Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortalıkta belgesel falan da yoktu.Yalan,yalan,yalan...
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Koray Söğüt adlı Trabzonsporlu ve Trabzonlu kardeşimizin açılış günü çektiği video. 2:54'den sonra stadın tüm ışıkları açılıyor bizim için önemli olan o dakikadan sonra olandır. Geri kalan şovu herkes biliyor zaten. O yüzden ileri sarabilirsiniz.
      2:54'den sonra bir de tezahürat yapılıyor. Oradan stadın ses akustiğinide tadabilirsiniz.,

+ Localar gözükmüyor. Lig TV yayınında da gözükmez.(Kat arası led panolar ve stat aydınlatması göstermiyor)
      + 2:54'den sonra sağ taraftaki kale arkasına bakarsanız görürsünüz mesafeyi bayaa var gözüküyor ama maraton tribünü gayet yakın gözüküyor. O iyi.

"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]11775[/ATTACH]
        Bu tribünler hep böyle mi görünecek? Işığın yansımasından tribüblerin yarısını göremiyoruz neredeyse. Sanırım bu ışıklandırmanın yeteri kadar çatının ucuna yapılmayışından kaynaklanıyor.
        Yoksa bana neden bahsediyorsun flan mı diyorsunuz
        O ışıklar gösteri için özel olarak yerleştirildi diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ortalıkta belgesel falan da yoktu.Yalan,yalan,yalan...
          Varmış şehitlerden dolayı bütün etkinlikler ertelenmiş yazıyordu bir yerde. Kolbastı ve Şenol Güneş in konuşması vardı. Şenol güneş niye konuşmadı onu bilmiyom ama katar CB sinin gelmesi bir çok yapılacak şeye ket vurdu yukarda dendiği gibi.

Hem sanatçılar hem de yöresel danslar sehitlerimiz olduğu için iptal edildi
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O ışıklar gösteri için özel olarak yerleştirildi diye biliyorum.
            gösteri için yerleştirilenler hemen altında görünüyor hatta yanmıyor onlar. Oraya da yerleştirildi mi bilmiyorum tabi.

Yorum

• Arkadaşlar makul bir noktada birleşmemiz lazım

Yapılan bazı şeyler içimize sinmeyebilir bende Şenolun adının verilmesini istemeyen tayfasındaydım ama reis onu istedi buna hayır diyecek kimse var mı siyasi görüşleriniz nereye koyarsanız koyun maalesef yok ben yaptırdım istediğim kişinin adını koyarım şükredelim Aziz koymadı
              Başkana sallamaya gerek yok biz bizim yerimize cengâverlik yapacak adam arıyoruz çok çengaver varsa yapar pankartını statta açardı bunlar öyle kolay şeyler değil bekara karı boşamak gibi
              Trabzonspor ortak paydamız güzel bir stat oldu bize düşün orayı doldurmak adı Ahmet olmuş Mehmet olmuş yarın başka bir iktidar gelir Lemi çelik stadı olur biz aramızda isim konusunda anlaşamamışken şenol idare eder diyecez
              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gösteri için yerleştirilenler hemen altında görünüyor hatta yanmıyor onlar. Oraya da yerleştirildi mi bilmiyorum tabi.
                Eğer öyleyse de böyle şeylerde kamera açısı cok önemli bir detay. Lig tv nin yayınında mesela bu gözükmez bile.

Yorum

• Zemin indirme ile bir kaç metre daha kotarılır ihtiyaç olursa ilerleyen yıllarda bu zemin zaten değişecek bence..

Yorum

• Arkadaşlar farkettiyseniz kamera açısı yamuk gözüküyordu ,sahanın ortasından ziyade baya sol tarafta kalıyordu inş staddan kaynaklanan bir durum değildir

Yorum

• Koltuk kıran üstüne basan kör kütük cahildir hayvan oğlu hayvandır böyle mahlukata tabi stad lutüf gelir.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zemin indirme ile bir kaç metre daha kotarılır ihtiyaç olursa ilerleyen yıllarda bu zemin zaten değişecek bence..
                        Bana kalırsa diğer sahanın hibriti iptal olsun. Zemin değişsin ve hibrit uygulansın. Çünkü pek umut yok baya kötü gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar farkettiyseniz kamera açısı yamuk gözüküyordu ,sahanın ortasından ziyade baya sol tarafta kalıyordu inş staddan kaynaklanan bir durum değildir
                          İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsim sponsorluk rte den artık bezdim.
                          Stadyum hakkında konusalım. Ben canlı yayın boyunca tek bir şeye takıldım o da bu çizgilerdi. Çıkış tünelinin hizasında bir kare çektim cıkış tüneli gayet düz. Ama orta saha çizgisi bildiğimiz yamuk. Şimdi diyorum ki Kamera açısı yanlıs oldu desek ama kameranın merkezi tam çıkış tüneli hizasında. Umarım sadece çizgi yanlış çekilmiştir. Yani ben normal buluyorum böyle şeyleri artık. Alıştık

[ATTACH]11748[/ATTACH]

Bu da kasımpaşa stadından. Evet bu zoomlu hali ama bizdede zoomlu hali yamuk duruyordu merak etmeyin.
                          [ATTACH]11749[/ATTACH]
                          Bende değinmiştim bu konuya umarım kamera acısı bozuktur.

Yorum

• Ben stadı çok beğendim. Babam köye gitmeden stadı görüp öyle gitmek lazım dedi. Şok oldum. Kendisi 96 sonrası futbolu kıyıdan köşeden takip eder oldu çünkü

Katkısı olan herkese teşekkürler. Tesis ve konum olarak çok güzel stadımız. Umarım ufak ayrıntılar ve bizi yaralayan detaylar ortadan kalkar ve gönül rahatlığıyla maçları izleriz.
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 18:12.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• hmm
                              demek akp nin ve ya cumhurbaşkanının trabzonsporun 2011-12 vaziyetinde dahli yokmuş
                              bakın bunu ciddi ciddi iddaa edenler var

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koray Söğüt adlı Trabzonsporlu ve Trabzonlu kardeşimizin açılış günü çektiği video. 2:54'den sonra stadın tüm ışıkları açılıyor bizim için önemli olan o dakikadan sonra olandır. Geri kalan şovu herkes biliyor zaten. O yüzden ileri sarabilirsiniz.
                                2:54'den sonra bir de tezahürat yapılıyor. Oradan stadın ses akustiğinide tadabilirsiniz.,

+ Localar gözükmüyor. Lig TV yayınında da gözükmez.(Kat arası led panolar ve stat aydınlatması göstermiyor)
                                + 2:54'den sonra sağ taraftaki kale arkasına bakarsanız görürsünüz mesafeyi bayaa var gözüküyor ama maraton tribünü gayet yakın gözüküyor. O iyi.

renkdaş video açılmıyor bende videonun ismini söyleyebilir misin ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                                https://twitter.com/serdarstan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X