Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi bari sen yapma, saka mi yaptin bilmiyorum ama ha kompleks ha stad, ikisine de verilmemeli, birine olur digerine olmaz mi diyecegiz ? öyle saçmalik olmaz
    Bu durum aslında örnekle tepsinin taşıdığı bardak gibi kısaca bardağa isim koymuyoruz tepsinin adını değiştiriyoruz diyorlar
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Stadın ismini bir fenerbahçe li koyuyor koyduğu isim başka bir istanbul takımının başında hoca. Oldu olacak antreman sahalarından birine azizin ismini verelim.

Bu nedir ya.

Başkan ın taraftarla olan ilişkisini hep sevdim sempatik buldum ama cidden bu nedir ya arkadaş.

Adam en azılı rakiplerimizden birinin hocası iken bu nedir.

Neden benim stadımın BİZİM STADIMIZIN ismini cb koyuyor. Cebinden mi yaptırdı stadı. Tamam kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama biride RTE ye bu olmaz doğru değil desin.

Kalan tek süpriz eğer olacaksa Katar lıların stada sponsor olması olur.

Eğer Katarlılar bize sponsor olursa oraya 2 sene içinde bir şampiyonluk yazın... veya bunu hiç düşünmek bile istemiyorum ama şike davasını unutun.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş Kur'an değil sadece bazı tarikat hocalarının Kur'an tabanlı değil de kendi yorumlarını katarak bahsettiği heykel kavramından bahsediyor.

Kur'anı açıp baksa heykel ile bahsedilen tüm ayetlerde yasaklanan direk tapınan heykeller olduğunu anlar. Atatürk büstleri üzerinden 70 yıldır yapılan hayal ürünü muhabbetin eseridir bu. Kur'anda adı geçen heykel put olarak direk o amaçla kullanılandır. Zaten heykel kelime olarak geçmez put olarak geçer.

Kardeşimizin üzerine gitmek için yapmıyorum ama işine gelen sayfadan alıntı yapmış. Attığı linki açıp bakarsanız Kur'andan tek bir ayet yoktur. Özellikle açtım okudum ve bir ayet yok. Buna direk günah deyip fetva veren o sayfadaki insan için Allah'ın gazabı büyük olacaktır.

İslamı her alanda yanlış tanıtan ve bu yüzden çoğu insanı dinden kaçıran gelenekçi islam, sanata ve sanatçıya da savaş açmıştır. İslam toplumlarının gelişmemesinin altında yatan etkenlerden biri de budur. Köpeğin ve resmin bulunduğu eve meleklerin girmediğini söyleyen komik hadisler vardır. Benden bir tavsiye; evinizde bunlardan olsun ki ölüm meleği Azrail size gelmesin. Heykelse resimden bile

https://www.youtube.com/watch?v=8-cn5G-GCJE Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim teşekkürler.
        İçinde hadislerle anlatım var hadislerin dinimizdeki yerini öğren özellikle sahih hadislerin.

@Herkese. Adam inandığı birşeyi (ki bende böyle inanıyorum kimseyide ilgilendirmez sen başka inanabilirsin sorun yok) buraya yazmış hemen lince girişilmiş hatta neden hollanda'da yaşıyorsun demeye bile varmış iş sanki oralarda yaşamak haram mı ? Buna yapılan bu şeyi ayetle açıklamasınıda kimse istememiş nedense. Herşeye muhalif olalım katılmadığımız bir fikri birisi yazınca hemen saldıralım ne çok seviyorsunuz böyle şeyleri. Biz yazınca silinir ama bazıları yazınca orda durur ilginç.

Yorum

• bize herşey müstehak...

Yorum

• Stad ismi değil '''''kompleks'''''''' ismi!

Yorum

• Ben MAY tesislerini de hiç anlamıyorum . MAY niye onursal başkanımız onu da anlamıyorum
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Henüz futbol dünyasının içinde ve aktif olarak teknik direktörlük yapan birisinin komplekse isminin verilmesi saçma kardeşim, saçma.

Bunun efsanelikle alakası yok Şenol Güneş'in Fb'nin başına geçmeyeceğinin garantisi var mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben MAY tesislerini de hiç anlamıyorum . MAY niye onursal başkanımız onu da anlamıyorum
                  may tesislerini may aldi ve tesislerin büyük bölümünü cepinden karsiladi

ondan hicbir zaman tartisma cikmadi, orayi hak etti
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Ben MAY tesislerini de hiç anlamıyorum . MAY niye onursal başkanımız onu da anlamıyorum
                    MAY o tesisleri bildiğim kadarıyla kendisi yaptırdı ve Trabzonspor a bağışladı ama net bir bilgi değil bu.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      may tesislerini may aldi ve tesislerin büyük bölümünü cepinden karsiladi

ondan hicbir zaman tartisma cikmadi, orayi hak etti
                      İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MAY o tesisleri bildiğim kadarıyla kendisi yaptırdı ve Trabzonspor a bağışladı ama net bir bilgi değil bu.

Peki ya onursal başkanlık?
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 00:52.

Yorum

Peki ya onursal başkanlık?
                        Klübün gelirlerine temlik koydurdu. Malum hikaye Özkan Sümer de klübü kurtarmak için onursal başkanlık verdi. O zaman için mecburi ve doğru bir hamleydi.

Yorum

• Ülkede kime Trabzonspor tarihinden birini söyleyin deseniz ilk sıralarda söyleyecekleri kişidir Şenol Güneş.Şenol Güneş benim için her zaman bu kulübün efsanelerindendi efsanelerinden biri olarak da kalacak.

Amaaaaa bu değil ki "KOMPLEKS"e Şenol Güneş'in ismini vermeliyiz.Şenol Güneş faal spor hayatına son verip bir köşesine çekilmiş olsaydı bu düşünülebilirdi belki.Ancak faal olarak spor hayatına devam ediyor ve ne yazık ki İstanbul kulüplerinin birinin hocası olarak.

Her ne kadar değişmesini kesinlikle istemesem de illa birinin ismini vereceksek bu isim Şamil Ekincidir.

Ayrıca Avni Aker bize ne etti de değiştirmek istiyoruz.Trabzonspor o isim ile hafızalara kazındı.Neden şimdi koca tarihimizdeki yapı taşlarından birini yerinden çıkarmaya çalışıyoruz.

Bunca yıldır sözde onursal başkanın adını tesislerden kaldıralım dedik, kimse kaale almadı ama her nedense Avni Aker ismini kaldırmak akıllara geldi.İlginç bir topluluğuz valla.

ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Klübün gelirlerine temlik koydurdu. Malum hikaye Özkan Sümer de klübü kurtarmak için onursal başkanlık verdi. O zaman için mecburi ve doğru bir hamleydi.
                            Gerçekten onurlu(!) bir biçimde almış . Tesisleri verseydik keşke kendine.

Yorum

• Akyazı isim tartışması için yeni bir başlık açılmış. Lütfen oraya geçelim. Valla çöp oldu bura.
                              Başlığa gitmek için tıklayınız : Akyazı Spor Yerleşkesi İsim Tartışması
                              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ve hazır konu temizlenmişken tekrar şunu şöyle gündeme getireyim. Bence geç kalınmadı hala bordoya boyanabilir.

15491635_10211617249415306_1413411194_o.jpg

15491635_10211617249415306_1413411194_o.jpg
                                En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 01:03.
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X