İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE izin çıkmadıysa, çalışmalar bitmediyse neden bugün açılış yapılıyor? Yani TFF'den izin almak bu kadar zor mu?İnandınız mı sizde buna? Yani daha TFF'dan açılış izni alınmamış açılsa bile daha 2 ay futbol oynanamayacak stadı RTE açıyor öyle mi? Soru sormayalım rezilliğimize rezillik ekleyelim ve "fıkralarda yaşayan karadenizliliğimizle" devam edelim. Açtım açıyorum ha şu maç ha bu maç ha bugün ha yarın... Şimdide stadı açıyorum ama 2 ay top oynamayın. Stadın açılış tarihi 18.12.2016 staddaki ilk resmi olan ya da olmayan müsabaka tarihi ???????
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 milyonluk Trabzonspor camiasının stadına isim koyulacak ve bu ismi başkan ve bir kaç kişiden başka kimse bilmiyor. Bir kaç kişinin iki dudağı arasına sıkışmış camia, ne güzel.
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11716[/ATTACH] [ATTACH]11717[/ATTACH]
buram buram yalakalık kokuyor. şu yazılanlara bakın lütfen... yanlış anlaşılmasın ben cumhurbaşkanının elbette açılışa gelmesinden dolayı mutluyum, emeği var çünkü. yalnız stadın 4 bir köşesine hava limanına trabzonun 4 köşesine asılan bu pankartlara baktığımda neden hep bi eziklik, yüceltme -taparcasına- gördüğümü anlayamıyorum. bu stat lütuf değil, trabzonsporun bu ülkeye kattıklarının bir karşılığıdır.
Bilmem anlatabildim mi ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gibi organizasyonlardaki tarihler minumum 1-2 ay öncesinden belirlenir. neticede açılışı yapacak cumhurbaşkanının hangi tarihte nerede olacağı ajandasında yazar. biz taraftar olarak tarihi bilmiyor olsak bile başkan, yöneticiler bunu az çok biliyordu. bursasporun stadı da bu tarihlerde açılmış, sezonun 2. yarısında maçlarını oynamaya başlamışlardı. stadın saha kısmındaki düzenlemeler zaten bitti ben iç kısmı ve çevre düzenlemesinin bitmesinden bahsettim. ayrıca yönetimin 2. yarı da iyi transferlerle stada geçmeyi düşünmesini de çok abes bulmuyorum açıkçası. stadın açılış tarihi de 18. haftadaki antep maçıyla olacaktır.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
türkiyenin her yerine stad yapılıyor ama hiç bir yerde böyle yalakalık görmedim bu muharrem var ya YALAKANIN EZİĞİN en en önde gideni tayyip geldiğinde yat ayakkabılarımı yala lan derse yatar bu yalama. o hastaneler zincirinin nasıl başına geldiği bu takımın nasıl başına geldiğinin ispatı işte budur. takım küme düşse bu kadar içim acımazdı.
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın fenerbahçe maçında açılamamasının bazı sebeplerinden biri de türkiye futbol federasyonundan gerekli izinlerin çıkıp çıkmaması ile ilgili. bildiğim kadarıyla şu an tamamiyle çalışmalar bitmedi. bağlantı yolları henüz sona ermedi ve stat içerisinde çalışmalar devam ediyor.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten hep böyle yapıyorlar değil mi? Yollar açılır ama tam bitmemiştir, köprüler açılır gişeler bitmemiştir, binalar açılır bırakın iskanları ruhsatları yoktur ya da kanuna aykırıdır yapılmaları. Stad açılışı bu. Stadda bir müsabaka yapılmayacaksa açılışta ünlü bir takımla açılış yapılmayacaksa stadı neden açıyorsun o zaman öle boş boş. RTE'nin önceden İBB'nin stadını Bursa'nın açılışında yaptığı gibi değil mi?Yani şimdi bize soran İstanbul takım taraftarlarına "RTE'nin ajandası o gün boşmuş ona göre ayarlanmışta açılmış" mı diyeceğiz ?açılışa dünya devi antep nasip oldu, bununla yetineceğiz artık...
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponspor Medical Park,yıllık gelirde yaklaşık 8m. euro deniliyor..Anlaşmada 10 yıllıkmış.Eğer böyleyse helal olsun başkana.Çok büyük bir gelir.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig TV 3 ve A Spor (A Haber de olabilir) canlı verecek diyorlar.Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum