abi açıkçası statla ilgili o kadar çok yalan konuşuldu ki insan birine inanmak istiyor açılışa dünya devi antep nasip oldu, bununla yetineceğiz artık...
Valla kimse kusura bakmasın böyle yöneticiliği bende yaparım Hiç yapamadınız gidin Drogheda United ile açılış maçı yapın. Zaten ülkenin şu halinde güvenliği bahane edip kimse gelmez. Taraftarın da Drog ile maç yapılması için isteği vardı. Ama olay "tarih yazmak" değil ki. Yaşa var ol!!! demek...
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
abi açıkçası statla ilgili o kadar çok yalan konuşuldu ki insan birine inanmak istiyor açılışa dünya devi antep nasip oldu, bununla yetineceğiz artık...
Yıllardır Ata Demirer in Osmanlı Cumhuriyeti filmini izliyoruz , rakibin dünya devi Antepsenjermen olması kadar doğal birşey olabilir mi ...
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Sponspor Medical Park,yıllık gelirde yaklaşık 8m. euro deniliyor..Anlaşmada 10 yıllıkmış.Eğer böyleyse helal olsun başkana.Çok büyük bir gelir.
Aslı varsa,
Para güzel başkanın fedakarlığı güzel,
fakat bence asıl güzel olan arena olmama ihtimali,
arena ezikliğinden dolaylı da olsa kurtulmuş oluyoruz,
''Medical Park'' olur,ingiliz stadlarında olduğu gibi,
''Medicalpark Arena'' olmaz heralde,
yok canım olmaz olmaz.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Aslı varsa,
Para güzel başkanın fedakarlığı güzel,
fakat bence asıl güzel olan arena olmama ihtimali,
arena ezikliğinden dolaylı da olsa kurtulmuş oluyoruz,
''Medical Park'' olur,ingiliz stadlarında olduğu gibi,
''Medicalpark Arena'' olmaz heralde,
yok canım olmaz olmaz.
ARENA eki gelirse. Usta savunucuları bir aynaya baksın "Ben n'yapıyorum.
Ben tükürdüğümü yalayacak kadar aşağılık mıyım" diye sorsun kendine.
Adam ARENA ekine bi tek sövmediği kaldı canlı yayında yaptı bu açıklamayı. Bir de arena olursa. Ustacılar tükürdüğünü az kavrulmuş bol baharatlı yalasın belki tadı güzel gelir!
Stadıda organizasyonuda toki yaptı yani o sahnelerin vs klüple en ufak alakası yok pankartlarda tokinin belediyenin işidir buradan yönetime yürümek haksızlık olur.. açılışı Trabzonspor yapıyor şovu rte
Bu saatten sonra iyi bir sinerji oluşturup yeni stadın takıma ve şehire katma değer katmasını sağlamalıyız. Ama öyle ama böyle bugüne geldik. Artık çekişmeleri sürtüşmeleri bir kenara bırakmalı. Ya bu stad ile birlikte iyi bir şeyleri başlatacağız ya da bir daha gün yüzü göremeyeceğiz. Bundan sonrasi için rasyonel işlere ihtiyaç var. Yönetim akıllı olmalı bu noktadan sonra.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Trabzonspor taraftarinin katilimi olmadan spor kompleksinin adi degistirilemez diyorsan, sen de asagidaki linke tikla, kampanyayi imzala ve sen de bize katil.
Yorum