İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Merak etmeyin yarın tepki olmayacaktır çünkü zaten tepki gösterecek olanlar büyük ihtimalle gitmeyecek paralı yalama takımı gidecektir. Şikeyi kapatan herkes sırayla konuştukça auuwww ooouuuww gibi seslerle yala yala doyamayacaklar, bir daha yalayacaklar, bazılarının dilleri kahverengine dönüşecek. TRABZON ŞEHRİNİN EFSANE İSMİ ADINA ŞENOL GÜNEŞ KOMPLEKSİ DİYE İMPARATOR SESLENİNCE yine her bir ağızdan oouwww oleeey heeeeyoyoooo gibi sesler çıkacak. Yarın tepki göstermeye gideceklere sabır diliyor, yalamaya gideceklere de koyusundan kahverengi diller diliyorum.
Yorum
-
O ruh öleli çok oldu kardeşim.
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stadin ismi 'senol gunes' dedigi an millet bosaltirsa stadi cok iyi olur
Yorum
-
Yarın bordo mavi formamı giysem yoksa kefen mi giysem karar veremedim.
Stada ismini 10 saniyede veren Padişahımız geliyor sonuçta.
Bu arada,
Sponsor hazır diyen Vizyonuna s... Usta,
Yalancının tekisin.
Aynen, benim gibilere İHO layık.
Siz demeden ben diyeyim.
Son olarak,
Sadri Şener, sen ne adammıssın be.
Yorum
-
Açıklamayı dinledim ben açıkca anlaşılıyor sadri şenere cevap vermiş resmen ya biz nezaman büyük bir camia ve kulüp olucaz 2 tane kişinin yüzünden kulüp kavga ediyor bana kalırsa ikiside boş bana göre kulüp üzerinden kavga edilmez hele hele medya üzerinden seviyesiz insanlar.
Yorum
-
bu katar emiri ne iş
qnb den dolayı mı sadece
başka bir iş var mıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
3 istanbul takımı da şikeye bulaşmış mazisi pislikler içinde olan kulüplerdir. Buna katılmayan yoktur heralde. Hep adaletten bahseden ve sistemi eleştiren Şenol Güneş'i baktı ki olmuyor bende sisteme uyayım dedi. Olay budur. Şenol Güneş'i tabi ki eleştireceğiz. Kimse kendisinin Ts'de kazandığı kupaları ve verdiği hizmetleri inkar etmiyor. Etmez de. Lakin bu adam Ts'de bedavaya çalışmadı. Karşılığını aldı. Bir de İstanbul medyası var ki Güneş'i sabah akşam allıyorlar pulluyorlar. Bu pislik medyanın Güneş'e vereceği değer tamamen yapmacıktır. Bugün överler yarın söverler. Usta ise yaptığı yanlışların üstüne bir tane daha ekledi.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Davasını satmayan adam yarın o açılışa gitmez. O açılışta senin hakkını gasp edenler insanlar olacak. Eğer gideceksen şike başlığına da uğrama arkadaş , en azından tutarlı ol.
6222 kanunun bir gecede ansızın birbirlerine hep düşman olan , hiç bir şekilde birleşemeyen Akp , Chp ve Mhp evet dedi. Hatırlatayım dedim. Çoğunuz unutmuştur.
Nerde o Kazım'ın Ts'si , Türk futbolunda devrim Ts nerde ? Ben size söyleyim öldü. Yarın da cenazesini kaldıracaklar. Hadi selametle.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum