Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki ya onursal başkanlık?
    kulübe en cok para bagislayan kisi oldugundandir

takimin kaptani haniminin bileziklerini satip takim cevirilen dönemde takimi devir aldi ve Türkiyenin ozamanki en saglam alt yapisi olan kulübüne cevirdi

tek sorun sadece 1 sampiyonlugu olmasiydi

may kadar bu kulübe gercekten kimse vermemisdir, sadece agzi isi hep mahvetti, bi türlü susmazdi...
    bugünkü antipatide bundan kaynaklaniyor

https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 01:27.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şenol Güneş'e karşı çıkanların bilinç altında malesef küçük şehrin yerel kısır çekişmeleri var. Türkiye de futbola objektif bakabilen herkes Şenol Güneş e büyük saygı duyarken bazı trabzonlularin kabullenememesi gercekten garip. .. bu düşünce Trabzonspor'u içten zayıflatan klasik yerel ve asamadigimiz temel sorunumuzdur.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tupcuyle seytanin stad acilisina gelmeleri de ayri mide bulandirici arkadas..
        Sanmıyorum Dilmen'in geleceğini ama Demirören gelir kesin. Ve tek çıt ta çıkmaz hatta o ayı konuşma bile yapabilir bizimkiler de alkış tutar. Hak bize müstehak.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş'e karşı çıkanların bilinç altında malesef küçük şehrin yerel kısır çekişmeleri var. Türkiye de futbola objektif bakabilen herkes Şenol Güneş e büyük saygı duyarken bazı trabzonlularin kabullenememesi gercekten garip. .. bu düşünce Trabzonspor'u içten zayıflatan klasik yerel ve asamadigimiz temel sorunumuzdur.
          Renkdaş burda ben hep Şenol hocaya haksızlık edildiğini, bize yaşattıkları hatrına saygı duymamız gerektiğini söyledim ama stat/komplekse adını vermek saçmalik olur.

Neden mi?
          -TS desteklememizin amacı istanbul takımlarına karşı emekleriyle birşeyler yapan bir takım olması

Ve peki senin önerdiğin isim ne sebeble olursa olsun istanbul takımlarına hizmet etmiş birisi...

E millet TS tutacağına bjk tutsun o zaman en örnek göstereceğimiz varsayiyorum stat veya komplekse adini verdiğimiz kişi bjk'ın başarısı için ter dökmüş birisi.

Stada Şenol Güneş ismini vermek Avni Akere, Şamil Ekinciye, Cemil Ustaya ve sayamadığım nicelerine hakarettir bence. Onlar profesyonel düşünmeden TSyi sahiplendiği için
          En son Berkan tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 01:26.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 1 haftadır aklımdaydı hep söylicem diyordum unutuyordum beni wahtsap gruptan niye çıkardınız abilerim ayıp ettiniz

Yorum

• İStanbul dukasıyla mücadele eden Trabzonspor'un stadına İstanbul takımının hocasının ismi verildi diye dalga geçerler umarım.
              Ne geçmişi olursa olsun. Rakibimizdir. Şimdi burada sıralamayacağım kadar demeci mevcuttur.
              Bir arkadaş yerel taraftar çekişmesi filan demiş
              Bu taraftarlık duruşudur. Sana göre figoya tepki gösteren Barcelona taraftarıda klasik yerel mantıkla hareket ediyor..
              Dünya da birçok kulübün olmazsa olmazı vardır öğrenin bunları
              Bunlar biraz da işin rengidir. Renk katar yani düşmanlık değil
              Liverpoolun Evertonun Madrid'in Barcanın vs gibi kulüplerin belli prensipleri vardır
              Taraftarlarının belli görüşleri vardır .
              Kusura bakmayın bizim ne camiamız camia ne taraftarımız taraftar ne bir akıl birliğimiz var
              Ne bir duruşumuz. Aslında bazı şeylerde koca bir balondan ibaretiz
              Bu yüzden de kolay elde ediliyoruz sonra da ağlıyoruz

