Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne alaka o isimleri salt padişah olarak gordugumuz için mi yazdık? Bu anlayisiniz Trabzon tarihini bilmemenizle alakalı
    Kanuni nin buyudugu yer ve fatih in İstanbul sonrası hemen fethine giriştiği bölge Trabzon.
    Zaten bu önerileri Şenol güneş olacaksa olsun diye söyledim.
    Onun yanında kalkınma için Trabzona bir suru fabrika actiran Atatürk, Ömer Halisdemir, ilk Trabzon milletvekilimiz Ali Şükrü Bey, ve Huseyin Avni Aker dedim
    Sözüm size değildi aslında orada. 2 gündür millete noel için venediğe gidin, hristiyan, batı uşağı diyeneydi.

Alın size 11 tane stad ismi hangisi en uygunsa oylamayla onu seçelim.
    13131227_1079235128789501_6497097316194144915_o.jpg
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şenol Güneş ismine olumlu bakanların kaçırdığı nokta şu ki bu ismin önerilmesinin sebebi son 2 sezon Beşiktaş ile sağladığı başarılar. Alın bakın şehrinizden şöyle bir başarılı adam çıktı Beşiktaş'ı şampiyon yaptı ismini stadınıza verelim diyorlar. Bu da açıkçası bizi küçük görmekten başka birşey değil.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sözüm size değildi aslında orada. 2 gündür millete noel için venediğe gidin, hristiyan, batı uşağı diyeneydi.

Alın size 11 tane stad ismi hangisi en uygunsa oylamayla onu seçelim.
        [ATTACH]11677[/ATTACH]
        Şenol Güneş harici hepsine fitim
        Hele dozer cemil olsa varya tadından yenmez.
        Ey gidi
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş ismine olumlu bakanların kaçırdığı nokta şu ki bu ismin önerilmesinin sebebi son 2 sezon Beşiktaş ile sağladığı başarılar. Alın bakın şehrinizden şöyle bir başarılı adam çıktı Beşiktaş'ı şampiyon yaptı ismini stadınıza verelim diyorlar. Bu da açıkçası bizi küçük görmekten başka birşey değil.
          fikir böyle savunulur, ş.güneş nefreti üzerinden olmaz.

Yorum

Şenol Güneş ismine olumlu bakanların kaçırdığı nokta şu ki bu ismin önerilmesinin sebebi son 2 sezon Beşiktaş ile sağladığı başarılar. Alın bakın şehrinizden şöyle bir başarılı adam çıktı Beşiktaş'ı şampiyon yaptı ismini stadınıza verelim diyorlar. Bu da açıkçası bizi küçük görmekten başka birşey değil.
            Daha fazla dayanamayacağım, yeter ama!

Şu yazılan iletiyi, şahsına edilen hakaretler kadar ayıp sayarım...

Trabzonspor tarihinin 3/4'ü Şenol Güneş. Türkiye futbol tarihinin en büyük başarısının altında adı yazıyor ayrıca.

Neymiş? Beşiktaş'ı şampiyon yapmış.

Seni de yaptı ama kovmaktan beter ettin. Neyse...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

Rica etsem yaşını yazabilirmisin

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor tarihinin 3/4'ü Şenol Güneş. Türkiye futbol tarihinin en büyük başarısının altında adı yazıyor ayrıca.

İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rica etsem yaşını yazabilirmisin
                Yaşım 25. Şenol Güneş'in Trabzonspor tarihindeki başarılarını elbette biliyorum. Müzemizdeki kupaların hemen hemen hepsinde oyuncu yada teknik direktör olarak büyük emeği var. Ama ben diyorum ki Şenol Güneş ismini Trabzonspor'a önerenler bu yüzden değil daha çok Beşiktaş'ta sağladığı güncel başarılar nedeniyle bize öneriyorlar. Bu da benim düşüncem tabiki. Burada Şenol Güneş'e herhangi bir hakaret etmedim, başarısı yok vs demedim.

Yorum

• Bu yönetimden de bu beklenir fazlasını beklemeyin

Şenol Güneş yaparlarsa en kısa zamanda defolup gitsinler

Yorum

dışarıdan önerilmesine açıklık getirmiş arkadaş. bizim camiamız şenol güneş'te karar kılsa benim lafım olmaz ama dışarıdan çok fikir geliyor nedense. ş.güneş yurt dışında çalışıyor olsa umurlarında olur muydu emin değilim.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gs ninki Ali samiyen degil ki.
                      Ama bence de Huseyin Avni Aker kalabilir
                      Anacak bir yanım da yeni bir heyecan için farklı bir isim olmasını da istemiyor değil
                      Nasıl değil Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena oranın ismi. Araştırabilirsin Stadyumun girişinde bile bu şekilde yazıyor.

b_1da2041442349cce2567e45160b625c5.jpg

Yorum

biz demiyoruz kendi diyor şampiyon yapmadım diye sizde adamı zorla şampiyon hoca diyosunuz adam kabul etmiyor yahu

şampiyonluk görmedim dedikten sonra fikonun pispis sırıtışa bakın hele ya ciddi ciddi fikretide düşünelim isim olarak şenol hocamın ilk şampiyonluğunda onunda payı büyük
                        En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 13:43.

Yorum

• Burası bi spor kompleksi isminde sporla ilişiği olan birileri olmalı sonra niye isim arıyoruz Trabzonspor spor kompleksi olsun tartışma bitsin itiraz edenler varmıdır.

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burası bi spor kompleksi isminde sporla ilişiği olan birileri olmalı sonra niye isim arıyoruz Trabzonspor spor kompleksi olsun tartışma bitsin itiraz edenler varmıdır.
                            Avni Aker Spor kompkesi olmasının ne gibi bir sakıncası var, neden değerlerimize sahip çıkmıyoruz galatasaray kadar vefalı değil miyiz?

b_1da2041442349cce2567e45160b625c5.jpg

Yorum

• Qnb nin paylaştığı Trabzonspor reklamı izleyin ve beğeni atın beyler.. https://youtu.be/7_S-M87Q03w

Yorum

• Katar şeyhini hava civa olsun diye davet etmemişlerdir tahminen. [MENTION=25267]B.Yiğit[/MENTION]'in paylaştığı videoya göre ben de ilgili Katar bankasının adının verileceğini düşünüyorum.
                                "Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi (bankanın adı) Stadyumu" gibi mesela.
                                Avni Aker'in ismini yavaş değiştirirler!
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X