Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konunun isminin hemen değişmesini anlayamadım.isme tepki koyalacaksa önce konunun isminden başlanmalı
    TEKKEBALL

Yorum

• Lig tv kamerası da A Spor gibi olmayacak dimi. Yamuktu çünkü a spor kamerasının olduğu yer ve çok uzak öyle olmaz umarım Lig Tv
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• sorun isimlerde değil sorun Trabzonun ta kendisi malesef bugün öyle bir tablo vardıki akyazıda inanmak istemedim. Cumhurbaşkanı konuşma yaparken yaşanan ikinci "hülooooğğğ" vakaları, yer yer gelen tekbir sesleri (yanlış anlaşılmasın bu tip şeylerin şov çerçevesi adı altında yapılmasını doğru bulmuyorum) katar emirine peşkeş çekilen Trabzon toprakları ve insanları. Yani yıllarca hasrtetle beklediğimiz bu gece bizler için bir utanç gecesine dönüştü. Benim artık Trabzondan ve Trabzon insanından hiç ümidim kalmadı.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• Malum zihniyetin rivrivcilerine karın ağrısı girmesinden de anlaşılacağı üzere harika bir açılış oldu(sponsor bulunamaması hariç)

Aklısıra Trabzonspor'u bıraktığını,maçlara daha gitmeyeceğini söyleyenler maalesef siyasi düşüncelerini Trabzonspor'dan üstün tutan kesimdir. Daha önce sayısız kere de belirttiğim üzere böyle tiplerin asıl dertleri Trabzonspor'un menfaati değil,Trabzonspor üzerinden siyaset yapmaktır. Sayıları az fakat sesleri gür çıktığından sadece kendi istediklerinin olması gerektiğini düşünen böylelerini fazla kaale almak yersiz. İnsan her zaman dürüst olmalı,samimi olmalı. Neyse, güzel bir geceydi. yeni stadımız tekrar hayırlı uğurlu olsun. Nice başarılar kazanmayı Allah nasip etsin.

Yorum

• Özür dileyerek soruyorum Şenol Güneş Trabzonspor forması giydi mi bugün ?
            McLas was Here

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili arkadaşlar stadyumun ismi "Şenol Güneş" konulmadı mı? X,Y,Z ne koyulursa koyulsun başlığa o isim, marka yazılacaktı zaten. Bizi itham edenlerin mantığına göre kaybettiğimiz maçların skorlarınıda yazmayalım oldu olacak. Lütfen biraz düşünerek yorum yaparsanız sevinirim. Bizi itham ettiğiniz oluşumlar tarafından defalarca tehdit edildik biz her zaman Trabzonspor'un tarafındayız. Öyle olmaya da devam edeceğiz.
              Abi o zaman rakibi sikebahçe degil de fbahçe yazmak lazim.. gerçi su an baslik fbahçe, niye bilmem
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ..
                McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özür dileyerek soruyorum Şenol Güneş Trabzonspor forması giydi mi bugün ?
                  Benim gördüğüm kadarıyla hayır.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özür dileyerek soruyorum Şenol Güneş Trabzonspor forması giydi mi bugün ?
                    Hayır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yav adam daha 3 gün önce açıklama yaptı. Türkiyeye geri gelmeyi düşünmüyorum. Gelirsem galatasaraya gelirim diye. Vallaha akıllanmıyoruz.
                      Akıllanmamak ile ne ilgisi var bilemedim. Ben şu an sizden duydum bu durumu. Madem böyle bir açıklaması var neden davet edildi o zaman. Nasıl yönetiliyoruz yahu !!
                      McLas was Here

Yorum

• Cok bos yerlere harciyoruz enerjimizi...

Stadimiz harika...Insallah cok basarili yillar geciririz...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          montunun altında forma vardı
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Malum zihniyetin rivrivcilerine karın ağrısı girmesinden de anlaşılacağı üzere harika bir açılış oldu(sponsor bulunamaması hariç)

Aklısıra Trabzonspor'u bıraktığını,maçlara daha gitmeyeceğini söyleyenler maalesef siyasi düşüncelerini Trabzonspor'dan üstün tutan kesimdir. Daha önce sayısız kere de belirttiğim üzere böyle tiplerin asıl dertleri Trabzonspor'un menfaati değil,Trabzonspor üzerinden siyaset yapmaktır. Sayıları az fakat sesleri gür çıktığından sadece kendi istediklerinin olması gerektiğini düşünen böylelerini fazla kaale almak yersiz. İnsan her zaman dürüst olmalı,samimi olmalı. Neyse, güzel bir geceydi. yeni stadımız tekrar hayırlı uğurlu olsun. Nice başarılar kazanmayı Allah nasip etsin.
                            Sayıları az derken riv riv derken muhteşem açılış derken.

En merak ettiğim nokta açılışın neresi muhteşem oldu. Görkemli miydi. Ben tam izleyemedim bir anlatır mısın?

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Çok yazık o zaman. Adam tenezzül edip forma bile giymemiş biz de Adamı onore etmek için bir yerlerimizi yırtıyoruz. Hey gidi Trabzonum seni da kaybettuk !
                              McLas was Here

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                montunun altında forma vardı
                                Valla ben mavi gömlek bordo kravat gördüm forma görmedim.

Adamı iki dakika konuşturmadılar. Tek kelam ettirmediler. Nasıl bir açılıştır bu nasıl bir övgüdür.

Tamam gardaş sen hele şurda dur senin de ismini verdik buraya. Emanet gibi.

Ben Şenol Güneş in bu durumdan haz ettiğini hiç sanmıyorum.

Teknik Direktör olarak sevmem falan filan ama doğrucudur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X