----
              "Emeğimin geçmediği hiçbir yere ismim verilmesin" H.Avni Aker vasiyetidir
              Kızı zaten bunu defalarca dile getirdi
              Vasiyet bizde kutsaldır
              Burdan yola çıkarak şunu diyelim. Seni üst üste şampiyon yapan teknik direktörünün adını nereye verdin bu zamana kadar? Başka kaptanın ardından sahaya çıkmam diyen futbolcunun adını peki?
              Tekrar ediyorum eğer Şenol Güneş isminde ısrar edilirse talep ediyorum geçmiş tüm şampiyonluklarımız silinsin . Bir değeri yok demektir bu. Yazık. Uzaktan bakanda bunlar efsanelerine sahip çıkan bir güruh der.
              Aslında koca bir fasonuz haberleri yok. Duruşsuz kimliksiz bir acayip topluluk olduk çıktık.

ayrıca şunlarda dipnot olarak şurada dursun malum balık hafızalıyız
              Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertli takımın koptuğu şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve bomba açıklamalarda bulundu. Zamanında F.Bahçe...
              En son Yakarmoz61 tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 04:19.

Yorum

• İlk olarak Erdal UZUNYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stad ismi "Kazım Koyuncu Stadı" olsa daha anlamlı olurdu bana göre.
                Kusura bakmayın da bu tip saçma öneriler geldiği zaman bize Şenol Güneş ismi müstehaktır diyorum.
                Kazım Koyuncuyu hepimiz çok seviyoruz eyvallahta, Kazım Koyuncunun Trabzonspora marş yazmak dışında nasıl bir emeği geçmiş söyler misiniz?
                Dozer Cemillerden tut Şamil Ekinciye kadar bir sürü isim varken, Kazım Koyuncu ne alaka yani!!
                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Senol Gunes Spor kompleksi olacak gibi duruyor.

Ates olmayan yerden duman cikmaz herhalde..

Senol Gunes in bjk de calismasi ve soylemlere takilmiyorum .futbolcu ve hoca olarak bu kulube en fazla emege gecenlerdendir..

Ama hoca olmasi sebebiyle takimin basindaki hocalari dönem dönem baskiya alma ihtimalini gözönünde bulundurarak kesinlikle karsiyim..

Gs nin yaptigi gibi yapip Huseyin Avni Aker.Spor Yerleskesi yaptirmaliyiz ki herkes mutlu olsun..

Bununda yolu burda yazmaktan degil.sosyal paylasim.alanlarindan geciyor.

Yorum

• Bu camiadan bi nane olmaz

Hüseyin Avni Aker'e ne oldu da bunu tartışıyoruz

Allah akıl fikir versin

Başkan gitsin kendi hastanelerine Şenol Güneş'in ismini versin
                    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 08:02.

Yorum

• Havaalanı yolu Katar ve Türk bayraklarıyla donatıldı.
                      Hamiş

Yorum

• Trabzonspor 3 Temmuz emek ve alınteri stadyumu
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          böyle espiri anlayışı bana fazla bünyem kaldırmıyor lütfen beni bu espirilere maruz bırakmayın hayırlı akşamlar
                          Espiri değil "espri"dir o.

Hayırlı günler.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Espiri değil "espri"dir o.

Hayırlı günler.
                            iyi bari hayatta bildiğin birşey varmış tebrikler her yazımda 50 tane imla hatası bilmem ne var sıkışınca kafana göre aşağıladın beni öylemi ? yaş kaç 15 16 mı ?

Yorum

• şenol güneş koyacaklar gibi duruyor insanı delirten nokta önemli bir kesim taraftar istemiyor ama hiç sallanmıyor bile kimsenin umrunda değil akıl işi değil neyse koysunlar ismi de bizde kurtulalım bu kanserden Alsınlar takımlarınıda stadlarınıda başlarına çalsınlar

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyi bari hayatta bildiğin birşey varmış tebrikler her yazımda 50 tane imla hatası bilmem ne var sıkışınca kafana göre aşağıladın beni öylemi ? yaş kaç 15 16 mı ?
                                Aşağılama değil o. Aşağılamaya değer bir şey olacak ki içerikte aşağılayasın.

Yaş, seninle tartışmaya çalışırken maksimum 15-16, aynen.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X