Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah başka bir yönetim ve t.d ile çok güzel başarılar yakalayacağız bu stadta
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bence şenol güneşin kaşına gözüne bu isim verilmedi . erdoğan kendi ismini düşündü en başta baktılar kimsenin gönlü yok aha ozaman bende böyle işin içine çomak sokarım dedi . başka mantıklı bir açıklaması yok bugünkü olayın.

Yorum

• Şöyle de bir durum var olup bitenlerin içinde en masumu da Şenol Güneş. Adamın haberi dahi olmadan ismini öne attılar. Zaten ara limoni. Üstüne bir de tüğ diker gibi stadında ismini verince hem Şenol Güneş'i Trabzonspor için bitirdiler hem de Trabzonspor'u bölüp zaten zayıf olan birlik beraberliği dinamitlediler. Komplo teorilerine pek itibar etmem de hani bizi zayıflatmak isteseler ancak bu kadar olurdu yani.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• açılışa gitmeyecektim son anda asporda gördüm dedim gideyim.üniversiteden 1 saat sürdü.eziyet çektim uzaktan gördüm sıkıntıları unuttum taki komlekse girene kadar.yaya yolu yok bildiğin her yer toprak.ayaklarımız perişan oldu sürüdeki koyun gibi girdik içeri.sonra bir grup davar önümüze pankart açtı içinde ne yazıyo bilmiyorum ama konu tayyip erdoğan.kardeş indir şunu önümüzü göremyiroz dedim görüp napcan dedi beyinsiz.zaten erdoğan konuşmasını bitirince s. olup gittiler. başkan çok yalamadı ama iç işleri bakanına üzüldüm gerçekten böyle bir şey olamaz.hele ersin düzen sayın cumhurbaşkanımız demeden cümle kurmadı herif.gösteeri maçı ayrı skandal yürüyemeyen adamları koymuşlar taraftar skıldı çıktı ben de dahil.sonra trafik çilesi ktü tarafına dönmek için 1 saat yol gittik 1 saat sonrada stada döndük 2 saat orda geçti 30 dk da ktü sürdü.bu stadı yolları bitrmeden açtıran zihniyetin allah belasını versin.yalaka ordusu sizi.hele katar bayrağı sallayan dallamaları içimden küfür yağmuruna tuttum.rezalet bi açılıştı tepeden tırnağa.

stad ise çok güzel olmuş.

bu arada yalaka sürüsü tg grubunada size bu yakışır demek istiyorum.viranın canına kurban...

Yorum

• Passoligimin süresi dolmadan, bir kez Akyazıya giderim ondan sonra da futbola temelli elveda derim.
            Başarısız olmayı kaldırırım ama siyasete peşkeş çekilmeyi, yağmacı araplara nimet gözüyle bakılmasını kaldıramam. Başımızdakiler de kupamızı çalanlardan medet umuyor, onların sözünden çıkamıyorlar hayret bişey

Yorum

• Benim küçükken aşık olduğum Trabzonspor bu değildi.

Biraz gözyaşı döktüm az önce istemsiz şekilde.

İyi geceler..

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                açılışa gitmeyecektim son anda asporda gördüm dedim gideyim.üniversiteden 1 saat sürdü.eziyet çektim uzaktan gördüm sıkıntıları unuttum taki komlekse girene kadar.yaya yolu yok bildiğin her yer toprak.ayaklarımız perişan oldu sürüdeki koyun gibi girdik içeri.sonra bir grup davar önümüze pankart açtı içinde ne yazıyo bilmiyorum ama konu tayyip erdoğan.kardeş indir şunu önümüzü göremyiroz dedim görüp napcan dedi beyinsiz.zaten erdoğan konuşmasını bitirince s. olup gittiler. başkan çok yalamadı ama iç işleri bakanına üzüldüm gerçekten böyle bir şey olamaz.hele ersin düzen sayın cumhurbaşkanımız demeden cümle kurmadı herif.gösteeri maçı ayrı skandal yürüyemeyen adamları koymuşlar taraftar skıldı çıktı ben de dahil.sonra trafik çilesi ktü tarafına dönmek için 1 saat yol gittik 1 saat sonrada stada döndük 2 saat orda geçti 30 dk da ktü sürdü.bu stadı yolları bitrmeden açtıran zihniyetin allah belasını versin.yalaka ordusu sizi.hele katar bayrağı sallayan dallamaları içimden küfür yağmuruna tuttum.rezalet bi açılıştı tepeden tırnağa.

stad ise çok güzel olmuş.

bu arada yalaka sürüsü tg grubunada size bu yakışır demek istiyorum.viranın canına kurban...
                Emeğine değen bir açılış olmadı ama yinede emeğine sağlık. İstanbul statlarında bulunduysan ses akustiğini karşılaştırır mısın? veya bunun gibi kapalı stadyumlarda bulunduysan.
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Burda siyasi görüşü nedeniyle Tayyip Erdoğandan nefret eden tayfanının yazdığı yorumlardan ötürü stada nefret algısı oluşmuş olabilir. Bukadar olumsuz birşey yok sevgili Trabzonspor sevdalıları. Bazı ılumsuzluklar olmuş olabilir ama bu muhteşem eseri gölgeleyecek bir durum yok ortada. Tayyip düşmanlarının algı operasyonuna kanmayın yeni stadımızın keyfini çıkarın renkdaşlar

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özür dileyerek soruyorum Şenol Güneş Trabzonspor forması giydi mi bugün ?
                    Evet giyiyordu ama montundan ve atkısından pek belli olmuyordu...

Yorum

• Qatar milli marşı neden okundu sorusuna cevap arıyorum bulamıyorum.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Teknik Direktörü Şenol Güneş olan Beşiktaş JK, Trabzonspor ile Şenol Güneş stadında maç yapacak. Ülke futbolunun durumunu özetledim.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hevesimiz kursağımızda kaldı. Stadımızın ilk milli marşı Katar marşı oldu, yetmedi adamın fotoğrafını sanki çok önemli biriymiş gibi stada astık ülkeye kendimizi rezil ettik, şehrin imajı yine yerlerde tabii. Sponsor için geldiler dedik alakası yokmuş, Arapların derdi dağlarımızmış yaylalarmış takımla alakası yok, Rte den onayı da aldı, şehrimizde büyük adammış gibi muamele çektik kendimizi rezil ettik yolladık. Yolunacak kaz dedik adamlar bizi yoldu yaw.

Uykuda yok. Hadi bütün hepsini geçtim de şu Katar meselesi çok mide bulandırdı, içime oturdu. Siyasi meseleyi stada niye taşıyorsun. Dert üstüne dert biniyor. Millet futbolu zevk için takip eder, keyif alır biz özellikle 2011 den sonra cehennemi yaşıyoruz. Nereye kadar gider böyle bilemiyorum. İho dan sonra nefes alırız dedik, hala kan kusuyoruz. Buda mı gol değil be.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ah be sadri baskan....
                            Sadri baskanin kiymetini bilemedik simdi iho ve usta gibilerle takim bitme noktasina ilerliyor..
                            Sadri başkanı son senesinde benim kadar eleştiren olmamıştır, kendisi hakkında çok yanılmışım bunlar Sadri başkanın kapısında bekçi bile olamaz.

Yorum

• Stad ismi aciklandiginda
                              Ekli dosyalar
                              En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 00:29.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Şenol Güneş dünki basın toplantısında benim dışımda gelişen bir durum ben olmamasını tercih ederim başka isimler de var olursada problem çıkarmam diyor adam durumdan hiç hoşnut değil aynı bizim gibi.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X