküyor. O iyi.
"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş ironi yapmış.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen stadı çok beğendim. Babam köye gitmeden stadı görüp öyle gitmek lazım dedi. Şok oldum. Kendisi 96 sonrası futbolu kıyıdan köşeden takip eder oldu çünkü
Katkısı olan herkese teşekkürler. Tesis ve konum olarak çok güzel stadımız. Umarım ufak ayrıntılar ve bizi yaralayan detaylar ortadan kalkar ve gönül rahatlığıyla maçları izleriz.
Canlı olarak görenler fazla yorum yapmıyor nedense.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum